- 11 Temmuz 2015
- 39
- 49
- 38
Günaydın inş. cinsiyeti kesinlestirirsin bende yarın gidicem umarım hersey yolundadır enson 13 haftalık ken gitmiştim saatler gecmiyo sanki çok heyecanlıyım ilk defa çocuk sahibi oluyo gibiyim haliyle uzun süre geçince tabi heyecan endişe safhadaVarmı bugun benim gbı kontrole gtcek olanlarrrrrr
Günaydın inş. cinsiyeti kesinlestirirsin bende yarın gidicem umarım hersey yolundadır enson 13 haftalık ken gitmiştim saatler gecmiyo sanki çok heyecanlıyım ilk defa çocuk sahibi oluyo gibiyim haliyle uzun süre geçince tabi heyecan endişe safhada
ben de arayi cok acmam hemen 2. Bebek yaparim diye dusunuyordum ama gaz uykusuzluk reflu alerji laktoz hassasiyeti derken baya zorlandik. Bu bebisim surpriz olmasaydi oglum 8yasina gelince yapacaktim 2.yi2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler
Cikolata meyvesuyu ise yariyo 10dk once ye kana karıssın enerjisiInsaallah canımm bu sefer ıcerı grmeden ıkı cıkolata yıcem. Faydası oluyoms dımı bebgın kıprdaması ıcın gecen dktr öle dedı tatlı yeyeydın dedı
benimki olmadı çin takvimine göre oğlunuz olacak diyor ama bizim kızımız olacak :)Hadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak
Günaydın inş. cinsiyeti kesinlestirirsin bende yarın gidicem umarım hersey yolundadır enson 13 haftalık ken gitmiştim saatler gecmiyo sanki çok heyecanlıyım ilk defa çocuk sahibi oluyo gibiyim haliyle uzun süre geçince tabi heyecan endişe safhada
Cikolata meyvesuyu ise yariyo 10dk once ye kana karıssın enerjisi
Alakası var mi bilmiyorum ama benim ikinci gebeligim ilkini 20haftalik kaybettim. Ve kız bekliyordum. Onu da 2 kere hissetmiştim. Kızlar geç mi hissediliyor bilmiyorum. Bu sefer erkek bekliyorum 16.haftadan itibaren seyirme ve bu günlerde bariz bebeği hissediyorum
Canım anlayamadım valla ben normalde nub teorisine göre hemen anlarım ama çözemedim:))Günaydın kızlar. Ben şimdi kontrolden geldim doktorum izinliymiş. Başka doktora göründüm. Çünkü cinsiyet merakım vardı. Tam göremedim ama erkek sanırım dedi. Haftaya kendi doktoruma görüneceğim bakalım. Sizcede erkek mi
Komik olacak ama ben bebeği göremedim :))sadece altta bacak arasını göstermiş sanırım orda da çıkınti var gibi ama emin olamadımGünaydın kızlar. Ben şimdi kontrolden geldim doktorum izinliymiş. Başka doktora göründüm. Çünkü cinsiyet merakım vardı. Tam göremedim ama erkek sanırım dedi. Haftaya kendi doktoruma görüneceğim bakalım. Sizcede erkek mi
Ben kendi dogumumdan bahsedeyim canim. Sabah 9 da suni sanci verilmeye baslandi ve aksam 5 bucukta dogum yaptim. Bu sanci olayi kisiyle alakali birsey yani kimi daha az sanci ceker acilmasi olur kimi daha uzun surer. Surekli ayni siddette sanci olmuyor elbette. Ben bebegin suyu patlatildiktan sonra sik araliklarla sanci cekmeye basladim cunku acilma daha cabuk oluyor. Ayrica sana tavsiyem ki ben oyle yaptim okuyacaksanda sadece pozitif dogum hikayeleri oku psikolojini olumsuz etkileme :) Herkesin agri esigi ve dogum sureci farklidirKızlar bısey sorcam bu bırgun 20 saat falan sunı sancı cektım dıyolarya aralıksız sıddetlı bı agtı degıl dımı bu olr olsa cocuk dogar yanı bıde nasıl dayanılsın o agrıya dogum yapanınız vardr arranZda benı bılgılendrrsenz sevnrım
Canım anlayamadım valla ben normalde nub teorisine göre hemen anlarım ama çözemedim:))
Doktorda emin olamadı herhalde. Bana gösterdi bak bu kafası bu elleri, bu kolları, bacakları diye ama pipisi demedi erkek gibi görünüyor ama tam belli değil dedi. Şimdi oğlum olacağı için sevineyim mi kızım olmayacağı için ay ne bilim değişik duygularKomik olacak ama ben bebeği göremedim :))sadece altta bacak arasını göstermiş sanırım orda da çıkınti var gibi ama emin olamadım
Kızlar bizde öğrendik cinsiyetimizi bir oğluşumuz geliyor
Gözün aydin canım,♡♡♡
Ben kendi dogumumdan bahsedeyim canim. Sabah 9 da suni sanci verilmeye baslandi ve aksam 5 bucukta dogum yaptim. Bu sanci olayi kisiyle alakali birsey yani kimi daha az sanci ceker acilmasi olur kimi daha uzun surer. Surekli ayni siddette sanci olmuyor elbette. Ben bebegin suyu patlatildiktan sonra sik araliklarla sanci cekmeye basladim cunku acilma daha cabuk oluyor. Ayrica sana tavsiyem ki ben oyle yaptim okuyacaksanda sadece pozitif dogum hikayeleri oku psikolojini olumsuz etkileme :) Herkesin agri esigi ve dogum sureci farklidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?