2017 Aralık Anneleri

Canım n 11 de 19 tl gısterıyor bıo oıl 69 ml baska cesıdı yok heralde dımı budur

Normal fiyati 40-50 lira civarı. Ben kızıma hamileyken pregnacare ve lierac ile başladım. Göbek büyüdükçe masrafı çık geldi.o zaman bir eczacı önerdi ve oylelikle başladım. Tekin acar yoksa migros larda 125 ml 59 tl'ymis.hemen hemen aynı fiyat. Ben 60 ml'sini 20 liraya aldım.

Evet başka çeşidi yok.ama ben sağlık ürünlerini oralardan almaya cesaret edemiyorum ki ben deli gibi internet alışverişi yaparım. 4 ay önce bir allık aldım netten.orjinal değildi. Sonuçta yüzüme sürüyorum ve tahriş edebilir.çünkü ben hergün makyaj yapmak zorundayım. Mağazasından 25 lira ucuza almak için o kadar parayi çöpe attim

Canımmm merhaba boze doktorumuz erkek demişti 12.haftamda. tabi o zamanlar net değildi.bugun bebiş uyuyordu :) üçlü test yaptırdım.doktoruma dedim sonuç çıkınca geleyim tekrar bakalım ultrasonla.10 gün sonra gelecek olmama rağmen.onermiyorum bu kadar kısa aralıkla ultrasona girmeni dedi.ve kabul etmedi

Bende öyleyim iki hafta önce gittim saklıyordu kendini.iki gün öncede %60 kız dedi.içim dede kız geciyo bide göbeğim yuvarlak.yuvarlak oluncada kız oluyo.
canım inanır mısın benim hep içimden senin kızın olacak diye geçiyordu.

Zaten bende o yüzden baktirmam belki demiştim. Tabi ki zarar vermek istemem.ultrasondan daha zararlısi kalp sesini dinletmek ama arkadaşlar bilginiz olsun.benim doktorum arkadasimda ayrıca. Eşime ve bana daha geçen hafta açtı sesi.o da eşim duysun diye.ben desem dinletmezmis çünkü

Kızlar bu bebe yagını yuzume kullanabltmıyım gnde bı kere kurumaması ıcın
Bebek yağı petrol ve çok fazla kimyasal içeriyor eczane aktarlarda hamileler için özel yağlar var vücut ve yüzünüz için onlardan kullanabilirsiniz.Doğal hindistan cevizi yağı katı kakao yağı kullanıyorum ben.

Bende cok merak ediyorum:) 12.haftamda erkek demişti ama değişti mi çok merak ediyorum

Bende 6 kilo aldım canım çok sıkılıyor buna sigarasında bıraktım ondanda yemeğe düştüm

Gercektenmı ama bebeklere kullanılıyor nasıl anlıcam ben arkasnda yazacak degl petrol var dıye

Catlak ıcınde bıo oıl sıpara verdım n11den

Aynen canım bende öyrenemedim ilk gittiyimde kıza benzetdi dahasında dedi erkeye benziyor ama kesin değil sağlıklı olsunda önemlisi o
Tabi canım Allah hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah oğlum da hemen belli olmuştu cinsiyet ama insan çok merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…