2017 Aralık Anneleri

Peki nasıl bi akıntı canım şeffaf falan mı .bide peçete hijyenik değil diye duymuştum ben enfeksiyon yapıyormuş sanırım
Beyaz putur putur canım yaa bakalım doktorun verdiği fitili kullanayim geçer o zamana inşallah. Dışarı çıktığımda koyuyorun peceteyi akıntı olunca dışarda rahat edemiyorum onun disinda hergün 1-2 kere degisiyorum camasiri

iyi geceler kizlar bir sorum var abla renkli tomografi cektirmisti bugun ben onu ziyarete gittim orada ogrendim.Bi zarari olmamistir umarim.

Ben kullanıyorum canım ama doktor degiştircem bakalım o ne verecek kabızda oldum 12. Haftadan beri istemeyerek içiyorum. Yüzümde kabarcık gibi oldu kızardı alnım
Benimde yanagim kıpkirimizi oldu bide yandı. Bıraktım hemen.

Bende 13. Haftada öğrendim erkek dedi ikinci kontrolde 15 te oldu imdada erkek sesi bizde oğlumuzu bekliyoruz inşallah. Pozisyonu uygunsa bebişinin söyler bence

Ayy cnm bana da dua edin yarın Dr oğlun oluyo desin iki meleğim var çok şükür bi de tabi sağlıklı hayırlı oğlum olsun istiyoruz ben devlete gidicem özele malesef SGK olmadığı için gidemiyorum ücretli çok dahil fiyat istiyo

Cnm bnm iki doğumum da yaza geldiği için kundak kullanmadım ama elleri açık olunca da uykuda çok sıçrıyodular o yüzden ince bi yazma ile çok sıkmadan kundak gibi bağlıyordum bende rahat uyuyorlardı çok sıkmazsan bi zararı olacağını düşünmüyorum

Günaydın hanımlar akintitan dolayı peçete kullanan arkadaşlar peçete koymanizi tavsiye etmem peçete bakteri üretiyor mantar vs. ..en iyisi günlük ped kulanmanız
Ama kokulu ve kaşıntı yapiyosa doktora gitmek en iyisi. ..

Günaydın kizlar. Hangi pozisyonda uyuyorsunuz? Sırt üstü yatmak bebeğe kan taşıyan damara baskı yaptığı için önerilmiyor yan yatin diyorlar ben de mümkün olduğunca o şekilde yatmak istiyorum ama sabahları sırt ağrısından yataktan kalkamiyorum. Arada sırt üstü yatsam rahatlicam sanki ama ona da cesaret edemiyorum

Benim de öyle geliyor canım korkutuyor du beni daha önce doktorum antibiyotik verdi hala ona devam bende

Günaydın canım..Yüzüstü hariç ( ki hamilelik öncesi uyuyabildiğim tek pozisyon) her türlü yatıyorum..Sola daha çok yatmaya çalışıyorum ama hep aynı yönde yatmak çok mümkün olmuyor..Sırt üstüde yatıyorum ama sık sık değiştiriyorum şeklimi..Şuanda değil bebek iyice büyüyünce özellikle sola yatmak gerektiğini söyledi doktor canım..

Ha şuan değil mi tamam o zaman canim. Ben doktora sormamıştım ama öyle okumuştum. O yüzden de sırt üstü yatmıyordum:)) bildiğin tutulmusum sabah :)) o zaman şimdilik sorun yok arada kısa aralıklarla da olsa yatabiliriz. Çok teşekkürler canım

Sorma canim ya bende ayni dertten muzdaribim.doktorum genelde sol tarafina yatmaya calis dedi.bende oyle yapiyorum ama arada sirada yuz ustu yatmaya calisiyorum ama farkettiimki oda zorluyo artik.hele normalde yuzustu yatan biri olarak okadar zorlaniyorumki uyku duzenim kalmadi.sabah sirt agrisindan kalkamiyorum.yatagi bile degistirmeyi dusundum yani

Ben yagı bnde aldm dustan snra nemlendrsın dıye onn catlaga etkısı olmaz heraldede kuruyo cıldm benmde onn ıcın. Hındstn cevıı yagınalnayı dsnuyorm catlak ıcınde bu bıo oıl dısında bakalım saglklı olalımda yınede en önemlısı o catlakalr falanda allah vergısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…