2017 Aralık Anneleri

aynen cnm ya sükür.
Ilk aylar zordu simdi agırlasana kadar keyfini cikaralim.

Sız cınsıyetı ogrendınzmı onn heyecanı var smdı . Bıde esım erkk olrsa babasınn ısmı gbı bı ımada bulndu canımı sıktı acıkca soledm sakın öle bsey dsnme dıye gakkımı helal etmm dedım ama ıcımde kaldı smdıden sızde durumlar nasıl

Ben ilk 12+ larda gittim 5 gun buyuk cikti 13+ dı yani. %70 erkek dedi.
2 hafta sonra baska bi dr a gittim %80 erkek dedi.
10 gun sonra baska bi dr yine erkek dedi.
Ben 2 kızdan sonra 15 dr onayı almadan inanamıcam galiba:)
Baya buyumus sizin bebis kesin gosterir artik kendini. Ozellerde cok ugrasiyolar bi tahminde bulunuyolar.

Alah bagslasn cnm saglkla ınsallah. Hayrlısı balalım hem detaylı gorelım dedık ekrandan esımde grer yanıma hemde bı tahmın syler artık on gn snrada devlette eandevum var 16 hafta oluyo oda syler tahmın heralde

Eşim cok istedigi icin yaptim ben bu bebegi onun icin herseyi bana birakti
dıs cekim istedim yaptı
adınıda bana bıraktı Selim pasa diyoruz artık
Agustos un ilk haftası ayrıntılıya girdikten sonra hersey netlesir ins.

Alah bagslasn cnm saglkla ınsallah. Hayrlısı balalım hem detaylı gorelım dedık ekrandan esımde grer yanıma hemde bı tahmın syler artık on gn snrada devlette eandevum var 16 hafta oluyo oda syler tahmın heralde
Devlet yorum yapmazsa ozele git derim bukadar zaman iyi beklemissin cinsiyet icin. Herkesin hakkinda hayırlısı olur insalAllah.

Kizlar vegaferon kullanan var mı? ? Hangi demir ilacını kullanıyorsunuzz. Bu ilaç benim yüzümde kızarıklık yaptı

Kizlar vegaferon kullanan var mı? ? Hangi demir ilacını kullanıyorsunuzz. Bu ilaç benim yüzümde kızarıklık yaptı
Ben kullanıyorum canım ama doktor degiştircem bakalım o ne verecek kabızda oldum 12. Haftadan beri istemeyerek içiyorum. Yüzümde kabarcık gibi oldu kızardı alnım

Tetanoz aşısı zorunlu mu peki yani vurdurmazsak nolur. Ağır bir aşıymış anladugim kadarıyla

Günaydın iştahsız günlerimdeyim.Bebegim doyuyomu demekten kafayi yiyecem.hareket etsede kurtulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…