2017 Aralık Anneleri

İkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)

İkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)

benim şimdikinde 20 lerde bişi çıkmıştı,dr erkek dedi
oğlumda 52 çıkmıştı sanırım,oöda tutmadı yani
ilkinde çin falı tutmuştu,bunda o da olmadı
hiçbişi tutmadı maşallah

Kızlar ya ben bu sabah kalktığmda burnum kanadı kan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı.. Benim gibi sürekli burnu kanayan var mı
Evt benimde haftada bi kaniyo bende sulandirici igne kullaniyorum doktor daha devam ederse kulakburunbogaza git bi dedi ..ama oda bisi yapmiyoki sulandiricidan diyo yolluyo...

Kızlar hatırlarsanız çatlatma iğnesi vurmuştum iğnenin 8 günü 4.1 15 günü 0.11 çıkmıştı yani negatif bugün adet günüm ve iğneyi vurali 18 gün oldu ne adet oldum ne belirti var normalde iğneyi vurunca 14 veya 15 gün içinde adet görüyorsun diye biliyorum sizce gecikirsem tekrar kan vereyim mi ?

Eğer adetlerin düzenli ise bence biraz daha bekle negatif olunca insan daha çok üzülüyor ben 6 gün geciktikten sonra yapmıştım

Hadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak

Benimki tutmadı..Çin takvimi erkek diyor..benim kızım olacak Allah izin verirse

Ben hepsinde de denedim kız çıktı.içimede kız doğuyordu.doktorda %60 kız dedi tam Emin'imde demedi.kıza alışırdım kendimi ne yalan söylüyüm.kızım diye seviyorum meleğimi.agustosun 11 inde ayrıntılım var.%100 belli olur herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…