2017 Aralık Anneleri

Evet canım bana da mesaj attılar şimdi. Ama bana pahalı geldi biraz. Bakalım eşime de bi sorayım.çok güzel bi set ama bu kadar paraya gerek yok sanki. Bilemedim
Kızlar bunlara gerek yok hiçbir işinize yaramayacak sonra koyacak yer arayacaksınız onun yerine bebişinizin daha önemli ihtiyaçlarını alın, ama alırsanız kullanmadığınızda beni aklınıza getirin:))

Avusttt cok sevindim kiz bebisine ve cok ozledim seniii. Benimki yine erkek
Allah razi olsun apla.Allahım hayırli evlat nasip etsin bizlere..böylesi daha hayırlıdır apla 4 gelinin olacak .benimki büyüdümü evlenecek gidecekkocası ne zaman izin verirse o zaman gelecek dogmadan neleri düşünüyom.

Soğanda koyuyum Doğum çantasına bide lahana manav tezgahına döner benim çanta:)))

Ay çok hoşsun canım. Sana katılıyorum. Bana da çok gerekli gelmedi. Renkleri biraz cezbedici geldi. Ama bir numara ihtiyaçlar da değiller. K Koala_anne ye katılıyorum kızlar. Alıp da kullanmayacaksınız bizi aklınıza getirebilirsiniz

Evet canım bana da mesaj attılar şimdi. Ama bana pahalı geldi biraz. Bakalım eşime de bi sorayım.çok güzel bi set ama bu kadar paraya gerek yok sanki. Bilemedim

Canm ben 5lıyı uygun gordum otrma mınderhle yatagı kullanslı olr bnde esıme gosterymde alrsam o olr

:)) dimi ama valla bir işe yaramıyor şimfi heveskeniyorlar anlıyorum ama fuzuli

Avusttt cok sevindim kiz bebisine ve cok ozledim seniii. Benimki yine erkek
Lili benimde ilk bebiş erkek :) bizim ailede ilk çocuğu erkek olanların hep erkek oldu gerisi bende kız olur diye sürekli çocuk yaparım bence sonra sonuç üç erkek anası veya 4 erkek anası sağlıklı olsunlarda önemli olan o. .ama icimd3 hep birde kızım olsun yatıyor hatta kızım olur mu diye umutlanıp ikinci çocuğu da hemen yapasım var

Canim sen aklimdasin merak etme.tasi magnet gibi yaptirmayi dusunuyorum ama ayriyetten bisey daha dagitmam lazim.ben sikildim hep havludan ortuden.degisik olsun diyom.

Canım kolonya sısesıde yapıyorum :) kucuk yasın kıtabıda hazrlarm ama malıyetı yuksek oluyo pek terch edılmıyo bıde hanı 30 40 ıstıyo ısteyen mecbr bıraz pahalı gelıyo ıstedgn zaman ulas bana. Model atarm bakarsın

Ben beşiği odama alacagimm canimm.eger dolap sığarsa onu da kendi odama koyucam şimdilik:) sonradan geçiririm başka odaya diye duusndum

Ben de K Koala_anne ye katiliyorum. Ne akla hizmet gittim yastik yorgan takimlari yaptirdim bebek o kadar minik ki kayboldu gitti hemen topladik onlari. Bence bol bol penye battaniye alin esim bakti olmayacak 4 5 tane alip gelmisti biraz kusuyodu oglum. Bazen de kaka cikiyo sut akiyo derken gunde 1 2 battaniye hallediyoduk emzirirken de normal yastik koydum altina pek zorluk cekmedim. Bence onlara vereceginiz parayla bol bol bez islak mendil alin kizlar. Ben sanirim yine uni baby yeni dogan mendil ve premium care bez alicam gunde 8 10 bez degistigimi hatirliyorum cok sik kaka yapiyorlar ilk ay

Oda
Ben beşiği odama alacagimm canimm.eger dolap sığarsa onu da kendi odama koyucam şimdilik:) sonradan geçiririm başka odaya diye duusndum
Odan genisse tek besikle halledersin tabi boyle daha mantikli. Bizimkine sigmadi mecbur park yatak aldik. Ama canini cikardik heralde. Kv ye annemlere tatile her yere tasidik onu.

Aynen canım pamuklu battaniye en çok ihtiyaç çünkü çok kusuyorlar bide lazım oluyor sonra pişman olacaklar biz diyelimde bi kenarda duracak yer kaplayacak

Madem ogle sızde bzmere fıkır vern o zaman bız heves edıyoruz paramız bosa gtmesn ıse yatamayacak bseylere

Kizlar, biraz erken gibi ama fikrim olsun diye internetten soyle biraz goz attim da: Dalin, Chicco, Unibaby, Mustela, Nivea gibi markalarin cantali bebek bakim setleti var. Set icerikleri: Pisik kremi, Islak havlu, Bebe yagi, Bebek losyonu tarzi seyler.
Ozellikle tecrubeli anneler, set seklinde almak mantikli mi? Canta neredeyse bedavaya geliyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…