2017 Aralık Anneleri

Bacağı kaplı hep. Kilom varya bide onun için göremiyom dedi.bu günlerede hareket ediyo bizim bebiş:))bazen bi yerde toplanmış gibi bi şey oluyo.
:) aynen bende de bazen sağ da toplanıyor ora batıyor gibi oluyor çok değişik

Kızlar 16 haftalık hamileyim ve kızım olacak hayırlısıyla. Doktorum memorialde çok iyi bi hoca. 10 gün önce gittim muayenede bişeyi yol tatile rahat gidebilirsin gelince ayrıntılıya alacam dedi. Ben içim rahat olsun gitmeden önce bir görüneyim diye devlet kadın Doğuma gittim bana rahim kısalığın var ama uçakla seyahat edebilirsin dedi hatta rapor bile yazdı. Dün gece hafif ağrım vardı yine devlet acile gittik kısalık var dediler dedim oda evet düşük tehlikesi var dedi dündendir dünyam yıkılmış durumda aradım kendi doktorum yıllık izinde yarında tatile gitmemiz gerek önceden ayarlandı diye dua edin nolur içim hiç rahat değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum

Çok geçmiş olsun.Bebeğini düşün.Doktor ne diyorsa onu uygula bi dahakine bebişinizle gidersiniz inşsllah

Bi yandan da oradaki doktorlara güvenemiyorum yani kötü bişey olsaydı kendi doktorum mutlaka söylerdi diyorum bilmiyorum bu arada acildeki progestan yazdı ama kullanmayı düşünmüyorum gidip gelene kadar en azından kendi doktoruma ulaşana kadar. Dua edin lütfen bizlerin duası kabul olurmuş

Bacağı kaplı hep. Kilom varya bide onun için göremiyom dedi.bu günlerede hareket ediyo bizim bebiş:))bazen bi yerde toplanmış gibi bi şey oluyo.

Bende hıssedıyorm galına kasgmda tas gbı oluyo bazen snra yumusuyo ıraya ayanıyo demekkı dun ultrasoonda otrdu kıprdamak bılmedı cok yormussun dıyo doktr napıyosa ıcerde bızımkı

Ben de alisverisi son 1 ay yapmayi dusunuyorum her sey olabilir Allah korusun. Zaten oglumdan park yatak ana kucagi donence oyuncaklar falan var hep unisex renkler almistim allahtan. Ben mecbur kalip ogluma emzik vermistim cunku emmeye cok duskundu. Emzik olarak chicco yu tutmustu yine ondan alirim once. biberon da avent alacam bu sefer. Oncesinde dr. Browns almistim temizlemesi tam bir eziyet. Ikinci de marka tecrubem artti baya

CNm senn ğek bı ıhtyacn yokmus zaten almazsın tabı :) bıde ılk bebeişş olanlar daha heyecanlı oldgndan erkndnde olsa ufak tefek alınıyo:) rabbım hepmıze sag salım hayrla kucagımıza almayı nasp etsın ınsaaallah

Yok canim ben ogluma da son 1 ay almistim. Esimim kuzeni 7.5aylik olu dogum yapti ondan etkilenmistim baya. O da almisti baya bi esya cok zor bir surec baktikca kahrolur insan. Allah korusun Allah kimseye gostermesin boyle bir sey

Ama kiz olacagini ogrendigimden beri tütü ve toka bakmakyan kendimi alamiyorum oglumda hep kiz reyonlarina bakip icim erirdi rengarenk civil civil tokalar sapkalar suslu ayakkabilar. Erkek reyonlarinin 3 kati kiz reyonu. Erkekteki en havali sey papyon falan kokos bisey yapip cikacam heralde bebisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…