2017 Aralık Anneleri

Herkese simdiden mutlu huzurlu haftasonları.
Son sahur son oruç rabbim tekrarını nasip etsin insallah sevdiklerimizle ve bebislerimizle birlikte.
Koca ramazan 1 gün oruç tutabildım. Siz tutabildyseniz ne ala. Allah kabul etsin .gelecek ramazan ı bana nas ip etsin

Bende cok yoruluyorum ya.iki yurumeyle merdivenle nefes nefese kaliyorum.havalarda sicak artik iyice zorlucak bizi
Peşinden koşmanz gereken 1 yas yavrunuz yoksa ilk gebelikse şanslı n. Şimdi anlıyorum ki ilk gebelik de yoruldum vs. Ler naz niyaz mis. Şimdi gerçekten dibine kadar yoruluyorum. Ve daha bunun 6 7 . Aylari var. Oy

Bende cok yoruluyorum ya.iki yurumeyle merdivenle nefes nefese kaliyorum.havalarda sicak artik iyice zorlucak bizi

Ya bıde her ewın bı kokusu olrya bazıları rahatsz edıyo benı bıde bel agrım falan var rahat edemıyorm bı saatten snra dısarda kendı ewı gbısı yok ınsanın

Peşinden koşmanz gereken 1 yas yavrunuz yoksa ilk gebelikse şanslı n. Şimdi anlıyorum ki ilk gebelik de yoruldum vs. Ler naz niyaz mis. Şimdi gerçekten dibine kadar yoruluyorum. Ve daha bunun 6 7 . Aylari var. Oy
Haklısın valla..Biz ilki için nazlanıyoruz..Birde senin gibi ufak bebişi olanların Allah yardımcısı olsun..Biz hiç sızlanmayalım:) Herkese şimdiden hayırlı bayramlar...

Seninki tabiki daha zor canim.sonucta oda ilgi bekliyo dinlenmek yok.benide calismak zorluyo hemsireyim hastanede kokular kosusturmaca falan.ee bide yas 34 eve zor atiyorum kendimi.

Ya bıde her ewın bı kokusu olrya bazıları rahatsz edıyo benı bıde bel agrım falan var rahat edemıyorm bı saatten snra dısarda kendı ewı gbısı yok ınsanın
O bel ve sirt agrisi benide mahvediyo.gece sagimdan soluma bile zor donuyorum bazen.bide ben calisiyorum.eve gelipte uzanayim diye dort gozle bakiyorum..

Koca ramazan 1 gün oruç tutabildım. Siz tutabildyseniz ne ala. Allah kabul etsin .gelecek ramazan ı bana nas ip etsin
Ben 1 gün bile tutamadımki.
Telafi ederiz insallah.
Evde 2 cocuk bende baygınlık halsizlik halleri evde yemek bekleyen bi eş bunada şükür.

MERaba kızlar nasılsnz.. herkesin hamişlipi ii gidiyordur inşşh:.
ikili test sonucumu öğrenemdm kızlar çok merak ediyrm araya bayram da gireck inşlh sonucum iyi çıkmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…