- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Ayrıntılı ultrason bildiğim kadarı ile doktorun herseyi ayrıntılı bi şekilde bakıp söylemesi benim doktorum zaten her gittiğim dw hem renkli ultrason fotoğrafı veriyor hemde bak bu kalbi bak bu idrar kesesi Ciğerlleri falan diye hepsini gösteriyor o yüzden galiba gerek yok20. Hafta gbıde ayrntılı ultrason var heralde ona grmeyı danuyomusun pekı
Ben hiç ikili testi yaptırmamayı düşünmedim çünki down sendromlu çocuklarn kalp sıkıntısı yada başka sıkıntıları oluyor ve doğar doğmaz ona göre hareket ediliyor sanırım öyle çıksa bile bebeğime kiyacak değildim tabi ki ama içim rahat ettiYa ıkklı testte kararsız kaldım yaptrdım bundadamı aynı stresı cekecem bn smdı yaptrymmı yaptrmayımmı dıye
3 lü ve 4 lü de ne yapıyorlar ki yın kan mıselam kızlar nasılsınız
bayadır giremiorum tatildi bayramdı derken baya olmuş :)
geçen hafta 2li testimiz yapıldı bizimde çok şükğr güzel çıktı.
cinsiyet konusunda bişi söylemedi 17temmuzda gtcez o zaman söyler umarım :)
ilk hamileliğimde 3lü ve 4lü test yaptırmamıştım şimdi de yaptırmıcamm..
tam bilmiyorum canım ama yine öyledir muhtemelen..3 lü ve 4 lü de ne yapıyorlar ki yın kan mı
3 lü ve 4 lü de ne yapıyorlar ki yın kan mı
3lüde kan ve idrar
Yok bişey demediler fark etmiyor galiba ben verdim çıkmadı sonuçlarAc olmaya gerk varmı pekı
Ayenn ya bencede Allahım sağlıklı ve hayırlı eylesin onlarıtam bilmiyorum canım ama yine öyledir muhtemelen..
zaten bu testlerin hiçbiri kesin sonuç veren testler değil ihtimalleri gösteriolar sadece oyüzden kafa karıltırmaya gerek yok bence
Merhaba kızlar nasılsınız. . Ikili test sonucum cok şükür temiz çıktı. . Bayram oncesi ulasamamistim az önce aradilar..
Kızlar yarın agdaya gitmek istiyorum ama çok kararsızm kendimi cok kasiyrm bi sorun olur mu sizce.. komple yaptrmk istyrm mevsim yaz olunca
Bi sorun olcağını sanmıorum ama kendini kasmamaya çalış cnmMerhaba kızlar nasılsınız. . Ikili test sonucum cok şükür temiz çıktı. . Bayram oncesi ulasamamistim az önce aradilar..
Kızlar yarın agdaya gitmek istiyorum ama çok kararsızm kendimi cok kasiyrm bi sorun olur mu sizce.. komple yaptrmk istyrm mevsim yaz olunca
Ben kendimi bildim bileli yaptırıorum çok büyük rahatlık özellikle hamilelikte :) ve 1kaç hafta sonra göremiceksn bile orayı nası yapcaksın kendin?Hayrlı olsun canım. Bıkını bolgesnıdemı yaptrcaksın bnce yaptrma tabıkı kendn bılrsınde ben dogua yakn yaptrcam o bolgeyı sadece oda mecburiyetten artık. Esım bacak ıcın bılr ıstemez agdaya gtmemı
Ben kendimi bildim bileli yaptırıorum çok büyük rahatlık özellikle hamilelikte :) ve 1kaç hafta sonra göremiceksn bile orayı nası yapcaksın kendin?
Ben bişi kullanmadım :) tamamen sana bağlı aslında, çok çatlağımda olmadı , ki 20kg almıştım :)Eki Görüntüle 2014049 Kızlar siparisım geldı ınsallah faydasnı goruruum
Ben bişi kullanmadım :) tamamen sana bağlı aslında, çok çatlağımda olmadı , ki 20kg almıştım :)
Bende aktardan karışık yağ aldım ama her banyodan soNra süremiyorum inşallah çatlak oluşmaz eşim çok dikkat ediyor öyle şeylerebirde ben ikili testi yaptırmadım doktorda üçlü dörtlü için çağırmadı galiba ilkini istemedim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?