2017 Aralık Anneleri

ben süslemeyeceğim ona harcayacağım parayla bebeğimin ihtiyaçlarını alırım.Doğum yapan anneler o anı yaşamaktansa elde telefon paylaşım yaparak geçirip kıymetini anlamıyorlar.9 ay bebeğimize kavuşmayı bekledik o anın tadını çıkarmaktansa telde zaman geçirmek saçma geliyor tabii bu benim fikrim.

kesinlikle.cok var cevremde idrar testinden dogurdugu gune kadr resimnlerni atan.ben yavruma kavusaymda saglikla varsin face eksik kalsin

kesinlikle.cok var cevremde idrar testinden dogurdugu gune kadr resimnlerni atan.ben yavruma kavusaymda saglikla varsin face eksik kalsin
Valla banada cok abarti geliyor canim.herkes istedigi duzeyde yasayabilir tabi ama yazik gunah ne bilim.kendimden biliyorum 6 sene ugrastim yok asilamaydi yok tuptu falan.insanlar boyle resim paylastikca icim sizliyodu resmen.olan var var olmayan var.tabi bu kimsenin sucu degil ama ne bilim sevincimizide kendi icimizde yasamaliyiz bence birazda.yazik okadar verilen paralara..

eskilerin bi lafi var gormemisin bebegi olmus tutumus... diye :))) bu soz onlar için soylenms gibi geliyo bana.herkesij kendi hayati ama sirf biseyler paylascam diye bebegi alet etmekte bi garip.birak buyusun istedgn kadr cek paylas yani

Bana da yanlış geliyo öyle şeyler arkadaşın da dediği gibi olan var olmayan var kimse göre hayatımızı yönlendiremeyiz ama acısı olanın yarasına da tuz basmamak gerek bence

Anladım canim benim düşük t ehlikem vardı onun için bana ilk aylar yolculuk yasaktı onun içi n şimdi de yolculuk yapmaya tedirginim bundan dolayı ailem geliyor senin böyle durumun yoksa sorun olmaz herhalde yolculuk
Yok canım çok şükür doktoruma özellikle sormuştuk herhangi bir sıkıntı olmaz dedi baya gezdik o rahatlıkla

60×120 boyutu oda yapmayacam 2 yaşından sonra falan genc odası almayı düşünüyorum bebek odası yapmayı gereksiz görüyorum simdilik bi sifonyer alırım galiba
Anladım tabi oda yapmaya herkesin bakış açısı farklı canım bende büyüyebilen beşiklerden Alcam baya zamana kadar yatar diye düşünüyorum araştırmadayım hala da

hep sola yatmak gerekiyms ya bebise kan gitsin diye sol tarafima felc indi resmen.bide sartlandrmsm kendimi donmeye calistkca uyaniyrm.bide bunun son aylari var
Aynı durumdayız canımAllah kolaylık versin bize ama ben dün doktoruma sordum evet bebegi besleyen damarlar arkadan ve sağ taraftan geçiyo sen yatarken soluna yat ama uyku haliyle sağına dönersen veya sırt üstü yatarsan da bişey olmaz dedi biraz olsun içim rahatladı

kizlar ya ben bebegin hareketlerni hep kasiklarmda hissediyrm ya bu donemde givek deliği civarinda olmasi gerekmiyo mu.hatta bu haftalara kadr hep ordaydi simdi kasiklarda.siz nerelerde hissediysnz cok kafama takildi
Bende kasıklarımda hissediyorum canım bebegin kesesi göbek deliğimizi geçti o yüzden nerde istiyo orda geziyo genelde benimki ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyo

hersey uykuya dalana kadr oluyo zaten canim dalana kadr iki saat geciyo.sonralari dondukce uyaniyrm.o iyi olsunda varsin uykusz kalaym

Bende kasıklarımda hissediyorum canım bebegin kesesi göbek deliğimizi geçti o yüzden nerde istiyo orda geziyo genelde benimki ayaklarıyla kasıklarımı tekmeliyo
herkesin ayni gibi ne bilim telas yapiyrm ben herseye.ilk daha yukarlarda hissettm diye sanirim.bakalm yarinms benm saglik ocagi isi gidince sorcam yine ebeye

Dün bizde ayrıntılı usg olduk çok şükür herşey normal benim safra kesemde bişey çıktı sadece taş olabilir ama doğumdan sonra bakılacak ona bebişimde 500 gram 27 cm olmuş

Dün bizde ayrıntılı usg olduk çok şükür herşey normal benim safra kesemde bişey çıktı sadece taş olabilir ama doğumdan sonra bakılacak ona bebişimde 500 gram 27 cm olmuş
hamilelikte cok cosuyo o taslar.salatalik falan yeme badem falanda iyi gelmiyo.agrisi cok kotu.ablam hamileyken yakalandi dogurana kadr mafoldu.benmde alındı safrakesem.genelde irsi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…