günaydin kizlar.git gide istahim kapaniyo benim ya oruc gibiyim Vallauykudan gözümü acamiyom.
Aynen:))Bende geceleri yemek yemeye kalkıyorum açlıktan uyuyamıyorum iştahım acayip açıldı
Benimkini yedi sülale duydugörmemişn çocuğu olmuş derler ya bizim ki öyle oldu herhalde
İlk gebeligim malesef 6 ayliken sonlandi bebeğim ölü doğdu. Ozaman bende herkese demiştim.. Bunda böyle oldu nedense hep kaybetme korkusu var. Bide benim 3.tüp bebek denemem 1. Ve 2. Denemeyi herkes biliyordu bunu kimseye demedik doğal oldu dicem. Lar anlatmak çok yorucu.
Bende erken uyanıyorum kızlarakşamda 10buçuk oldu mu uyuya kalıyorum.
Cinsiyetini öğrenenler benim gibi alışveriş yapmamak icin kendinizi zor mu tutuyorsunuz:)
günaydin kizlar.git gide istahim kapaniyo benim ya oruc gibiyim Vallauykudan gözümü acamiyom.
Benim bildiğim badem yağı kıllanma yapıyo kakao yağı da cildi karartıyor.
Bende geceleri yemek yemeye kalkıyorum açlıktan uyuyamıyorum iştahım acayip açıldı
Ama ck zararalı cnm ya ck kılo alrsın hemde bunyene zararlıyeyp yatmak yıceksnde haff baey ye barı meyve falan
Amin amin insallah canım Rabbim nazardan korusun bebeklerimiziBIz bılerek solemedık ılk ıkı ay canm tedavyle oldu korktuk tedegın olduk allah nasp eder ınsallah kucagmıza almayıda hayrlısıyla
Hondstan cevızı yagıda bısey yapıyomuymus bı o kaldı :) walla ne kullancafmı sasrdım ben
Aynı doktor ölçtü 1ay arayla cnm önde gidiyor dediğinde 2li test zmnı ölçümüydüCanım ölçümle alakalı çok dikkatli ölçüm yapılırsa anca doğru sonuç verir. Doktorlar bazen baştan popoya rastgele olcuyorlar. En doğru ölçümü ikili test zamanı yapıyorlar canım. Ben iki farklı doktora gidiyorum biri 5 gün önde ölçüyor biri 1 gün önde ölçüyor. Hatta bazen aynı doktor farklı haftalarda farklı bile olcebiliyor ve iki doktor arasında her zaman 3 4 gün oynuyor
Valla onunla ilgili bi şey duymadım. Umarım yapmıyordur. Çünkü ben de onu kullanmayı düşünüyorum
Orası öyle zaten. Ay çatlamayalım da hangisi olursa olsun.Walla canm sans nasp artık hcbırınn garantısı yk soncta
Bende Diyarbakır'dayım hangi doktor ve hastane sizinki ?Günaydın kızlar. Ben de ne yazık ki erken Kalkanlardanım. Diyarbakır çok sıcak. İşim gücüm olmadığı halde sabah 5 te güneş gözüme gözüme giriyo.
Orası öyle zaten. Ay çatlamayalım da hangisi olursa olsun.
Ben hiçbirşey yiyemiyorum. Herkesin bulantısı bitti benim başta yoktu ama şimdi kendimden geçiyorum 3 kilo verdimBende habire yiyorum valla can boğazdan gelir
Aynı doktor ölçtü 1ay arayla cnm önde gidiyor dediğinde 2li test zmnı ölçümüydü
Şimdi hangisini baz almalıyım ben kafam karıstı valla
Ben hiçbirşey yiyemiyorum. Herkesin bulantısı bitti benim başta yoktu ama şimdi kendimden geçiyorum 3 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?