2017 Aralık Anneleri

Bn kullanırım sanırım cocuk rahat uyur uykudan hemen uyanmaz dıe blıyorum bakalım bındoganda hayrlısıyla

canı. Yarım saatte bı wc gttgım ıcın o oecete sureklı degısıyo o yuDen ıslaklık olmuyo kuruyken bakterı olmaz heralde. Bn pedlerde asıl rahat edemıyorm ıslak gbı gelır hep adet dönemmde falan da kullanamazdım pecete sık attgm ıcın rahats etmıyo

Aynn bnde tam yuzustu yatmıyorm ama onn daıında mecbur sırt ustude uzandgm oluyo sag sol sırt ustu degsıyo sureklı aynı seklde yatamam zatn bek agrım var

Günaydın kızlar. Ben bebe yağı sürüyorum ama yeterli gelmediğini farkettim. Yan taraflarım pul pul olmuştu dün vücut losyonu sürdüm iyi geldi şimdilik

Günaydın kızlar. Ben bebe yağı sürüyorum ama yeterli gelmediğini farkettim. Yan taraflarım pul pul olmuştu dün vücut losyonu sürdüm iyi geldi şimdilik

Ben dustan snra bıkere kullandım ıyı nemlendırmıs gıbıydı bakalım devamı ne olacak. Bı gınes kremı kaldı onlarda baya pahalıydı eczanelede sordumda

Canm sennle aramzda bıgun var heralde Benım takvmde dun bunlar yazıyodu

Aynen bana da peçete daha sağlıklı geliyor ped e oranla. Belki yanılıyorumdur ama peçeteyle daha rahat ediyorum. Ped bana da hep ıslakmış gibi geliyor o yüzden de hep mantar olacakmışım gibi hissediyorum ben eskiden beri günlük ped yerine havlu peçete kullanıyorum ve bi zararını görmedim. Hatta kokulu enfeksiyondan bir türlü kurtulamazken peçete kullanmaya başlayınca kurtulmuştum.

Benimde enfeksiyon vardı. Devlette küçük diye ilaç vermediler. Ozelde fitil verdi ama ilk 3 ay sakıncalı yazıyordu onuda kullanmadım. Sık sık kağıt havlu değişiyorum ve bol su içiyorum. Çok şükür şimdi rahatladm. Ağrı da yapıyordu bende
Günlük pedlere gelince cogalmamizi istemeyen gruplarin urettigi normal pedlerin rahme "doğurma!" emri verdigini öğrendigim günden bu yana hepsinden korkuyorum ve kullanmıyorum..

Insallah gönlundeki nasip olur cnm.
Yumurta takibi falan yapmismiydin?

Walla kullandgm yeyp ıctgm hcbıseyn garantısı yok södı malesef. Ama kafamıza yatan yada tahat ettgmızı kullancaz artık

Eskide hareket ediyordu bu aralar cok seyrek hareket ediyo.haftada Bir iki yada acaba Kilolu diyemi Bebek hareket etmiyi
Yok canım bence ondan değil benim ki çok hareket ediyordu günde belki 7 8 kez ama bu aralar günde 1 kere 2 kere oluyor olmuyor ablam böyle olur zaten demişti bi ara çok hareket eder sonra durur ama sonra yine eskisi gibi olur dedi

Haftada Bir iki oluyo Benimkide istahim cok Az Ona bagliyorum hareket etmemesini

Kızlar kilolar ne alemde ben 4,5 kilo aldım çok hızlı gidiyorum galiba göbeğimde baya belirginleşti sizler ne durumdasınız

Ben tedavıye basladıgım 53 kılaydom smdı 56 kıloyum sımdılık asırı bı kılo alımım yok sanırım zaten bı kılosunu ıgne ılaclarla almstm tup beebk oldgndan bı kılomda memelere say yanı bı kılo almısım gerıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…