2017 Aralık Anneleri

Kizlar benim gibi dusuk tansiyonu olan var mi 8/5 ya da 9/6 oluyor basimi nere koyacagimi sasiriyorum. Normalde 12/8dinhep. Kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya basliyor. Hizli degil ama tum vucudumda hissediyorum kalp atisimi. Ozellikle de aksam yemeginden sonra

Ben hala hissedemiyorum arada pirrr ediyor bir sey ama hareket degil. Benim Ikinci gebeligim hareket etmesi cok baska oluyor 5. Ayin sonunda hissedebilmistim ben. Genelde bu kadar gec olmuyor tabi ama su an erken sanki

Dinlen Bol Bol galiba tansiyon düsüklügündende diyet yapilmali

Ben dun yapmstm yemzlkte yemekte eltımgıl yemege geldı dunden yemegmde var yanı. Alaverıste kıyafet aldım gecen hafta son gunlere bfakmayı sevmem kalabalıgı sevmem hıc
Benim temizlik son güne kaldı malesef alışverişde şeker tatlı falan yoksa elbiseyi bende 10 gün önceden hallettim hatta ilk hamilelegimi aldım bebeğimin de ilk kıyafetni aldım çok mutlu oldum ya çok şükür bugünlere

Bu arada gecen sali 13+2de ikili test icin gittim bebek 14+2gorunuyor testi yapamayiz dedi. Ne kadar erken dollenme olabilir desem de inatla sat i yanlis hatirliyorsun dedi beni ayrintili ultrasona gonderdi. Orda da ense kalinligi 1.1 cikti ordaki dr. Da iyi gorunuyor sadece iri bebek dedi testi yapamadan geldik yani

Normal bebeklere Göre irimi Benimkide iri

Dr sat.a 13mart diyor israrla 20 mart adim kadar eminim yani. Oglum da boyleydi benim.sonra 2hafta ilerdeydi hatta iri bebek.olacak dediler 3.400dogdu uzundu sadece 52cm dogdu
Banada iri dogacak diyorlar boyuda uzunmus haftasina Göre.aklimda da normal dogum var iri olursa normal olmaz herhalde

Dr.un yaninda olctu hemsire 8/5 cikti biraz dusuk cok sıkıntı olmaz dedi ama benim benzim soluyor resmen.
Oglumda oyleydm canm ben insallah bundada ayni olmaz carpintilarim gecmis olsn bana dr vitamin eksikliğinden demisti galiba.
Simdi bende carpinti iki defa oldu ama cok degil asiri halsizlik bas donmesi var bebegimi emziriyorm birde gebelik zaten dogumdn sonra bunyem bosalmisti sanirm benmki ondn boyle oldu:-|

Kızlar affınıza sığınarak bisey sormak istiyorum. Iki gündür yani decavit ve gyno ferro sanol a başladığımdan beri dışkım siyah renkli. Dün umursamadım ama bugün de kabızlık ve siyah dışkı görünce tedirgin oldum. Netten baktım demir ilacı yapar diyor ama emin olamadım. Bu ilaçları kullanıp benzer durum yaşayan var mı aranızda

Bi Kac gün kullanma normale dönecekmi diye

Bende aynı durumdayim canim evet ilac yapiyo. Ben 3 haftadır kullaniyorum. Ya ben alıştım yada biraz düzeldi malum durum diye düsünüyorum. Bana demir günde 2 kez verdi bide dr.
Ilaclarini kullan ole olsun napcan bise olmaz:)
Ama çıkarıyo lavaboya dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…