2017 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim birazda olsa ferahladım Allah razı olsun

Çok saol canım amin inşallah

Hım anladım. Cnm ılerdede kullanabılt yanı
Evet canımmm:) ben böyle besiklere bakıyorum...cilek mobilyada hoşuma gitti aslında.bakalim eşimle de bir gezip görmek lazım.dolap almayacaktım annem dedi herşeyi dağınık olur mutlaka al dedi.bana da mantıklı geldi en azından bir yerde toplu olur eşyaları.

Kizlar sizler bebek dogduktan sonra mevlut yapiyomusunuz.bizde mevlut yapilip gelenlere hediye dagitilir.genelde havlu veya basortusu dagitiyolar.ama ben degisik biseyler olsun istiyorum.bu konuda fikri olan varmi.simdiden baslayim diyom yavas yavas dusunmeye..

Şimdi artık böyle süslü şeyler dağıtılıyor canım kolonya tespih küçük yasin gibi. Ama öyle güzel susluyorlar ki paketleri ya da şişeleri çok şirin oluyor. Instsgramda sayfalar var ordan bakabilirsin canım

Canım ben de mesaj attım WhatsApptan ama henüz dönmediler. 12 li ve 5 li setlerin fiyatını sordum. Sana erken dönerlerse bunu da sorup bana da bilgi verir misin.

Kızlar ben bunları çok beğendim...sanirim bu ikisini alacağım
Cok guzelmis cok begendim ben de. Cok kullanisli gorunuyor.Dolap sifonyer var benim oglumun kesinlikle olmasi lazim beziydi islak mendili kiyafeti battaniyeleri derken birden cok esyasi oluyor. Hepsi ortada gezmeye baslayinca almistik biz de. Ama besigi odaniza almayacaksanz park yatak daha kullanisli oluyor besik bos bos bekliyor oyle. 1.5yasinda anca ayirdik odasini oglumun bu da oyle olur heralde

Canım bnde kokulutas yapıyorm dusunrsen haberkeselım. Byle besıklere mevlukere dogmgnu nıkah. S.. her trlu model secenk var kendımede yapcm naspse

Canım bnde kokulutas yapıyorm dusunrsen haberkeselım. Byle besıklere mevlukere dogmgnu nıkah. S.. her trlu model secenk var kendımede yapcm naspse
Canim sen aklimdasin merak etme.tasi magnet gibi yaptirmayi dusunuyorum ama ayriyetten bisey daha dagitmam lazim.ben sikildim hep havludan ortuden.degisik olsun diyom.

Kızlar size tavsiyem hastane çıkışı almayın bakın benim 4.bebeğim olacak inşAllahhhh ben kendinden eldivenli ayaklı tüm tulum alacağım hem çocuğun üstü başı sıyrılmıyor alt üst olunca sürekli düzeltmek zorunda kalıyorsunuz nacizane benim size önerim ben asla hastane çıkışı almam, bide göğüs ucu yara olmasın diye krem falan hikaye benim bi tekniğim var hastane çantasına bi tane kuru soğan koyuyorum bebeği ilk emzirmeden 15 20 dk önce ikiye kesin suyunu göğüs ucuna sürün 5 dk bekletin sonra ıslak bi bezle silin asla yarılmıyor bi sefer uygulanan bir şey çünkü ondan çok çektim ben içi dışına çıkmıştı acısı berbat canınız çıkıyor muş gibi oluyor, bide evde emzirmeden önce bi küçük kaseye karbonatlı su hazırlayın emzirmeden önce pamukla göğüs ucuna sürün temizlemeden emzirin hem göğüs ucunuz acımıyor hemde bebeğin ağzı pamukçuk asla olmuyor, ağzı pamukçuk olan bebekleri anneler bilir canlarıda yanıyor, doğal yöntemler bunlar kimyasal yada ilaç değil, kuru soğan antibiyotik tedavisi yapıyor ben denedim son iki gebeliğim de bundada yapacağım asla hiçbir kreme değişmem bir sefer uyguluyorsunuz rahat ediyorsunuz soğanla, bide o takımlar varya facede satılan kızlar hiçbir işinize yaramayacak çok pişman olacaksınız aldığınıza benden demesi tabi siz bilirsiniz deneyimli bir anne olarak tavsiyelerim gerisi sizlere kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…