Ben kıyafet değil de diğer şeylere bakıyorum internetten, emzirme yastığı, süt pompası, bebek telsizi filan. Kıyafet eksik olacağını sanmıyorum da gerekli şeyler elimin altında olmuş olsun doğduğunda diyorum. Aslında böyle konularda fikir paylaşmaya başlasak bence yerinde olur. İnşallah bebeklerimiz geldikten sonra vaktimiz pek olmayacak :)
Ben de alisverisi son 1 ay yapmayi dusunuyorum her sey olabilir Allah korusun. Zaten oglumdan park yatak ana kucagi donence oyuncaklar falan var hep unisex renkler almistim allahtan. Ben mecbur kalip ogluma emzik vermistim cunku emmeye cok duskundu. Emzik olarak chicco yu tutmustu yine ondan alirim once. biberon da avent alacam bu sefer. Oncesinde dr. Browns almistim temizlemesi tam bir eziyet. Ikinci de marka tecrubem artti baya
Canımmm ben avent cam şişesi aldım.herkes ondan memnun olduğu için bende ondan aldım:) emzik de avent aldım bakalım beğenecek mı...besik ve bebek arabasında çok gel gitlerim var.e bebek de bir besk beğendim çok hoşuma gitti.onu almayı düşünüyorum:)
Ben kıyafet değil de diğer şeylere bakıyorum internetten, emzirme yastığı, süt pompası, bebek telsizi filan. Kıyafet eksik olacağını sanmıyorum da gerekli şeyler elimin altında olmuş olsun doğduğunda diyorum. Aslında böyle konularda fikir paylaşmaya başlasak bence yerinde olur. İnşallah bebeklerimiz geldikten sonra vaktimiz pek olmayacak :)
Emzirme yastığı e bebek de bende gördüm:) birde eşime dedim elektrikli süt pompası alalım dedim.simdi onu araştırıyoruz:) ama telsiz vs şuan almayı düşünmüyorum:)
Yok canim ben ogluma da son 1 ay almistim. Esimim kuzeni 7.5aylik olu dogum yapti ondan etkilenmistim baya. O da almisti baya bi esya cok zor bir surec baktikca kahrolur insan. Allah korusun Allah kimseye gostermesin boyle bir sey
Vanım ırasıda ogle allaha emanetız ama bn sunu dsnuyorm bısuru alıncak sey var ve son ay hem agrlasıtım hemde belkı erkn gelr hemde hepsnı bırden maddı olarak bır ayda alamam dıye yvastan alıcam naspse cıktıkca cıkıyo walla hepsı bındılu oara
Emzirme yastığı e bebek de bende gördüm:) birde eşime dedim elektrikli süt pompası alalım dedim.simdi onu araştırıyoruz:) ama telsiz vs şuan almayı düşünmüyorum:)
Emzirme yastığı hepsiburada.com da filan da çeşitli modeller var. Emzirme pompasının da ilk haftalarda özellikle çok işe yaradığını biliyorum görümcemden, onunkini kullanacağım bakalım :) ayy bebek emzirme fikri hala bir garip geliyor bana, bebeği yerim gibi geliyo :)
Emzırme yastıgı otrrken dusmemsı ıcın desgek mınder var pıke falan 7lı 12lı set seklnde satılıyor oda mantklı gbı yer mınderı falan bısuru sey var ıcınde
Emzırme yastıgı otrrken dusmemsı ıcın desgek mınder var pıke falan 7lı 12lı set seklnde satılıyor oda mantklı gbı yer mınderı falan bısuru sey var ıcınde
Kızlar 16 haftalık hamileyim ve kızım olacak hayırlısıyla. Doktorum memorialde çok iyi bi hoca. 10 gün önce gittim muayenede bişeyi yol tatile rahat gidebilirsin gelince ayrıntılıya alacam dedi. Ben içim rahat olsun gitmeden önce bir görüneyim diye devlet kadın Doğuma gittim bana rahim kısalığın var ama uçakla seyahat edebilirsin dedi hatta rapor bile yazdı. Dün gece hafif ağrım vardı yine devlet acile gittik kısalık var dediler dedim oda evet düşük tehlikesi var dedi dündendir dünyam yıkılmış durumda aradım kendi doktorum yıllık izinde yarında tatile gitmemiz gerek önceden ayarlandı diye dua edin nolur içim hiç rahat değil bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Canım endişelerini çok iyi anlıyorum..Bende aynı şeyleri yaşadım halada yaşıyorum..İnşallah Rabbim korur rabbini..Tatile gitmen gerekiyorsada minumum hareket et gittiğin yerde..Sürekli uzan, az ayakta kal..Uzanma ve çömelme hareketleri yapma lütfen..Mümkün olduğuncada ayaklarını yüksekte tutmaya çalış..İnşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna..
Kizlar nasilsiniz bayalardim yoktummbherkescikler iyimi ikili test sonucum yuksek riskli idi yazmisdim dortlu test sonucum cok sukur dusuk risk cikti amniyosenteze gerwk kalmadi.
Bi yandan da oradaki doktorlara güvenemiyorum yani kötü bişey olsaydı kendi doktorum mutlaka söylerdi diyorum bilmiyorum bu arada acildeki progestan yazdı ama kullanmayı düşünmüyorum gidip gelene kadar en azından kendi doktoruma ulaşana kadar. Dua edin lütfen bizlerin duası kabul olurmuş
Geçmiş olsun canım sıkma canını devletteki doktorların dediğine de pek güvenme. Öyle bir durum olsa bile 25. Haftadan sonra sıkıntı oluşturuyor diye biliyorum. Bölgeyi kuru tutmaya ve mikrop kapmamaya dikkat et bide cinsellikten uzak dur en azından doktorunla görüşüne kadar :) içini ferah tut bişey olmaz Allah'ın izniyle