2017 Aralık Anneleri

Varmı bugun benim gbı kontrole gtcek olanlarrrrrr
Günaydın inş. cinsiyeti kesinlestirirsin bende yarın gidicem umarım hersey yolundadır enson 13 haftalık ken gitmiştim saatler gecmiyo sanki çok heyecanlıyım ilk defa çocuk sahibi oluyo gibiyim haliyle uzun süre geçince tabi heyecan endişe safhada

Alakası var mi bilmiyorum ama benim ikinci gebeligim ilkini 20haftalik kaybettim. Ve kız bekliyordum. Onu da 2 kere hissetmiştim. Kızlar geç mi hissediliyor bilmiyorum. Bu sefer erkek bekliyorum 16.haftadan itibaren seyirme ve bu günlerde bariz bebeği hissediyorum

Maşallah sabrına hayran kaldim. Keşke bende Rahat olsa da ayda bir gitsem yoksa günler geçmek biilmiyir ya:/
İnşallah yarın güzel haberler alırsın. Cinsiyeti öğrenemişmiydin

2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler
ben de arayi cok acmam hemen 2. Bebek yaparim diye dusunuyordum ama gaz uykusuzluk reflu alerji laktoz hassasiyeti derken baya zorlandik. Bu bebisim surpriz olmasaydi oglum 8yasina gelince yapacaktim 2.yi

oda isini de soyle yaptik. Ben ogluma sadece park yatak aldim bizim odamizda durdu 1.5 yasina kadar. Bi de sifonyer aldim 4cekmeceli. Bi dolabimiz vardi onu kullandim. Onun odasi bostu. Simdi gecen yazdan beri bazali yatakta yatiyor odasinda kenarina koruma aldim yataginin. Eylulde 3yasi bitecek. Okula baslayinca da kendi istedigi bir oda almak istiyorum. Kiz da ayni sureci izler muhtemelen.

Günaydın kızlar. Ben şimdi kontrolden geldim doktorum izinliymiş. Başka doktora göründüm. Çünkü cinsiyet merakım vardı. Tam göremedim ama erkek sanırım dedi. Haftaya kendi doktoruma görüneceğim bakalım. Sizcede erkek mi

Eklentiler

• IMG_2923.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_2924.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2925.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_2926.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63
benimki olmadı çin takvimine göre oğlunuz olacak diyor ama bizim kızımız olacak :)

Canm masallah ıyı beklemıssın o kadar benm randevu 10.30 du ama 12 ye anca grerım heralde daha 10 randevusunu almamıssı hıc ceklmıyo walla sıcakta

Canm ıkncıse daha erkn hıssedılıyo denıyo ama ne kadr dgru blmıyorum tabıkı.. rabbm saglkla sana bagslasn bebısını ınsaallah. Aminn

Canım anlayamadım valla ben normalde nub teorisine göre hemen anlarım ama çözemedim:))

Komik olacak ama ben bebeği göremedim :))sadece altta bacak arasını göstermiş sanırım orda da çıkınti var gibi ama emin olamadım

Ben adana da doktor ve hastane arayışı içindeyim tavsiyeleri olan var mı?

Ben kendi dogumumdan bahsedeyim canim. Sabah 9 da suni sanci verilmeye baslandi ve aksam 5 bucukta dogum yaptim. Bu sanci olayi kisiyle alakali birsey yani kimi daha az sanci ceker acilmasi olur kimi daha uzun surer. Surekli ayni siddette sanci olmuyor elbette. Ben bebegin suyu patlatildiktan sonra sik araliklarla sanci cekmeye basladim cunku acilma daha cabuk oluyor. Ayrica sana tavsiyem ki ben oyle yaptim okuyacaksanda sadece pozitif dogum hikayeleri oku psikolojini olumsuz etkileme :) Herkesin agri esigi ve dogum sureci farklidir

Canım anlayamadım valla ben normalde nub teorisine göre hemen anlarım ama çözemedim:))
Komik olacak ama ben bebeği göremedim :))sadece altta bacak arasını göstermiş sanırım orda da çıkınti var gibi ama emin olamadım
Doktorda emin olamadı herhalde. Bana gösterdi bak bu kafası bu elleri, bu kolları, bacakları diye ama pipisi demedi erkek gibi görünüyor ama tam belli değil dedi. Şimdi oğlum olacağı için sevineyim mi kızım olmayacağı için ay ne bilim değişik duygular

Sgru dıyosun canım özellkle acıp ızleyp dnlenıyot. Ama gacaede olsn brda olsn denk gelıyo okuyorz allah buyuk tabıkı hepmzn yardmcısı olsun

Yaa bu djtrda etkege benzıyo deı öburude kıza benzıyo demstı cuma gunu hangsne ınancam b yaa... o cıkntıya pipi dıyo kordon deglse dıyo banada el gbı geldı ama ne dıyosunz

Eklentiler

• image.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…