2017 Aralık Anneleri

lastik üstü alma onlerden yer al ve saat basi kalkip otobusun icinde yürü cok zor surekli oturmak.dr una bi danis once istersen daha iyi olur
Benim dr ilk aylarda bile izin verdi canım şimdi yine izin verir o yüzden ama yine de bu aylar için sormak lazım da ben biraz duyduklarımdan sonra panik oldum ya otobüste yürümek biraz zor olmaz mı

Bende ilk aylarda çok yolculuk yaptım canım bayram dayı düğündü derken ama şimdi nasıl olur onu bilmiyorum az da değil 8 saat yol

Beşik konusunda fikir verir misiniz sallanır mı almalı daha hic bişey almadım ve neler almalı hicte bilgim yok ilk gebelik
Canım benim de ilk bebek internetten araştırıyorum neler gerekli diye beşik konusunda az da olsun sallanan olmalı yanına beşik alacaksan çok sallamak doğru değilmiş çünkü park yatak düşünüyorum mesela yatak odama kendi odasını da ilerde büyüyebilen beşiklerden bakıyoruz

Benim dr ilk aylarda bile izin verdi canım şimdi yine izin verir o yüzden ama yine de bu aylar için sormak lazım da ben biraz duyduklarımdan sonra panik oldum ya otobüste yürümek biraz zor olmaz mı
ayaklarn sismesin diye dedim.bi sure sonrA siser cunki ayaklar asagi sarkik durdugu icin.zor olur tahminen ama molalara kadr dayanablrsn molalarda yurursn artk.

Bende ikeanın hensvik modelini düşünüyorum boyle anne yanı kullanmak istiyorum sallanmak isterse diye ilk 3 4 ay gunduzleri kullanmak icinde boyle ev tipi ana kucağı düşünüyorum.sadece gece sallanmak isterse diye kararsızlığım mümkün oldugunca alistirmamaya calisacam sallanmayı

Eklentiler

• 20170807_173542.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 81
  • 20170807_173632.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızın olucak galiba hayırlısı olsun senin için sağlıkla gelsin minnosun
Yok testlere gore kizim olmasi gerekiyodu ama yine oglum olacak. Saglikli sihhatli olsunlarda bebislerimiz cinsiyetin cokta onemi yok. Kizim olsun isterdim tabi ama rabbim neyi layik gorduyse o. Saglik once

Çok haklısın canım sallamaya alıştırmamakta fayda var bir anlık susturmak için kaç yıl ona alışmışlık oluyormuş çünkü attığın beşik kaç yaşa kadar kullanılır ki canım boyutu ne oda yapmayacaksan çekmecelilerden düşünmez misin

İkimizin ailesi de uzakta canım ikimizin ailesi de kalabalık aile ve meslekleri esnaflık bırakıp gelen olmaz
Anladım canim benim düşük t ehlikem vardı onun için bana ilk aylar yolculuk yasaktı onun içi n şimdi de yolculuk yapmaya tedirginim bundan dolayı ailem geliyor senin böyle durumun yoksa sorun olmaz herhalde yolculuk

60×120 boyutu oda yapmayacam 2 yaşından sonra falan genc odası almayı düşünüyorum bebek odası yapmayı gereksiz görüyorum simdilik bi sifonyer alırım galiba

kizlar dogumda hastane odanizi susluyckmsnz.esimin akrabasi dogum yapti facede resim üstüne resim atiyolar :) yaw hormonlarmdan midir nedir bana cok abarti ve gorguszce geliyo.afedersnz bebisin ilk kakasini bile atacaklar ki eminim bundan :)) suslemekte abartı ona verecegm parayla bebisime biseyler alirim daha iyi cunku en fazla bir gun duruyosn orda ve ziyarte genelde eve geliyolar.
bizde mi oyle olcaz dersnz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…