Canım benim özeldeki doktorum 11. Haftada erkeğe benziyor demişti ama ikili test için tip fakültesindeki doktoruma gittiğimde bisey gözükmüyor demişti sonra 13. Haftada özeldeki doktorum kesin erkek dedi. Eğer doktorunun ultrasonu iyiyse artik cinsiyeti söyler canım tabi senin minik izin verip gösterirse:))
Merhaba kizlar
Bayram epey yorucu gecti benim icin ve hala dinlenebilmis degilim. 2.gebeligim oldugu icin sanirim artik hareketlerini hissediyorum :) Kizimda 20.haftada hissetmistim.
Bende kizimda 19 kg almistim ve 37.haftaya kadar catlagim yok diye sevinirken 37 den sonra kakao yagi kullanmama ragmen catlaklar oldu maalesef. Sanirim genetik bisey bu ve yapiyla alakali anneminde var catlagi. Kizim 42.haftada dogunca catlaklarim iyice artmisti. O yuzden bu sefer bisey kullanmayi dusunmuyorum
Iyı akşamlar kızlar bende de 2 haftadır kötü kokulu akintim vardı kaşıntı da başladı bugün doktora gittim fitil verdi rahim için ve krem verdi surmem için. Eşim için de hap verdi. Sürekli aynı sorunla karşılaşıyoruz sizde de oluyormu
Öyle sıkıntılı bi eşim yok çok şükür ama işte yağ falan kullan diyor :) ikiliyi söyledi ense kalınlığına burnuna baktı normal dedi bende yaptırmadım ama üçlü dörtlüye çağırmadı haftaya kontrol var belki o zaman söyler geçmiş olmuyor zamanı galiba gerçi gene yaptırmayı düşünmüyorum. oğlumu çok merak ediyorum en son ramazandan önce görmüştüm
Bende 13. Haftada öğrendim erkek dedi ikinci kontrolde 15 te oldu imdada erkek sesi bizde oğlumuzu bekliyoruz inşallah. Pozisyonu uygunsa bebişinin söyler bence
Teşkr edrm Canm.. evet yaptırıp rahat olmk istyrm doktrumn sekreteri de idare edebilirsen yapma ,, ama yapmk istyrsan kuaför e yavaş yavaş yaptr demişti.. baya oldu ağda yapmayalı bakalım nasıl olacak..
Iyı akşamlar kızlar bende de 2 haftadır kötü kokulu akintim vardı kaşıntı da başladı bugün doktora gittim fitil verdi rahim için ve krem verdi surmem için. Eşim için de hap verdi. Sürekli aynı sorunla karşılaşıyoruz sizde de oluyormu
Bnde yok pek akıntı bıraz oluyo ama pnada alısıgım peceteyle gezıyorum hep durmadnda wc grdgım ıcın yenılıyorm oeceteyı. Ilıskıden snra bıraz yanma oluyo bı saate gecıyo ama
Öyle sıkıntılı bi eşim yok çok şükür ama işte yağ falan kullan diyor :) ikiliyi söyledi ense kalınlığına burnuna baktı normal dedi bende yaptırmadım ama üçlü dörtlüye çağırmadı haftaya kontrol var belki o zaman söyler geçmiş olmuyor zamanı galiba gerçi gene yaptırmayı düşünmüyorum. oğlumu çok merak ediyorum en son ramazandan önce görmüştüm
Bnde yok pek akıntı bıraz oluyo ama pnada alısıgım peceteyle gezıyorum hep durmadnda wc grdgım ıcın yenılıyorm oeceteyı. Ilıskıden snra bıraz yanma oluyo bı saate gecıyo ama
Benim yok çok şükür ama dustan sonra bebek yagi sürüyorum onun disinda her aksam badem yagi sürüyorum olmaz inşallah bakalım son zamanlarda.karnım çok kasiniyodu ama badem yağını kullandigimdan beri kasintim bitti çok sukur
Herkese iyi geceler kızlar kundak kullanacak mısınız?Zararlı olduğunu ve olmadığını düşünenler hayli fazla
İlk defa anne olacaklar kundak kullanacak mısınız?
Kundak kullanan anneler memnun kaldınız mı tekrar kullanacak mısınız?
Herkese iyi geceler kızlar kundak kullanacak mısınız?Zararlı olduğunu ve olmadığını düşünenler hayli fazla
Valla canim bizimkiler nasilsa kis bebegi olacagi icin kundak kullanmak iyi olcak gibi.ilk bebegim ama herkes kullan nasilsa kis cok rahat edersin diyo.oyuzden bakalim simdilik yaparim diyorum ama nasip