- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Tok karnına alıyorum canim. Aç karnına almanın bi sakıncası yoksa öyle alayim. Rengi baya koyu yademir hapını tok karnına mı alıyosun?aç içersen tam tersi etki yapar
bi de rengi değiştirmesi iyi diye okumuştum,etki ediyor demekmiş
Ah ahhh bide benim halimi görseniz sırtım yandı günesten gece sırt ustu yatmakda iptal oldu kaldık iki yana
A olabilir B olabilir AB olabilir ama 0 grubu olamaz canim A ve B grubu olma olasiligi Ab olma olsaligindan daha dusukturKızlarr aklıma ne geldıesımle benım kan grubumuz ab +. Acaba bızım beebişin kan grubu ne olabılr bu durumda
O Bebek değilmiş ilk bendede öyleydi şimdi bi pıt gibi bi şey oluyo:))Aynen bndede oluyo
O Bebek değilmiş ilk bendede öyleydi şimdi bi pıt gibi bi şey oluyo:))
Aynen mutlu ediyo insanı:))Dgrudur canım ama bu nabız atısı gbı hıssetgımz seyde hamılelıkten önce olmuyodu o yuzden bu bıle mtlu edıyo heyecn verıyo
Ben henüz bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Daha erken mi acaba yoksa benim minik hareket etmeyi mi sevmiyor. Inşallah en kısa zamanda ben de hareketleri hissetmeye baslarim
20. haftalara kadar yolu var canım. Henuz bende hissetmiyorum. Icte bi sızlama oluyo esim o tarafa elini koydugunda hareket hissetigini soyluyo. Bekleyelim bakalımBen henüz bebegin hareketlerini hissetmiyorum. Daha erken mi acaba yoksa benim minik hareket etmeyi mi sevmiyor. Inşallah en kısa zamanda ben de hareketleri hissetmeye baslarim
Rabbim sifa versin insallah kotu bi durum yoktur. Mubarek bayram gunu ailesini dusunemiyorum.Kızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
Allah acil şifalar versin gençliğine bağışlasınKızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
Allah şifa versin.sizlere ve gençliğine bagislasin inşallah.Kızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
Rabbim sifa versin insallahKızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
Kızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
Kızlar kotu bı haber aldık esımın amcasınn oglu kaza yapma esım gııtı bıseyde demıyolarmıa hastanede su anda arabası pert olms kendısınde cıddı baey yoktr ınsallah daha 19 yasnda dua edın lutfen rabbım sıfa versın ınsallah onemlı bısey olmaz
aynen cnm ya sükür.Nasılsınz bakalm bayramıda btrdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?