2017 Aralık Anneleri

İyi bayramlar kızlar. Bu bayram bizde buruğuz eşimin ailesinden kimsecikler yok bir benim ailem kötü oluyormuş. Neyse tek tesellimiz bebeğimiz inşallah seneye bebeklerimiz kucaklarımızda kutlarız

Kızlar buyuk abdest esnasinda ıkınmayla bebek duser mi. Bir kac gundur cok feci kabizim ve bugün ıkınmak zorunda kaldım com tedirginim lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

Kızlar buyuk abdest esnasinda ıkınmayla bebek duser mi. Bir kac gundur cok feci kabizim ve bugün ıkınmak zorunda kaldım com tedirginim lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Hayir canim tedirgin olma düsmez bebek ama corba icmeye calis her gun bi iki kasik zeytinyagi da icebilirsin kabizliga iyi gelir

Hayir canim tedirgin olma düsmez bebek ama corba icmeye calis her gun bi iki kasik zeytinyagi da icebilirsin kabizliga iyi gelir
Canım çok sağol rahatladım simdi. Çok endişelendim ıkınmak zorunda kalinca. Genelde ıkınmayın derler ya o yüzden tedirgin oldum. Ya çok sıvı tuketiyorum meyve de yiyorum ama bi ise yaramıyor demir ilacını kullanmaya başladığımdan beri boyleyim

Canm bıtane zeytın cekırdegı yutarak dene bıde genelde ıse yarıyo bnde sahrda yutuyodun sabaha cıkıyodm tuvalete

Canm bıtane zeytın cekırdegı yutarak dene bıde genelde ıse yarıyo bnde sahrda yutuyodun sabaha cıkıyodm tuvalete
Canım herşeyi deniyorum valla. Sabah aç karnına kayısı filan da yedim. Dün tuvalette zorlandiktan sonra çok tedirgin oldum gidip bebeğime bakmak istiyorum ama eşimin memleketindeyiz ve sürekli bi yerlere gidiyoruz. Inşallah bebegim iyidir

Normal canim korkmana gerek yok.bana doktor direk diskin siyah olucak korkmana gerek yok demisti.ilk basladigim zamanlar banada kabizlik yapti sonra bunyem alisti herhalde normale dondum

Canım ıcını ferah tut allah. Iznyle bsey olmamstr. Haplardanda oluyo heralde bnde sorcm dktra rengı falan hep koyu

Kızlar bebek hareketleri ne zaman hissedilir 14. Haftadayım sanki solda degisik bişey oluyo acaba erken mi daha

Kızlar bebek hareketleri ne zaman hissedilir 14. Haftadayım sanki solda degisik bişey oluyo acaba erken mi daha

Bu konuda bı karaar varamadık canım kımı hıssedılr dıyo kımı daha erken dıyo ama yınede guzel duygular bız yınede bebegımz dıye dusunelım bence

Herkese iyi bayramlar. Herşey gönlümüzce olsun. Çok yorulmadan benim gibi bel ağrısı çekmeden bayram günlerini geçirelim kızlar. Hamile olmak gercekten insanı yarım potansiyel bir insan yapio. Hepimize kolay gelsin

Dun cok gezdık baya yorlmusum benmde belım cok agrıdı bubun ewdeym dnlendım ama sıkldmda

Ah ahhh bide benim halimi görseniz sırtım yandı günesten gece sırt ustu yatmakda iptal oldu kaldık iki yana

demir hapını tok karnına mı alıyosun?aç içersen tam tersi etki yapar
bi de rengi değiştirmesi iyi diye okumuştum,etki ediyor demekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…