- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
yarin saglik ocagina gidicem asi icin konuscam ebeyle bakaym ne dicek eger normal degil derse dr a gidicem.komsularda diyo karnin aşağıda duruyo duye baya korktm anlayacagnValla canım ben de aynı. Asagıya mı indi diye korktum hatta.
Benim dr ilk aylarda bile izin verdi canım şimdi yine izin verir o yüzden ama yine de bu aylar için sormak lazım da ben biraz duyduklarımdan sonra panik oldum ya otobüste yürümek biraz zor olmaz mılastik üstü alma onlerden yer al ve saat basi kalkip otobusun icinde yürü cok zor surekli oturmak.dr una bi danis once istersen daha iyi olur
Keşke bizim de öyle bir imkan olsa ama malesef zor canımBen gitmeyecem canim ailem yanıma gelecek bebegimi riske atmak istemiyorum
Bende ilk aylarda çok yolculuk yaptım canım bayram dayı düğündü derken ama şimdi nasıl olur onu bilmiyorum az da değil 8 saat yolValla ben 9 haftalikken tekirdagdan izmire gittim cok sukur bir sorun olmadi.bu cumarteside diyarbakira ailemin yanina gidiyorum ucakla.doktorum gidebilirsin dedi.insallah bir sorun olmaz.allaha emanetiz artik.sende sirtina bi kucuk yastik koy.ayaklarini uzat toplama.insallah bir sorun olmaz
Canım benim de ilk bebek internetten araştırıyorum neler gerekli diye beşik konusunda az da olsun sallanan olmalı yanına beşik alacaksan çok sallamak doğru değilmiş çünkü park yatak düşünüyorum mesela yatak odama kendi odasını da ilerde büyüyebilen beşiklerden bakıyoruzBeşik konusunda fikir verir misiniz sallanır mı almalı daha hic bişey almadım ve neler almalı hicte bilgim yok ilk gebelik
ayaklarn sismesin diye dedim.bi sure sonrA siser cunki ayaklar asagi sarkik durdugu icin.zor olur tahminen ama molalara kadr dayanablrsn molalarda yurursn artk.Benim dr ilk aylarda bile izin verdi canım şimdi yine izin verir o yüzden ama yine de bu aylar için sormak lazım da ben biraz duyduklarımdan sonra panik oldum ya otobüste yürümek biraz zor olmaz mı
Bende ikeanın hensvik modelini düşünüyorum boyle anne yanı kullanmak istiyorum sallanmak isterse diye ilk 3 4 ay gunduzleri kullanmak icinde boyle ev tipi ana kucağı düşünüyorum.sadece gece sallanmak isterse diye kararsızlığım mümkün oldugunca alistirmamaya calisacam sallanmayıCanım benim de ilk bebek internetten araştırıyorum neler gerekli diye beşik konusunda az da olsun sallanan olmalı yanına beşik alacaksan çok sallamak doğru değilmiş çünkü park yatak düşünüyorum mesela yatak odama kendi odasını da ilerde büyüyebilen beşiklerden bakıyoruz
Beşik konusunda fikir verir misiniz sallanır mı almalı daha hic bişey almadım ve neler almalı hicte bilgim yok ilk gebelik
Neden canimKeşke bizim de öyle bir imkan olsa ama malesef zor canım
Benim de ilk gebeligim canim bende hiçbirşey almadım daha ama besik olarak park besik alacam daha kullanışlı oluyormuşBeşik konusunda fikir verir misiniz sallanır mı almalı daha hic bişey almadım ve neler almalı hicte bilgim yok ilk gebelik
Benim de yrn kontrol var.inş bi sıkıntı yokturyarin saglik ocagina gidicem asi icin konuscam ebeyle bakaym ne dicek eger normal degil derse dr a gidicem.komsularda diyo karnin aşağıda duruyo duye baya korktm anlayacagn
sende sorarsan buraya yazar misin benide etiketle lütfen ne diycek merak ediyrmBenim de yrn kontrol var.inş bi sıkıntı yoktur
Yok testlere gore kizim olmasi gerekiyodu ama yine oglum olacak. Saglikli sihhatli olsunlarda bebislerimiz cinsiyetin cokta onemi yok. Kizim olsun isterdim tabi ama rabbim neyi layik gorduyse o. Saglik onceKızın olucak galiba hayırlısı olsun senin için sağlıkla gelsin minnosun
Çok şişiyor zaten canım çok yürüdüğüm zamanlar ve çok oturduğum da artık öyle yapcam molalarda başka çare Yokayaklarn sismesin diye dedim.bi sure sonrA siser cunki ayaklar asagi sarkik durdugu icin.zor olur tahminen ama molalara kadr dayanablrsn molalarda yurursn artk.
İkimizin ailesi de uzakta canım ikimizin ailesi de kalabalık aile ve meslekleri esnaflık bırakıp gelen olmazNeden canim
Çok haklısın canım sallamaya alıştırmamakta fayda var bir anlık susturmak için kaç yıl ona alışmışlık oluyormuş çünkü attığın beşik kaç yaşa kadar kullanılır ki canım boyutu ne oda yapmayacaksan çekmecelilerden düşünmez misinBende ikeanın hensvik modelini düşünüyorum boyle anne yanı kullanmak istiyorum sallanmak isterse diye ilk 3 4 ay gunduzleri kullanmak icinde boyle ev tipi ana kucağı düşünüyorum.sadece gece sallanmak isterse diye kararsızlığım mümkün oldugunca alistirmamaya calisacam sallanmayı
Anladım canim benim düşük t ehlikem vardı onun için bana ilk aylar yolculuk yasaktı onun içi n şimdi de yolculuk yapmaya tedirginim bundan dolayı ailem geliyor senin böyle durumun yoksa sorun olmaz herhalde yolculukİkimizin ailesi de uzakta canım ikimizin ailesi de kalabalık aile ve meslekleri esnaflık bırakıp gelen olmaz
60×120 boyutu oda yapmayacam 2 yaşından sonra falan genc odası almayı düşünüyorum bebek odası yapmayı gereksiz görüyorum simdilik bi sifonyer alırım galibaÇok haklısın canım sallamaya alıştırmamakta fayda var bir anlık susturmak için kaç yıl ona alışmışlık oluyormuş çünkü attığın beşik kaç yaşa kadar kullanılır ki canım boyutu ne oda yapmayacaksan çekmecelilerden düşünmez misin
Tamam canımsende sorarsan buraya yazar misin benide etiketle lütfen ne diycek merak ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?