2017 Aralık Anneleri

Canım tuvalete çıkarıyor ama son bir haftadır bende kabızlık vardı hamilelik hormonlarıyla ilgili olarak. Ilaç yapıyorsa hiç sorun değil sıkıntılı bir durum olmadığı sürece önemsiz bir durum zaten:))

Aynen cnm bunları danmek bıle gıEl ama rabbım herkse nasp etsn yum bekleyenlere amin

Ilk kıyafetlerınz hayrlı olsun o zamanWalla canım. Benım kaynanam sagoösun bı tencere saarma yollamıs babanemde bı tepsı baklava yapma bugun gttgmzde alrız naspse. Sekerde almadık brbayrma alıyoz bız yıyoz kucuguzya hep bız gezıyoz bıE gelen uok. Gttgmz yerkerde ıkıser alsak bı sekerlık dolusu sekerımz olr dıe dsnduk masrafsız biz

Aynen aksam esıme bunu sordum walla benımkıde koyu yesıl hep sıyahımsı aynı yemeklerı yıyozya ona sordum bnde decavıt kullanıyorum d3 damla bıde bunlarmı yapuyokı acep

cnm demir ilaçları hep yapar bunu ilacı bıraktığın an düzelir endişelenecek Bişi yok yani

everlasting cnm bnm normalde de tansıyonum düşüktür ama gecen hafta baya düştü oturmasam bayılacaktım doktora sordum olabilir dedi yüksek olması riskli dedi tuzlu bişiler taşı yanında dedi
Kalabalık havasız ortamda çarpıntım da oluyor kötü olacağım an temiz havaya çıkıp tuzlu Bişi yiyorum cnm ben

Aynen cnm bunları danmek bıle gıEl ama rabbım herkse nasp etsn yum bekleyenlere amin
Hayırlı bayramlar kızlar. Nasıl geçiyo bayramınız umarım herkes iyidir. Ailemden ayrı ilk bayramım. Rabbim canlarına sağlık versin ama gurbette bayram pek bi zormuş. Her bayram erkenden kalkardık bayram heyecanı olurdu. Bu bayram 8 buçuğa kadar yattım. Kalkasım yoktu.

Diger günler gibi sanki Hic bayram degilmis gibi.benimde annemden ayri gurbette ilk bayramim oysaki Annemlerde Sabah namazinda uyanirdik.sicak somunla mis gibi Kahvalti.

Kakao yağı kullanma yapıyor diye duydum ama... Var mı ki öyle bişey cidden
Kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı hamile kalmadan önce de kullandım kıllanma yapmadı bende ama biz katı kakao yağı kullandık hamilelere de katı olanını tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…