2017 Aralık Anneleri

Kızlarr aklıma ne geldı esımle benım kan grubumuz ab +. Acaba bızım beebişin kan grubu ne olabılr bu durumda

Ben henüz bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Daha erken mi acaba yoksa benim minik hareket etmeyi mi sevmiyor. Inşallah en kısa zamanda ben de hareketleri hissetmeye baslarim

Ben henüz bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Daha erken mi acaba yoksa benim minik hareket etmeyi mi sevmiyor. Inşallah en kısa zamanda ben de hareketleri hissetmeye baslarim

Bzde pek hıssedıyo deglz canım uzandgm zaman atadan bıkac sanıye nabız atısı gbı oluyo bebekmı deglmı blmıyorm

20. haftalara kadar yolu var canım. Henuz bende hissetmiyorum. Icte bi sızlama oluyo esim o tarafa elini koydugunda hareket hissetigini soyluyo. Bekleyelim bakalım

Kızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz

Rabbim sifa versin insallah kotu bi durum yoktur. Mubarek bayram gunu ailesini dusunemiyorum.

Allah acil şifalar versin gençliğine bağışlasın

Allah şifa versin.sizlere ve gençliğine bagislasin inşallah.

Mübarek günde hayırlı haberler alırsınız inşallah

• Allahım ailesine bağışlasın •

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…