2017 Aralık Anneleri

Keske Kuru yemis yiyebilsem yedigim an cikariyorum.Ne yesem aninda cikiyo sastim kaldim.Allahim bebeklerimizi korusun
canım bulantılar için çiğ bademdeki bir madde bulantıyı baskılıyormuş. sen az da olsa bol bol çiğneyerek çiğ badem yemeye çalış bana iyi gelmişti hala da saat 10 ara öğünümde özellikle çiğ badem ve kaju yiyorum.

ben de geçen hafta bayram öncesi perşembe doktor kontrolume gittim. herşey yolundaydı. bebek gelişimi haftasına uygun dedi. hala usg de cinsiyeti görünmüyor ama neyse k, genetik testte cinsiyetini öğrenmiştik kızımızın. doktorum bir sonraki kontrole artık 22 haftalıkken detaylı usg zamanı gel dedi. bana çok uzun zaman gibi geliyor. nasıl dayanırım bilmem. ama size bir önerim var çok sık usg ye girmek tabi sakıncalı bu nedenle benim gibi içerdeki yumurcağı merak eden anneler için fetal el doppleri almanızı öneririm. ben evde karnıma vücut yağı sürüp tam göbek altımdan kalp atışını dinleyebiliyorum. kendimizinki ile karışmıyor çünkü onunki müthiş hızlı. kadın doğumcuma da söyledim zararı yok dedi usg de kalp atışını bana dinletmedi bile zararı en aza indirmek için. bir yerde mantıklı geliyor ultrason kulağımızın işitmeyeceği frekanstakı ses dalgalarıyla görüntü alma işlemi yani bebeğimiz o frekansları işitiyor mu daha doğrusu ona zamar veriliyor mu kesin kanıtı yok. bu yüzden fetal el doppelerini öneririm hani aile hekiminizin kalbi dinlediği aletin aynısı :)

herkesin iyi haberlerini bekliyorum ve takipteyim :)

Bi Kac tane yiyorum zorlada olsa ögürmeye baslayinca geri birakiyorum yemeyi.bi faydasi olmuyo

Yaaa öyle mi ilk defa senden duyuyorum ve çok mantikli. Pedler üremeyi engelleyecek tüp bebek sektörü para kazanacak. Dünyadaki bütün sektörler birbiriyle baglantili. O zaman yıllardır günlük ped yerine peçete kullanmakla iyi etmisim. Hem enfeksiyondan kurtuldum hem bi zararını görmedim. Yaklaşık 4 yıldır gece gündüz peçeteyle gezerim ben akıntı geldikçe atıp yenisini koyarim

selamlarrr :)

ben henüz kilo almadım
kızımda 20 kilo almıştım 36haftalık doğmuştu bir de :) daha dursa 30u görürdüm sanırım :)

kızlar ben gece kendimi hep sırtüstü yatarken buluyorum siz nasıl uyuyosunuz ne zamandan itibaren sırt üstü yatmıoduk

Aynı konudan bende sıkıntılıyım kalçalarım ağrıyor sabah kalkınca

Aynen elimizden geleni yapalım da biz gerisi allaha kalmış genetik oluncada ne yaparsan yap yine de oluyo

Doktorum akıntı olması normal fakat tuvaletini yaparken acirsa yada kaşıntı olursa sorun olabilir dedi iltihaplanma yaani
Bana da daha çok rengi sarı yeşil olursa sıkıntı olur dedi zaten benim var olan bir enfeksiyon sıkıntım var 20 gün önce olan rahim ağzı yarasini yaktirdim

Bana da daha çok rengi sarı yeşil olursa sıkıntı olur dedi zaten benim var olan bir enfeksiyon sıkıntım var 20 gün önce olan rahim ağzı yarasini yaktirdim
Benimde sürekli enfeksiyon oluyo canım ama rengi sarı yada yeşil olmadı hiç. Tuvalet yaparken zorlanıyorum sadece o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…