Birde benKımsecıkler yok yıne bı benmıyım ewde bos otrup sıkılan
Bende VarimBirde ben
Benm bugün sıkılmaya hiç vaktim kalmadı alışveriş temizlik derkeeeenn şimdi de iftar saati geldi yemekKımsecıkler yok yıne bı benmıyım ewde bos otrup sıkılan
Birde ben
Benm bugün sıkılmaya hiç vaktim kalmadı alışveriş temizlik derkeeeenn şimdi de iftar saati geldi yemek
Az dısaarı ckkıyım dedım gozum kesmedı bugun az uyudum bıraz 8 9 saat uyumadan kendıme gelemıyom
Kız yanıyo dışarısıı çıkılırmı hiiçbalkona falan çık artık napcan
Aynen otrma odası sogk bızım baya serın gunes almıyo dıger yerler alıyo gunes arada faydalanıyorum. Yuryryus olsn dıye ya hareketsız kalmak ıstemıyorum smdıden snra kılo artısı cok oluyomuş fil gıbı olmak ıstemıyom benn
Canım iftardan sonra eşinle çık en iyisi biz öyle yapıyoruzz
Bende varımkızlar merhabalar ben elimi karnımın altına koyup hissediyorum hareketleri bebekmidir acaba?
Bende yemek yapacam daha
Onların vakti var daha canım. Farklı ülkedeydiKız ıftara ne kaldı ne yapacan bu vaktte
Bence bebeğin hareketleri nabız gibi sistematik olmaz. Bugün karnımın üstüne uzanmıştım. Karnımda bi şey karnımı iter gibi oldu. Dedim herhalde bebeği sıkıştırdımWalla bı trlu cozebılmıs degılım nabız atısı gıbı oluyo benımde ama bebek degldr dıyen var bebekte dıyen var karısık bı durum
Yemek yaptim Bitti Coktan.bizde kimse oruc tutmuyo.esimde Iste Gece yarisi geliyo.Kız ıftara ne kaldı ne yapacan bu vaktte
Dogru avusturyadayimOnların vakti var daha canım. Farklı ülkedeydiAvust yanlış hatırlamıyosam
Kımınıyle dıyor kımı nabız atısı bebek daha kucuk dıyor bnde anlaamdım
Ben de bi kaç gün önce hissetim gibi ama çok erkn hayslıs ile o günleri de görelim..:
Bencede bebek ya bu benm 4 gebeligim ilk kizimda cok erken hissetm ama oglumda 4 bucuk ayda hissettm diger kaybettigm bebek 4 aylikti kurtaj oldugumda hic hissetmemistm. Ama biliyorm ya bebis hareketi sankiValla ben hafif hissediyorum önceden bağırsak hareketidi biliyordum ama şimdikinleri bariz hissediyorum farklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?