Ben dun yapmstm yemzlkte yemekte eltımgıl yemege geldı dunden yemegmde var yanı. Alaverıste kıyafet aldım gecen hafta son gunlere bfakmayı sevmem kalabalıgı sevmem hıc
Bence bebeğin hareketleri nabız gibi sistematik olmaz. Bugün karnımın üstüne uzanmıştım. Karnımda bi şey karnımı iter gibi oldu. Dedim herhalde bebeği sıkıştırdım tabi bence daha sıkışacak kadar büyümedi ama hala belirgin bi işaret bekliyorım harekete dair.
Kalp atmasi gibi degil bence gün gectikce farkli seyler oluyo.bazen karnimi bi titreme tutuyo sallaniyo deprem oluyo gibi.bazende bi kere vurus gibi Bir sey oluyo
Her gün git gide azaliyo yemek yemek hep karnim tok gibi sabahtan aksama kadar yemek yemesem acim demem.iki kasik yemek yiyorum karnim doyuyo.tokluktan hickirma oluyo ya hickirik tutuyo beni napicam ben ya Ac kaliyomu bu Bebek bilmiyorum ki Eskide Gene iki lokma yiyodum Oda gitti Simdi
Bencede bebek ya bu benm 4 gebeligim ilk kizimda cok erken hissetm ama oglumda 4 bucuk ayda hissettm diger kaybettigm bebek 4 aylikti kurtaj oldugumda hic hissetmemistm. Ama biliyorm ya bebis hareketi sanki