2017 Aralık Anneleri

Bak benimle aynı durumu yaşamassn bende hepsini yaptım hep kız çıktı doktor kontrolünde de %70 kız diyince kızım kızım diye sevdim bi daha kontrolde oğlan oldu aman çok kaptırma sonra ben 3 5 gün konuşmadım çocukla bi türlü oğlum diyemedm kaptırmışm kıza :))))

Kizlar bebisleriniz için kıyafet falan almaya başladınız mı:)
Ben yurt dışında olduğum için kaynanam Türkiye'den salacakmış.örgü felan.bir çoğu ordan gelecek.ona göre bakıcam tulum felan tarzı şeyler alırım. Gerçi havalar sıcak burada kışlık seyler Yok.ben bir iki ay kalasıya almayı düşünüyorum

Bana çin takvimi erkek dedi oğlum olacak gerçekten de bende tuttu.hatta bir arkadaşıma da yapmıştım ona da erkek demişti o da erkek oldu :)

Ailede ilk kız olacak:))oğlan düşünemiyom.kıza alıştım.Daha bi şey almadım belli değil diye

Bende ufaktan almaya başladım:) ama annemle kayınvalidem halletti çoğu şeyi...kiyafet vs de alıyorlar.ben almalarını istemiyorum.o zevki ben yasamak istiyorum:) mağazaya gidip kendim seçeyim alayım istiyorum...ben dün biberon emzik vs aldım.. emzik vermeyi düşünmüyordum. Annem dedi ki çok rahatlarsin dedi.cok çok baktım zorda kaldım öyle veririm emziği sanırım

Ailede ilk kız olacak:))oğlan düşünemiyom.kıza alıştım.Daha bi şey almadım belli değil diye
Erkek olsaydı şimdiye belli olurdu canimmm kız yani artık belli bisey prenses geliyor :) 12.haftada doktor bana erkek dedi öyle de devam etti

Marka olmasına dikkat ediyor musun canım yoksa hoşuna gideni mi aldın bide emzigi şu kocaman olanlardan mi aldın yeni doğan için o olmalıyım ya

Bizimkilerde hallettiler.abartmıyacam dedim kendi kendime boşuna masraf olmasın.Emzik bi susturma yöntemi .özellikle çok süt emmek isteyen bebeklerde işe yarıyormuş.bende biberonunu toplu alacam tarak tırnak makası kulak çöpü toplu bir satılıyo onlardan almayı düşünüyom şimdilik.beşiğimide alayım diyom.

Erkek olsaydı şimdiye belli olurdu canimmm kız yani artık belli bisey prenses geliyor :) 12.haftada doktor bana erkek dedi öyle de devam etti
Bacağı kaplı hep. Kilom varya bide onun için göremiyom dedi.bu günlerede hareket ediyo bizim bebiş:))bazen bi yerde toplanmış gibi bi şey oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…