- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
tek basina bobrek ölçüsü down sendromu oldugu anlamina gelmezki canim.ikili uclu testleri sorunlu muyduİnş ölçüm hatası olmuştur
Balıkesirde gitmiştim ayrıntılıya
Doktoru çok tanımıyorum üniversite hastanesinde
Belki izmire giderim perinatolog
Orda daha iyi bir ölçüm alırım belki
Bugün doktorumla görüşüp karar vericez
Doğum günüm bugün aslında ama o kadar kötü hissediyorum ki
Canim benim doktorda yapmana gerek yok.ben onermiyorum dedi.baska bor doktorada gidiyorum o ise yap dedi tek doz.valla arada kaldim bende.yarin saglik ocagina gitmem lazim gel asi yapalim dedi.napim bilmiyom.
Mrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın korkuyorum çünkü ben ayın 1 de Dr gittim ultrasonda rahim ağzı açılmış gibi görünüyor dedi vajinal muayene etti ve yanılmışım bi sorun görünmüyor dedi gece birlikteliğimiz oldu ve az önce lavaboya gittiğimde biraz detaya girecem ama çok afedersiniz balgam gibi ama çok fazla bişey geldi ama gerçekten çoktu bildiğin tutup çektim ve korkuyorum K Koala_anne sen ne diyon
Açıklık olsa alttan muayenede belli olurdu kanama mı oldu anlamadım rengi nasıldı
Cnm bildiğin balgam gibi peçeteyle çektim kan falan görmedim ama
Canım hemen doktorunu ara vakit kaybetme burada bekleme belki bir sorun çıkmayacak hadi araMrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın korkuyorum çünkü ben ayın 1 de Dr gittim ultrasonda rahim ağzı açılmış gibi görünüyor dedi vajinal muayene etti ve yanılmışım bi sorun görünmüyor dedi gece birlikteliğimiz oldu ve az önce lavaboya gittiğimde biraz detaya girecem ama çok afedersiniz balgam gibi ama çok fazla bişey geldi ama gerçekten çoktu bildiğin tutup çektim ve korkuyorum K Koala_anne sen ne diyon
Cnm bildiğin balgam gibi peçeteyle çektim kan falan görmedim ama
Canım ben 51,5 kiloyum hamileliğimin başından beri 2 kilo aldım sadece ve hiç bunu kendime dert etmedim çok şükür bebeğimin kilosu olması gerektiği gibi.Bebeğinizin gelişimi normalse dert etmeyin kendinize.Kızlar mrb benimde plasenta aşağıda demişti dr ayrıntılı da normal çıktı başka bir dr daha gittim oda 26. Haftaya kadar plesenta hakkında yorum yapmak yanlış olur dedi o hafta belli olur dedi i.sallan sorun olmaz birde kızlar ben normal insanlardan daha az yiyorum istahim hic yok 52kiloyum şöyle iştahın artsın yemek yiyeyim istiyom ama olmuyor 1.5 kilo aldım daha ne olacak bu isin sonu benim gibi olan yoktur heralde
Ayrıntılıyı üniversite hastanesinde mine hanıma yaptırdık canımDoktorun kim canım?Ben de Balıkesrdeyim.Ayrıntılıyı nerde yaptrdın peki?
Kizlar zehirden bebeğim etkilenmemiş allaha şükür bebeğim iyi ama ben 2 gündür kotuydum yazamadim
2li ve 4lü test yaptırdım canım bentek basina bobrek ölçüsü down sendromu oldugu anlamina gelmezki canim.ikili uclu testleri sorunlu muydu
cok yakin arkadasimin bebegindede vardi dogdu iki uc ay yakin takip yapildi.ama simdi hic biseyi yok cimcimenin.bence hemen strese sokma beybini.milimlik ölçümler cunku hata da olablr gecici biseyde olablr.bi anneye bunu anlatmak cok zor ama dua edip beklemekten baska care yok.bebisinide uzme hoc biseyi yoktur insallah
Canim aynı sumuksu sivi dün benden de geldi uzuyordu ama ben eşimle birliktelik yaşamadık kontrolum de doktora sormayı unuttum sorarsan sebebini burada paylaşır misinMrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın korkuyorum çünkü ben ayın 1 de Dr gittim ultrasonda rahim ağzı açılmış gibi görünüyor dedi vajinal muayene etti ve yanılmışım bi sorun görünmüyor dedi gece birlikteliğimiz oldu ve az önce lavaboya gittiğimde biraz detaya girecem ama çok afedersiniz balgam gibi ama çok fazla bişey geldi ama gerçekten çoktu bildiğin tutup çektim ve korkuyorum K Koala_anne sen ne diyon
Benim sevgi hastanesinde Ali Ozler canım.Doktorunu gördun mu?Ayrıntılıyı üniversite hastanesinde mine hanıma yaptırdık canım
Edremitte oturuyorum kendi doktorum edremitte
Senin doktorun kim canım
Canım hemen doktorunu ara vakit kaybetme burada bekleme belki bir sorun çıkmayacak hadi ara
Bence sıkıntı yok gibi zaten doğum olma ihtimali olsa sancı olması gerek senin akıntın yada eşinden kaynaklı olabilir ama çok arada kaldıysan doktora danış iki kere doğum yaptım bu arada
cok takiliyosa ondan yaotr biraz pahali bisey ama.yada bir hafta daha bekleyp tekrar ayrintili iste yada me kadar beklemek gerekiyosa.yine ayni sonuc cikarsa ozaman yaptırırsn.2li ve 4lü test yaptırdım canım ben
2li testim 1/26000lerde 4lü 1/2500lerde çıkmıştı
Tek başına ölçüt değil ama doktor riski 3 kat fazla düşünün diye birkaç kez üstüne basa basa söyleyince aklımıza takıldı
Nift diye bişey önerdi
Aslında üzülüp daha çok strese sokuyorum kızımı
koala anne daha iyi bilir tecrubeliler var bi kac tane daha ama.sen yinede bi dr a gitsene canim ya korkutmak gibi olmasin bekleme benceMrb kızlar bilgisi olan varsa lütfen yazsın korkuyorum çünkü ben ayın 1 de Dr gittim ultrasonda rahim ağzı açılmış gibi görünüyor dedi vajinal muayene etti ve yanılmışım bi sorun görünmüyor dedi gece birlikteliğimiz oldu ve az önce lavaboya gittiğimde biraz detaya girecem ama çok afedersiniz balgam gibi ama çok fazla bişey geldi ama gerçekten çoktu bildiğin tutup çektim ve korkuyorum K Koala_anne sen ne diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?