- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Kızlar bunlara gerek yok hiçbir işinize yaramayacak sonra koyacak yer arayacaksınız onun yerine bebişinizin daha önemli ihtiyaçlarını alın, ama alırsanız kullanmadığınızda beni aklınıza getirin:))Evet canım bana da mesaj attılar şimdi. Ama bana pahalı geldi biraz. Bakalım eşime de bi sorayım.çok güzel bi set ama bu kadar paraya gerek yok sanki. Bilemedim
Allah razi olsun apla.Allahım hayırli evlat nasip etsin bizlere..böylesi daha hayırlıdır apla 4 gelinin olacak .benimki büyüdümü evlenecek gidecekAvusttt cok sevindim kiz bebisine ve cok ozledim seniii. Benimki yine erkek
Soğanda koyuyum Doğum çantasınaKızlar size tavsiyem hastane çıkışı almayın bakın benim 4.bebeğim olacak inşAllahhhh ben kendinden eldivenli ayaklı tüm tulum alacağım hem çocuğun üstü başı sıyrılmıyor alt üst olunca sürekli düzeltmek zorunda kalıyorsunuz nacizane benim size önerim ben asla hastane çıkışı almam, bide göğüs ucu yara olmasın diye krem falan hikaye benim bi tekniğim var hastane çantasına bi tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesin suyunu göğüs ucuna sürün 5 dk bekletin sonra ıslak bi bezle silin asla yarılmıyor bi sefer uygulanan bir şey çünkü ondan çok çektim ben içi dışına çıkmıştı acısı berbat canınız çıkıyor muş gibi oluyor, bide evde emzirmeden önce bi küçük kaseye karbonatlı su hazırlayın emzirmeden önce pamukla göğüs ucuna sürün temizlemeden emzirin hem göğüs ucunuz acımıyor hemde bebeğin ağzı pamukçuk asla olmuyor, ağzı pamukçuk olan bebekleri anneler bilir canlarıda yanıyor, doğal yöntemler bunlar kimyasal yada ilaç değil, kuru soğan antibiyotik tedavisi yapıyor ben denedim son iki gebeliğim de bundada yapacağım asla hiçbir kreme değişmem bir sefer uyguluyorsunuz rahat ediyorsunuz soğanla, bide o takımlar varya facede satılan kızlar hiçbir işinize yaramayacak çok pişman olacaksınız aldığınıza benden demesi tabi siz bilirsiniz deneyimli bir anne olarak tavsiyelerim gerisi sizlere kalmış:)
Kızlar bunlara gerek yok hiçbir işinize yaramayacak sonra koyacak yer arayacaksınız onun yerine bebişinizin daha önemli ihtiyaçlarını alın, ama alırsanız kullanmadığınızda beni aklınıza getirin:))
Hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar inşallahhh :)Sagol canim aynen :) erkek saniyordum ben dr ilk erkek demisti
Soğanda koyuyum Doğum çantasınabide lahana manav tezgahına döner benim çanta:)))[/QUOTE canım sadece tavsiye çünkü ben iki doğumumdada yaptım her doğum yapacağa söylerim ve işlerine yarar dua ederler siz bilirsiniz tabi altı üstü küçük bir kuru soğan:))
Evet canım bana da mesaj attılar şimdi. Ama bana pahalı geldi biraz. Bakalım eşime de bi sorayım.çok güzel bi set ama bu kadar paraya gerek yok sanki. Bilemedim
:)) dimi ama valla bir işe yaramıyor şimfi heveskeniyorlar anlıyorum ama fuzuliAy çok hoşsun canım. Sana katılıyorum. Bana da çok gerekli gelmedi. Renkleri biraz cezbedici geldi. Ama bir numara ihtiyaçlar da değiller. K Koala_anne ye katılıyorum kızlar. Alıp da kullanmayacaksınız bizi aklınıza getirebilirsiniz
Lili benimde ilk bebiş erkek :) bizim ailede ilk çocuğu erkek olanların hep erkek oldu gerisiAvusttt cok sevindim kiz bebisine ve cok ozledim seniii. Benimki yine erkek
Canim sen aklimdasin merak etme.tasi magnet gibi yaptirmayi dusunuyorum ama ayriyetten bisey daha dagitmam lazim.ben sikildim hep havludan ortuden.degisik olsun diyom.
Ben beşiği odama alacagimm canimm.eger dolap sığarsa onu da kendi odama koyucam şimdilik:) sonradan geçiririm başka odaya diye duusndumCok guzelmis cok begendim ben de. Cok kullanisli gorunuyor.Dolap sifonyer var benim oglumun kesinlikle olmasi lazim beziydi islak mendili kiyafeti battaniyeleri derken birden cok esyasi oluyor. Hepsi ortada gezmeye baslayinca almistik biz de. Ama besigi odaniza almayacaksanz park yatak daha kullanisli oluyor besik bos bos bekliyor oyle. 1.5yasinda anca ayirdik odasini oglumun bu da oyle olur heralde
Bence fiyatlar yüksek
Odan genisse tek besikle halledersin tabi boyle daha mantikli. Bizimkine sigmadi mecbur park yatak aldik. Ama canini cikardik heralde. Kv ye annemlere tatile her yere tasidik onu.Ben beşiği odama alacagimm canimm.eger dolap sığarsa onu da kendi odama koyucam şimdilik:) sonradan geçiririm başka odaya diye duusndum
Aynen canım pamuklu battaniye en çok ihtiyaç çünkü çok kusuyorlar bide lazım oluyor sonra pişman olacaklar biz diyelimde bi kenarda duracak yer kaplayacakBen de K Koala_anne ye katiliyorum. Ne akla hizmet gittim yastik yorgan takimlari yaptirdim bebek o kadar minik ki kayboldu gitti hemen topladik onlari. Bence bol bol penye battaniye alin esim bakti olmayacak 4 5 tane alip gelmisti biraz kusuyodu oglum. Bazen de kaka cikiyo sut akiyo derken gunde 1 2 battaniye hallediyodukemzirirken de normal yastik koydum altina pek zorluk cekmedim. Bence onlara vereceginiz parayla bol bol bez islak mendil alin kizlar. Ben sanirim yine uni baby yeni dogan mendil ve premium care bez alicam gunde 8 10 bez degistigimi hatirliyorum cok sik kaka yapiyorlar ilk ay
aaa cook sevindimm mucizemmm. hayrli ollsunn.Cinsiyetimiz bizimde akşam belli oldu..Bir prenses te benden Allah nasip ederse❤❤❤
Ben de K Koala_anne ye katiliyorum. Ne akla hizmet gittim yastik yorgan takimlari yaptirdim bebek o kadar minik ki kayboldu gitti hemen topladik onlari. Bence bol bol penye battaniye alin esim bakti olmayacak 4 5 tane alip gelmisti biraz kusuyodu oglum. Bazen de kaka cikiyo sut akiyo derken gunde 1 2 battaniye hallediyodukemzirirken de normal yastik koydum altina pek zorluk cekmedim. Bence onlara vereceginiz parayla bol bol bez islak mendil alin kizlar. Ben sanirim yine uni baby yeni dogan mendil ve premium care bez alicam gunde 8 10 bez degistigimi hatirliyorum cok sik kaka yapiyorlar ilk ay
Canım önceki sayfada önerilerde bulundum istersen bi oku işine yarayabilir ven memnunum sonuçlarındanMadem ogle sızde bzmere fıkır vern o zaman bız heves edıyoruz paramız bosa gtmesn ıse yatamayacak bseylere
Canım önceki sayfada önerilerde bulundum istersen bi oku işine yarayabilir ven memnunum sonuçlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?