- 21 Aralık 2009
- 34
- 25
- 88
canım bulantılar için çiğ bademdeki bir madde bulantıyı baskılıyormuş. sen az da olsa bol bol çiğneyerek çiğ badem yemeye çalış bana iyi gelmişti hala da saat 10 ara öğünümde özellikle çiğ badem ve kaju yiyorum.Keske Kuru yemis yiyebilsem yedigim an cikariyorum.Ne yesem aninda cikiyo sastim kaldim.Allahim bebeklerimizi korusun
Bi Kac tane yiyorum zorlada olsa ögürmeye baslayinca geri birakiyorum yemeyi.bi faydasi olmuyocanım bulantılar için çiğ bademdeki bir madde bulantıyı baskılıyormuş. sen az da olsa bol bol çiğneyerek çiğ badem yemeye çalış bana iyi gelmişti hala da saat 10 ara öğünümde özellikle çiğ badem ve kaju yiyorum.
Rabbim sifa versin. Bol su ic sen yine de sudan zarar gelmez
tesekkurler canim Genelde hamilelerle ayni odada kalmayin deniliyor o yuzden evham yaptim rabbim korusun insallah.Yok canim olmaz merak etme.sadece cekilen aliyor isini.sana bi zarari dokunmaz.
Yaaa öyle mi ilk defa senden duyuyorum ve çok mantikli. Pedler üremeyi engelleyecek tüp bebek sektörü para kazanacak. Dünyadaki bütün sektörler birbiriyle baglantili. O zaman yıllardır günlük ped yerine peçete kullanmakla iyi etmisim. Hem enfeksiyondan kurtuldum hem bi zararını görmedim. Yaklaşık 4 yıldır gece gündüz peçeteyle gezerim ben akıntı geldikçe atıp yenisini koyarimBenimde enfeksiyon vardı. Devlette küçük diye ilaç vermediler. Ozelde fitil verdi ama ilk 3 ay sakıncalı yazıyordu onuda kullanmadım. Sık sık kağıt havlu değişiyorum ve bol su içiyorum. Çok şükür şimdi rahatladm. Ağrı da yapıyordu bende
Günlük pedlere gelince cogalmamizi istemeyen gruplarin urettigi normal pedlerin rahme "doğurma!" emri verdigini öğrendigim günden bu yana hepsinden korkuyorum ve kullanmıyorum..
Bende de Krem gibi beyaz bisey geliyo bu ne olaki
Bu aralar basladi.normaldede olmuyodu.O kadarı normal sanırım canım asırı olrsa dktra solersın
Canım benim ya Allah yardimcin olsun aslında haftan da ileride aslında neden bukadar kötü miden anlamadimKeske Kuru yemis yiyebilsem yedigim an cikariyorum.Ne yesem aninda cikiyo sastim kaldim.Allahim bebeklerimizi korusun
Ilk üc ay rahattim Ama ikinci üc ay kötü geciyo benim icinCanım benim ya Allah yardimcin olsun aslında haftan da ileride aslında neden bukadar kötü miden anlamadim
Bu aralar basladi.normaldede olmuyodu.
iki gündür bende öyleyim. kocama deyip duruyorum oturup kalkarken fark ediyorum kıçım ağrıyor resmen yaaAynı konudan bende sıkıntılıyım kalçalarım ağrıyor sabah kalkınca
Doktorum akıntı olması normal fakat tuvaletini yaparken acirsa yada kaşıntı olursa sorun olabilir dedi iltihaplanma yaaniBenim de öyle geliyor canım korkutuyor du beni daha önce doktorum antibiyotik verdi hala ona devam bende
Aynen elimizden geleni yapalım da biz gerisi allaha kalmış genetik oluncada ne yaparsan yap yine de oluyoBen yagı bnde aldm dustan snra nemlendrsın dıye onn catlaga etkısı olmaz heraldede kuruyo cıldm benmde onn ıcın. Hındstn cevıı yagınalnayı dsnuyorm catlak ıcınde bu bıo oıl dısında bakalım saglklı olalımda yınede en önemlısı o catlakalr falanda allah vergısı artık
Bana da daha çok rengi sarı yeşil olursa sıkıntı olur dedi zaten benim var olan bir enfeksiyon sıkıntım var 20 gün önce olan rahim ağzı yarasini yaktirdimDoktorum akıntı olması normal fakat tuvaletini yaparken acirsa yada kaşıntı olursa sorun olabilir dedi iltihaplanma yaani
Benimde sürekli enfeksiyon oluyo canım ama rengi sarı yada yeşil olmadı hiç. Tuvalet yaparken zorlanıyorum sadece o kadarBana da daha çok rengi sarı yeşil olursa sıkıntı olur dedi zaten benim var olan bir enfeksiyon sıkıntım var 20 gün önce olan rahim ağzı yarasini yaktirdim
Üzüldüm senin için ya insallah yoluna girer hersey yemek için zorla kendini inan ki aç kaldıkça bulantı artıyorIlk üc ay rahattim Ama ikinci üc ay kötü geciyo benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?