Kızlar size tavsiyem hastane çıkışı almayın bakın benim 4.bebeğim olacak inşAllahhhh ben kendinden eldivenli ayaklı tüm tulum alacağım hem çocuğun üstü başı sıyrılmıyor alt üst olunca sürekli düzeltmek zorunda kalıyorsunuz nacizane benim size önerim ben asla hastane çıkışı almam, bide göğüs ucu yara olmasın diye krem falan hikaye benim bi tekniğim var hastane çantasına bi tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesin suyunu göğüs ucuna sürün 5 dk bekletin sonra ıslak bi bezle silin asla yarılmıyor bi sefer uygulanan bir şey çünkü ondan çok çektim ben içi dışına çıkmıştı acısı berbat canınız çıkıyor muş gibi oluyor, bide evde emzirmeden önce bi küçük kaseye karbonatlı su hazırlayın emzirmeden önce pamukla göğüs ucuna sürün temizlemeden emzirin hem göğüs ucunuz acımıyor hemde bebeğin ağzı pamukçuk asla olmuyor, ağzı pamukçuk olan bebekleri anneler bilir canlarıda yanıyor, doğal yöntemler bunlar kimyasal yada ilaç değil, kuru soğan antibiyotik tedavisi yapıyor ben denedim son iki gebeliğim de bundada yapacağım asla hiçbir kreme değişmem bir sefer uyguluyorsunuz rahat ediyorsunuz soğanla, bide o takımlar varya facede satılan kızlar hiçbir işinize yaramayacak çok pişman olacaksınız aldığınıza benden demesi tabi siz bilirsiniz deneyimli bir anne olarak tavsiyelerim gerisi sizlere kalmış:)