ben süslemeyeceğim ona harcayacağım parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım.Doğum yapan anneler o anı yaşamaktansa elde telefon paylaşım yaparak geçirip kıymetini anlamıyorlar.9 ay bebeğimize kavuşmayı bekledik o anın tadını çıkarmaktansa telde zaman geçirmek saçma geliyor tabii bu benim fikrim.kizlar dogumda hastane odanizi susluyckmsnz.esimin akrabasi dogum yapti facede resim üstüne resim atiyolar :) yaw hormonlarmdan midir nedir bana cok abarti ve gorguszce geliyo.afedersnz bebisin ilk kakasini bile atacaklar ki eminim bundan :)) suslemekte abartı ona verecegm parayla bebisime biseyler alirim daha iyi cunku en fazla bir gun duruyosn orda ve ziyarte genelde eve geliyolar.
bizde mi oyle olcaz dersnz:))
kesinlikle.cok var cevremde idrar testinden dogurdugu gune kadr resimnlerni atan.ben yavruma kavusaymda saglikla varsin face eksik kalsinben süslemeyeceğim ona harcayacağım parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım.Doğum yapan anneler o anı yaşamaktansa elde telefon paylaşım yaparak geçirip kıymetini anlamıyorlar.9 ay bebeğimize kavuşmayı bekledik o anın tadını çıkarmaktansa telde zaman geçirmek saçma geliyor tabii bu benim fikrim.
Valla banada cok abarti geliyor canim.herkes istedigi duzeyde yasayabilir tabi ama yazik gunah ne bilim.kendimden biliyorum 6 sene ugrastim yok asilamaydi yok tuptu falan.insanlar boyle resim paylastikca icim sizliyodu resmen.olan var var olmayan var.tabi bu kimsenin sucu degil ama ne bilim sevincimizide kendi icimizde yasamaliyiz bence birazda.yazik okadar verilen paralara..kesinlikle.cok var cevremde idrar testinden dogurdugu gune kadr resimnlerni atan.ben yavruma kavusaymda saglikla varsin face eksik kalsin
eskilerin bi lafi var gormemisin bebegi olmus tutumus... diye :))) bu soz onlar için soylenms gibi geliyo bana.herkesij kendi hayati ama sirf biseyler paylascam diye bebegi alet etmekte bi garip.birak buyusun istedgn kadr cek paylas yaniValla banada cok abarti geliyor canim.herkes istedigi duzeyde yasayabilir tabi ama yazik gunah ne bilim.kendimden biliyorum 6 sene ugrastim yok asilamaydi yok tuptu falan.insanlar boyle resim paylastikca icim sizliyodu resmen.olan var var olmayan var.tabi bu kimsenin sucu degil ama ne bilim sevincimizide kendi icimizde yasamaliyiz bence birazda.yazik okadar verilen paralara..
Yok canım çok şükür doktoruma özellikle sormuştuk herhangi bir sıkıntı olmaz dedi baya gezdik o rahatlıklaAnladım canim benim düşük t ehlikem vardı onun için bana ilk aylar yolculuk yasaktı onun içi n şimdi de yolculuk yapmaya tedirginim bundan dolayı ailem geliyor senin böyle durumun yoksa sorun olmaz herhalde yolculuk
Anladım tabi oda yapmaya herkesin bakış açısı farklı canım bende büyüyebilen beşiklerden Alcam baya zamana kadar yatar diye düşünüyorum araştırmadayım hala da60×120 boyutu oda yapmayacam 2 yaşından sonra falan genc odası almayı düşünüyorum bebek odası yapmayı gereksiz görüyorum simdilik bi sifonyer alırım galiba
Aynı durumdayız canımAllah kolaylık versin bize ama ben dün doktoruma sordum evet bebegi besleyen damarlar arkadan ve sağ taraftan geçiyo sen yatarken soluna yat ama uyku haliyle sağına dönersen veya sırt üstü yatarsan da bişey olmaz dedi biraz olsun içim rahatladıhep sola yatmak gerekiyms ya bebise kan gitsin diye sol tarafima felc indi resmen.bide sartlandrmsm kendimi donmeye calistkca uyaniyrm.bide bunun son aylari var
Benim sat usg tarihinde bir buçuk ay önce ozaman benim ilk dozu 12 13 haftalarında olmam lazımdı bence senin yanlışın var canımBen sat a gore 18+5 im.ultrasona gore 20.haftadayi.sata gore yapiliyor aşı.ultrasona gore degilmiş
Satın usg den bir buçuk ay önce canimBenim sat usg tarihinde bir buçuk ay önce ozaman benim ilk dozu 12 13 haftalarında olmam lazımdı bence senin yanlışın var canım
Bende kasıklarımda hissediyorum canım bebegin kesesi göbek deliğimizi geçti o yüzden nerde istiyo orda geziyo genelde benimki ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyokizlar ya ben bebegin hareketlerni hep kasiklarmda hissediyrm ya bu donemde givek deliği civarinda olmasi gerekmiyo mu.hatta bu haftalara kadr hep ordaydi simdi kasiklarda.siz nerelerde hissediysnz cok kafama takildi
Evet canım son adet tarihim 21 ocakSatın usg den bir buçuk ay önce canim
hersey uykuya dalana kadr oluyo zaten canim dalana kadr iki saat geciyo.sonralari dondukce uyaniyrm.o iyi olsunda varsin uykusz kalaymAynı durumdayız canımAllah kolaylık versin bize ama ben dün doktoruma sordum evet bebegi besleyen damarlar arkadan ve sağ taraftan geçiyo sen yatarken soluna yat ama uyku haliyle sağına dönersen veya sırt üstü yatarsan da bişey olmaz dedi biraz olsun içim rahatladı
herkesin ayni gibi ne bilim telas yapiyrm ben herseye.ilk daha yukarlarda hissettm diye sanirim.bakalm yarinms benm saglik ocagi isi gidince sorcam yine ebeyeBende kasıklarımda hissediyorum canım bebegin kesesi göbek deliğimizi geçti o yüzden nerde istiyo orda geziyo genelde benimki ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyo
hayirli haberler alirsn insallah canimYarın ayrıntılı ultrasonum var allahın izniyle sorunsuz atlatırım umarım:)))
Ben bi kaç gündür akşamları ayran içiyorum uykuya geçmemi kolaylaştırıyo sende dene istersenhersey uykuya dalana kadr oluyo zaten canim dalana kadr iki saat geciyo.sonralari dondukce uyaniyrm.o iyi olsunda varsin uykusz kalaym
hamilelikte cok cosuyo o taslar.salatalik falan yeme badem falanda iyi gelmiyo.agrisi cok kotu.ablam hamileyken yakalandi dogurana kadr mafoldu.benmde alındı safrakesem.genelde irsi oluyoDün bizde ayrıntılı usg olduk çok şükür herşey normal benim safra kesemde bişey çıktı sadece taş olabilir ama doğumdan sonra bakılacak ona bebişimde 500 gram 27 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?