2017 Aralık Anneleri

20. Hafta gbıde ayrntılı ultrason var heralde ona grmeyı danuyomusun pekı
Ayrıntılı ultrason bildiğim kadarı ile doktorun herseyi ayrıntılı bi şekilde bakıp söylemesi benim doktorum zaten her gittiğim dw hem renkli ultrason fotoğrafı veriyor hemde bak bu kalbi bak bu idrar kesesi Ciğerlleri falan diye hepsini gösteriyor o yüzden galiba gerek yok

selam kızlar nasılsınız
bayadır giremiorum tatildi bayramdı derken baya olmuş :)
geçen hafta 2li testimiz yapıldı bizimde çok şükğr güzel çıktı.
cinsiyet konusunda bişi söylemedi 17temmuzda gtcez o zaman söyler umarım :)

ilk hamileliğimde 3lü ve 4lü test yaptırmamıştım şimdi de yaptırmıcamm..

Ya ıkklı testte kararsız kaldım yaptrdım bundadamı aynı stresı cekecem bn smdı yaptrymmı yaptrmayımmı dıye
Ben hiç ikili testi yaptırmamayı düşünmedim çünki down sendromlu çocuklarn kalp sıkıntısı yada başka sıkıntıları oluyor ve doğar doğmaz ona göre hareket ediliyor sanırım öyle çıksa bile bebeğime kiyacak değildim tabi ki ama içim rahat etti

3 lü ve 4 lü de ne yapıyorlar ki yın kan mı

Merhaba kızlar nasılsınız. . Ikili test sonucum cok şükür temiz çıktı. . Bayram oncesi ulasamamistim az önce aradilar..

Kızlar yarın agdaya gitmek istiyorum ama çok kararsızm kendimi cok kasiyrm bi sorun olur mu sizce.. komple yaptrmk istyrm mevsim yaz olunca

Hayrlı olsun canım. Bıkını bolgesnıdemı yaptrcaksın bnce yaptrma tabıkı kendn bılrsınde ben dogua yakn yaptrcam o bolgeyı sadece oda mecburiyetten artık. Esım bacak ıcın bılr ıstemez agdaya gtmemı

Bi sorun olcağını sanmıorum ama kendini kasmamaya çalış cnm

Ben kendimi bildim bileli yaptırıorum çok büyük rahatlık özellikle hamilelikte :) ve 1kaç hafta sonra göremiceksn bile orayı nası yapcaksın kendin?

Ben bişi kullanmadım :) tamamen sana bağlı aslında, çok çatlağımda olmadı , ki 20kg almıştım :)

Walla benım oncdende vardı vucut catlamaya musaıt malesef ben yınede elmden gelenı yapyımda yınede catlarsa yapaak bıseym yok bebegımn ve benım saglıhımz yernde olsun yeter

Bende aktardan karışık yağ aldım ama her banyodan soNra süremiyorum inşallah çatlak oluşmaz eşim çok dikkat ediyor öyle şeylere birde ben ikili testi yaptırmadım doktorda üçlü dörtlü için çağırmadı galiba ilkini istemedim diye.

Walla canm esın kusura bakmasın bu allahn. Verdıgı bıseykı vucut catlamaya musaıtse napsak bos bızde ıstemeyız ama yapacak baey yok. Test ıcınde gapmasanzda onermesı gerekmezmydı genelde mesulıyet kabl etmemek ıcın soruyolarda. Bnde ıkıluyı yaptrdm haftayada gtcem bakalım ucluyu yaptrcammı blmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…