2017 Aralık Anneleri

Benm bugün sıkılmaya hiç vaktim kalmadı alışveriş temizlik derkeeeenn şimdi de iftar saati geldi yemek

Ben dun yapmstm yemzlkte yemekte eltımgıl yemege geldı dunden yemegmde var yanı. Alaverıste kıyafet aldım gecen hafta son gunlere bfakmayı sevmem kalabalıgı sevmem hıc

Kız yanıyo dışarısıı çıkılırmı hiiç balkona falan çık artık napcan

Aynen otrma odası sogk bızım baya serın gunes almıyo dıger yerler alıyo gunes arada faydalanıyorum. Yuryryus olsn dıye ya hareketsız kalmak ıstemıyorum smdıden snra kılo artısı cok oluyomuş fil gıbı olmak ıstemıyom benn

Canım iftardan sonra eşinle çık en iyisi biz öyle yapıyoruzz

Bende varımkızlar merhabalar ben elimi karnımın altına koyup hissediyorum hareketleri bebekmidir acaba?

Walla bı trlu cozebılmıs degılım nabız atısı gıbı oluyo benımde ama bebek degldr dıyen var bebekte dıyen var karısık bı durum
Bence bebeğin hareketleri nabız gibi sistematik olmaz. Bugün karnımın üstüne uzanmıştım. Karnımda bi şey karnımı iter gibi oldu. Dedim herhalde bebeği sıkıştırdım tabi bence daha sıkışacak kadar büyümedi ama hala belirgin bi işaret bekliyorım harekete dair.

Kalp atmasi gibi degil bence gün gectikce farkli seyler oluyo.bazen karnimi bi titreme tutuyo sallaniyo deprem oluyo gibi.bazende bi kere vurus gibi Bir sey oluyo

Her gün git gide azaliyo yemek yemek hep karnim tok gibi sabahtan aksama kadar yemek yemesem acim demem.iki kasik yemek yiyorum karnim doyuyo.tokluktan hickirma oluyo ya hickirik tutuyo beni napicam ben ya Ac kaliyomu bu Bebek bilmiyorum ki Eskide Gene iki lokma yiyodum Oda gitti Simdi

Kımınıyle dıyor kımı nabız atısı bebek daha kucuk dıyor bnde anlaamdım
Ben de bi kaç gün önce hissetim gibi ama çok erkn hayslıs ile o günleri de görelim..:
Valla ben hafif hissediyorum önceden bağırsak hareketidi biliyordum ama şimdikinleri bariz hissediyorum farklı yani
Bencede bebek ya bu benm 4 gebeligim ilk kizimda cok erken hissetm ama oglumda 4 bucuk ayda hissettm diger kaybettigm bebek 4 aylikti kurtaj oldugumda hic hissetmemistm. Ama biliyorm ya bebis hareketi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…