- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
gerçekten güzelmiş nasıl alabiliyoruz ki?
Kızlar ben bunları çok beğendim...sanirim bu ikisini alacağım
Canm sayfada ıcerık ve fıyat halknda bılgı yok whatsptan maj attm cvp gelnce yazyım sana bn ona gore verıym numaraaını ıstersen. Hatta face hesabn varsa sayfasına gt bak bıcok model ve renk var ıse yarr gbı bnce
sevinirim haber verirsen. facete sayfanın ismi ne acaba? çok soru sordum kusura bakma ama uyumlu olması güzel olur
Nerden acabaKızlar ben bunları çok beğendim...sanirim bu ikisini alacağım
çok teşekkürler :)Onemlı degl. Anm brbrmıze yardmcı olmam lazm zaten. Babynest tasarım ayölyesi.. fotoyu gorrsun zaten bıyek bu urundn stıyolar
hayırlı olsun :) sağlıkla inşallah2017 Aralık Kız bekliyoruz inşallh
Hayirli olsun cnm. Kese konumu tutmadi sende de dimi? Tüylerin hala hızlı mı uzuyolar?Selam kizlar bende uzun zamandir yazmiyordum.gulii7 kilo bildirimim 52 canim.
Benim de kizim olacakmis kizlar dün ogrendik hayırlısıyla.
Sagol canim yok tutmadi. Keseye göre erkek dedi kkdakiler. Tüylerim cok cikmaya basladi. Cikinca da eskisine gore daha uzun boylari.Hayirli olsun cnm. Kese konumu tutmadi sende de dimi? Tüylerin hala hızlı mı uzuyolar?
Kuzumm o yatak da oluyor üstündekiler çıkıyor:)Besık cokmpahalı deglmı cnm
Çilek mobilya canımmm:)İyiyiymiş
Nerden acaba
Benimde tutmadi 118 ama erkekBenim tutmadı 120li bişey hcg ama oğlum olcak
Hayırlı olsun Aralık annelerinde kız çoğunlukta bence kimi duysam kız :))Cinsiyet icin kese konumu hcg bulanti vs hepsi hikaye kizlar.
Nasipte ne varsa o oluyor.
Sagol canim. En cok erkek oylanmis ama 55erkek 36 kiz yaziyor ankette :)Hayırlı olsun Aralık annelerinde kız çoğunlukta bence kimi duysam kız :))
Kuzumm o yatak da oluyor üstündekiler çıkıyor:)
Tabloda bi çok kişiki yazmıyor.ben ne zaman okusam kızım olacak felan diyenleri görüyorumSagol canim. En cok erkek oylanmis ama 55erkek 36 kiz yaziyor ankette :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?