2017 Aralık Anneleri

tek basina bobrek ölçüsü down sendromu oldugu anlamina gelmezki canim.ikili uclu testleri sorunlu muydu
cok yakin arkadasimin bebegindede vardi dogdu iki uc ay yakin takip yapildi.ama simdi hic biseyi yok cimcimenin.bence hemen strese sokma beybini.milimlik ölçümler cunku hata da olablr gecici biseyde olablr.bi anneye bunu anlatmak cok zor ama dua edip beklemekten baska care yok.bebisinide uzme hoc biseyi yoktur insallah

Canim benim doktorda yapmana gerek yok.ben onermiyorum dedi.baska bor doktorada gidiyorum o ise yap dedi tek doz.valla arada kaldim bende.yarin saglik ocagina gitmem lazim gel asi yapalim dedi.napim bilmiyom.

vallah benim doktorum çok net gereksiz olduğunu anlattı zaten ilaçlara aşırı hassasiyetim var ben çok sevindim yaptırmak zorunda olmadığıma

Mrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın korkuyorum çünkü ben ayın 1 de Dr gittim ultrasonda rahim ağzı açılmış gibi görünüyor dedi vajinal muayene etti ve yanılmışım bi sorun görünmüyor dedi gece birlikteliğimiz oldu ve az önce lavaboya gittiğimde biraz detaya girecem ama çok afedersiniz balgam gibi ama çok fazla bişey geldi ama gerçekten çoktu bildiğin tutup çektim ve korkuyorum K Koala_anne sen ne diyon

Açıklık olsa alttan muayenede belli olurdu kanama mı oldu anlamadım rengi nasıldı

Canım hemen doktorunu ara vakit kaybetme burada bekleme belki bir sorun çıkmayacak hadi ara

Cnm bildiğin balgam gibi peçeteyle çektim kan falan görmedim ama

Bence sıkıntı yok gibi zaten doğum olma ihtimali olsa sancı olması gerek senin akıntın yada eşinden kaynaklı olabilir ama çok arada kaldıysan doktora danış iki kere doğum yaptım bu arada

Canım ben 51,5 kiloyum hamileliğimin başından beri 2 kilo aldım sadece ve hiç bunu kendime dert etmedim çok şükür bebeğimin kilosu olması gerektiği gibi.Bebeğinizin gelişimi normalse dert etmeyin kendinize.

2li ve 4lü test yaptırdım canım ben
2li testim 1/26000lerde 4lü 1/2500lerde çıkmıştı
Tek başına ölçüt değil ama doktor riski 3 kat fazla düşünün diye birkaç kez üstüne basa basa söyleyince aklımıza takıldı
Nift diye bişey önerdi
Aslında üzülüp daha çok strese sokuyorum kızımı

Canim aynı sumuksu sivi dün benden de geldi uzuyordu ama ben eşimle birliktelik yaşamadık kontrolum de doktora sormayı unuttum sorarsan sebebini burada paylaşır misin

Kızlar merhaba, gününüz çok güzel geçiyordur umarım. Öğleden sonra öyle bir uyku bastırdı ki açtım radyonom.com dan klasik müzik bana ve oğluma ninni niyetine, 1 saat kadar uyudum ofis koltuğunda çok tatlı bir uyku oldu. Şu ara incir ve yoğurdu kafama takmış durumdayım. Ne kadar yesem de doyamıyorum resmen :)

Canım hemen doktorunu ara vakit kaybetme burada bekleme belki bir sorun çıkmayacak hadi ara

Cnm malesef özele gitmiyorum devlette de Dr No vermiyorlar zaten biliyorsundur evimde de değilim annemdeyim burası da hastaneye de bayağı bi uzak psikolojik midir bilmiyorum karnım da ağrımaya başladı

Bence sıkıntı yok gibi zaten doğum olma ihtimali olsa sancı olması gerek senin akıntın yada eşinden kaynaklı olabilir ama çok arada kaldıysan doktora danış iki kere doğum yaptım bu arada

Cnm ben de iki kere doğum yaptım ama o zamanlar hem küçüktüm bilmiyordum hem böyle netim falan da yoktu o yüzden kendimi çok acemi hissediyorum ilk 17 sonra 19 yaşında anne oldum ben

cok takiliyosa ondan yaotr biraz pahali bisey ama.yada bir hafta daha bekleyp tekrar ayrintili iste yada me kadar beklemek gerekiyosa.yine ayni sonuc cikarsa ozaman yaptırırsn.

koala anne daha iyi bilir tecrubeliler var bi kac tane daha ama.sen yinede bi dr a gitsene canim ya korkutmak gibi olmasin bekleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…