son uc dort gundr hep yorgun hissediyrm ki kendimi.bide benimki cok ters ben hareket edince o da cok hareketli oluyo oturdummu basliyo vurmaya.bugun sicaktn hep yattim garibim oda sicaktan bide hareketsiz olunca uyudu herhalde arada vurdu ama cok degil
Facebook sayfası açtığını söylemişti. oraya üye olun tarzında bi şeyler yazmıştı. Sayfasında kadınlar kulübünden bahsetmememizi istemişti. Moderatörler de haklı olarak forumdan engelledi diye düşünüyorum.
Facebook sayfası açtığını söylemişti. oraya üye olun tarzında bi şeyler yazmıştı. Sayfasında kadınlar kulübünden bahsetmememizi istemişti. Moderatörler de haklı olarak forumdan engelledi diye düşünüyorum.
muz ceviz badem bulgur yesil mercimek.pekmez.bunlar iyi geliums.hatta bizim 3 4 gun eksigmz vardi haftamzdan bunlarla bir guh ileri bile gittik.her gun duzenli meyve ve kuri yemis yiyorm
Kızlar malum bayram geliyor memlekete gitcez havaalanı ile ilgili sorun olduğu için otobüs ile gitmek zorundayız 8 saati buluyor korkuyorum bir kaç kişiden kötü hikayeler duydum ne yapcamı bilemedim açıkçası
Kızlar malum bayram geliyor memlekete gitcez havaalanı ile ilgili sorun olduğu için otobüs ile gitmek zorundayız 8 saati buluyor korkuyorum bir kaç kişiden kötü hikayeler duydum ne yapcamı bilemedim açıkçası
Valla ben 9 haftalikken tekirdagdan izmire gittim cok sukur bir sorun olmadi.bu cumarteside diyarbakira ailemin yanina gidiyorum ucakla.doktorum gidebilirsin dedi.insallah bir sorun olmaz.allaha emanetiz artik.sende sirtina bi kucuk yastik koy.ayaklarini uzat toplama.insallah bir sorun olmaz