2017 Aralık Anneleri

Hanimlar ayaklariniz sisiyormu benim balon gibi oldu ilkinde Son 2 ayında hafif olmuştu ama şimdi böyleyse sonrasını düşünemiyorum varmı bi çaresi ve ağrıda yapıyo

Tetanoz aşısı zorunlu mu peki yani vurdurmazsak nolur. Ağır bir aşıymış anladugim kadarıyla
Merhaba takip ediyorum ama pek yazamıyorum.tetanoz aşısı ameliyat sırasında kullanılan aletlerden dolayı vuruluyor cnm ben ebeye sordum çocuğa bile geçebilir vurucaz dedi.ben kızımda yanımda buz götürdüm aşıyı olunca buz tuttum biraz ne ağrı ne şişme yaşamadım sizde sorup buz tutabilirsiniz ben faydasını gördüm

Kızlar nasıl sutyenler kullanıyosunuz acaba ben eskılerı kullanıyorm ve rahatsız edıyo artık kucukte gelıyo nasıl almalıyım smdı ben

Kızlar nasıl sutyenler kullanıyosunuz acaba ben eskılerı kullanıyorm ve rahatsız edıyo artık kucukte gelıyo nasıl almalıyım smdı ben
sütyenlerimi hep silikonlu seçerdim göğüslerim küçük diye şimdi kocaman oldu göğüslerim zor sığıyor. Hiç rahat değiller. penye falan olsalar fena olmaz sanki

gulii7 merhaba canım, güncel kilomu 82 yapabilir misin?

sütyenlerimi hep silikonlu seçerdim göğüslerim küçük diye şimdi kocaman oldu göğüslerim zor sığıyor. Hiç rahat değiller. penye falan olsalar fena olmaz sanki

penyelerde yaslı ısı gbı gelıuo yaa hem kendım gymek ıstemem hem kocama öle gornmek ıstemem. ama syle ho mode olrsa yanı bızeuygn nedn olmasınhm rahat olur byle ıkı saat dısarı cıkp gelene kadr işkence cekıyo memeler resmenbıde havar ısındı ıyıce

bayramdan snra bura sakınlsrtı nedenkı kımsenn sorup syleuecegı paylasacagı bısey yokmu acaba bı boş benmıyım

Kızlar aranzda uclu test yaptran varmı Yaknda kontrolm var sanıtım uclu test ıstcek dktr ne seklde yapılıyo neye bakıyolar ve ac gitmeme gerk varmı. 16. Haftam olucak bska neye bakar

Kızlar aranzda uclu test yaptran varmı Yaknda kontrolm var sanıtım uclu test ıstcek dktr ne seklde yapılıyo neye bakıyolar ve ac gitmeme gerk varmı. 16. Haftam olucak bska neye bakar
Ben yaptırmadm canım onu zaten bundan sonra olacak o tür testleri de yapmayı düşünmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…