- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Bu arada bende daha ogrenemedim bebegimin cinsiyetini.işin komik kısmı ise sağlık sektöründe çalışıyorum ve hergün kadın doğum hekimi görüyorum. Pek çoğu da arkadaşım. Daha bugün 2 hekim baktı. Genç olan erkeğe benziyor dedi,yaşlı olan ise kız gibi dedi.12 doktora daha rica edebilirdim ama yüzüm tutmadı. Devlet Hastanesindeki ultrason cihazları biraz eski olduğu için net görülmedi. Bugün 14+4'um daha.cinsiyet ogrenemeyenler üzülmesin daha.yarın tekrar baktirabilirim gerçi ama üst üste olsun istemiyorum. Belki de baktirmam
Asıl şimdi başlıyoroOOF OF Bende ilk 3 ay bitince rahatlayacagız sanıyordum
Canımmm merhaba boze doktorumuz erkek demişti 12.haftamda. tabi o zamanlar net değildi.bugun bebiş uyuyordu :) üçlü test yaptırdım.doktoruma dedim sonuç çıkınca geleyim tekrar bakalım ultrasonla.10 gün sonra gelecek olmama rağmen.onermiyorum bu kadar kısa aralıkla ultrasona girmeni dedi.ve kabul etmediEvet başka çeşidi yok.ama ben sağlık ürünlerini oralardan almaya cesaret edemiyorum ki ben deli gibi internet alışverişi yaparım. 4 ay önce bir allık aldım netten.orjinal değildi. Sonuçta yüzüme sürüyorum ve tahriş edebilir.çünkü ben hergün makyaj yapmak zorundayım. Mağazasından 25 lira ucuza almak için o kadar parayi çöpe attim
Çok şükür canım zaten sonucun temiz geleceğini tahmin ediyorduk Allahın izniyle :))Çok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz
Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.
oluyor canımKızlar sizde de ara ara rahim bölgesinde ani batma lar yada vajina bölgesinde ani batma lar oluyor mu böyle ince bi sizi şeklinde
canım inanır mısın benim hep içimden senin kızın olacak diye geçiyordu.Bende öyleyim iki hafta önce gittim saklıyordu kendini.iki gün öncede %60 kız dedi.içim dede kız geciyo bide göbeğim yuvarlak.yuvarlak oluncada kız oluyo.
Zaten bende o yüzden baktirmam belki demiştim. Tabi ki zarar vermek istemem.ultrasondan daha zararlısi kalp sesini dinletmek ama arkadaşlar bilginiz olsun.benim doktorum arkadasimda ayrıca. Eşime ve bana daha geçen hafta açtı sesi.o da eşim duysun diye.ben desem dinletmezmis çünküCanımmm merhaba boze doktorumuz erkek demişti 12.haftamda. tabi o zamanlar net değildi.bugun bebiş uyuyordu :) üçlü test yaptırdım.doktoruma dedim sonuç çıkınca geleyim tekrar bakalım ultrasonla.10 gün sonra gelecek olmama rağmen.onermiyorum bu kadar kısa aralıkla ultrasona girmeni dedi.ve kabul etmedi
Bebek yağı petrol ve çok fazla kimyasal içeriyor eczane aktarlarda hamileler için özel yağlar var vücut ve yüzünüz için onlardan kullanabilirsiniz.Doğal hindistan cevizi yağı katı kakao yağı kullanıyorum ben.Kızlar bu bebe yagını yuzume kullanabltmıyım gnde bı kere kurumaması ıcın
Himm Tuttu galiba :))canım inanır mısın benim hep içimden senin kızın olacak diye geçiyordu.
Bende 6 kilo aldım canım çok sıkılıyor buna sigarasında bıraktım ondanda yemeğe düştümBanada doktor en son gittiğimde bırak demedi canım, hiç diyecek gibide değil bildiğim kadarıyla2 hafta sonra bir sonraki randevum ozaman yine soracağım ama bu ara çok kilo almaya başladım ilaçlardanmı yoksa iştahımda baya açık ondanmı bilemedim..
Bebek yağı petrol ve çok fazla kimyasal içeriyor eczane aktarlarda hamileler için özel yağlar var vücut ve yüzünüz için onlardan kullanabilirsiniz.Doğal hindistan cevizi yağı katı kakao yağı kullanıyorum ben.
Bebek yağı petrol ve çok fazla kimyasal içeriyor eczane aktarlarda hamileler için özel yağlar var vücut ve yüzünüz için onlardan kullanabilirsiniz.Doğal hindistan cevizi yağı katı kakao yağı kullanıyorum ben.
Tabi canım Allah hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah oğlum da hemen belli olmuştu cinsiyet ama insan çok merak ediyorAynen canım bende öyrenemedim ilk gittiyimde kıza benzetdi dahasında dedi erkeye benziyor ama kesin değil sağlıklı olsunda önemlisi o
Banada 12.hafta erkek pipisi bu falan dedi 14. Hafta kız dedi:) cumartesi tekrar sorcam kıza alıştık biz ama netlik kazansınBende cok merak ediyorum:) 12.haftamda erkek demişti ama değişti mi çok merak ediyorum
O zihniyete sahip insalara pek cevap da işlemiyor canımAllahtan etragmda yk oylelerı olrsada cevaplarnı alırlar
Daha söylemedinz mi valla helal olsun ben bunda öğrendiğim saat diliminde söyledim ama ikinci de bende söylemem herhaldeCinsiyeti demem daha ama hamile olduğumu söylerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?