2017 Aralık Anneleri

Olabilir canım bende dün yorulduğum için az hissettim mesela ama çok şükür hissettim biraz daha büyüdüklerinde daha fazla hissederiz inşallah

Günaydın bebişlerin kilo alması için ne yenip içilmeli kızım 2350 doğmuştu önemli olan sağlığı fakat küvez olayı olmaz inşallah

Valla hesabi gecici olarak pasiftir diyo.acaba tas tanitimi yaptigi icin hesabini durdurdularmi

Hımm anladım,çok yazardı da göremeyince aklıma geldi

Günaydın bebişlerin kilo alması için ne yenip içilmeli kızım 2350 doğmuştu önemli olan sağlığı fakat küvez olayı olmaz inşallah
muz ceviz badem bulgur yesil mercimek.pekmez.bunlar iyi geliums.hatta bizim 3 4 gun eksigmz vardi haftamzdan bunlarla bir guh ileri bile gittik.her gun duzenli meyve ve kuri yemis yiyorm

Kızlar malum bayram geliyor memlekete gitcez havaalanı ile ilgili sorun olduğu için otobüs ile gitmek zorundayız 8 saati buluyor korkuyorum bir kaç kişiden kötü hikayeler duydum ne yapcamı bilemedim açıkçası

lastik üstü alma onlerden yer al ve saat basi kalkip otobusun icinde yürü cok zor surekli oturmak.dr una bi danis once istersen daha iyi olur

Ben gitmeyecem canim ailem yanıma gelecek bebegimi riske atmak istemiyorum

Valla ben 9 haftalikken tekirdagdan izmire gittim cok sukur bir sorun olmadi.bu cumarteside diyarbakira ailemin yanina gidiyorum ucakla.doktorum gidebilirsin dedi.insallah bir sorun olmaz.allaha emanetiz artik.sende sirtina bi kucuk yastik koy.ayaklarini uzat toplama.insallah bir sorun olmaz

İdrar yolu enfeksiyonu ilaçsız geçer mi kızlar
Bol bol su içsem
Yoksa antibiyotik şart mı

Beşik konusunda fikir verir misiniz sallanır mı almalı daha hic bişey almadım ve neler almalı hicte bilgim yok ilk gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…