- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Ben bir haftadır filan bebegim hareketlerini net hissediyordum ama dün akşamdan beri hissetmiyorum normal mi kızlar. Arada bir bi kıpırtı oluyor gibi ama barsak mi bilmiyorum çok nadir o da. Bu haftalarda olup bugün hissedip bir gün hissetmeyen var mı aranızda
Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Amin.. Allah razı olsun.Canım çok geçmiş olsun inşallah dedik lerinn aksi çıkar sonuçlar temiz olur inşallah
Canım yarık dudak damağın tedavisi mümkün ve kolay. Ama ikili test temiz çıkıp bundan şüphelenmesi bitirdi beni. Zaten amniyosentezden de korkuyorum..canım korkma lütfen benim yeğenim için de aynısını söylediler şuan yarık dudak ama kalbiyle ilgili hiç bir sıkıntısı yok kalp deliği bebeklerin çoğunda oluyor zamanla geçiyor nolur kendını uzme bebeğıne stres yaşatma rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet canım çok kolay hatta şuan 6 yaşında ama çok fazla rahatsız etmiyor bile umarım senınde oyle olurCanım yarık dudak damağın tedavisi mümkün ve kolay. Ama ikili test temiz çıkıp bundan şüphelenmesi bitirdi beni. Zaten amniyosentezden de korkuyorum..
Amin canım amin..evet canım çok kolay hatta şuan 6 yaşında ama çok fazla rahatsız etmiyor bile umarım senınde oyle olur
bu zorlu süreci çok çabuk atlatırsın testlerin temiz çıkar inşallahhh
gecmis olsun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.o kalpteki deligi bu haftaalrda cogu bebk icin soyluyolar ama kapanabiliyms.simdi herseyn caresi var rabbim dermansiz dert vermesin.icini ferah tut saglikla dogar insallah yavrunKızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Öncelikle bebişin inşallah gayet sağlıklı ve iyidirKızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Canını sıkma. Baska doktorlara da danis. Hemen aklina down sendromunu getirme. Bazi bebeklerde olabiliyor ve estetik bir durum. Bebeğin iyi olacak insallah. Ben de Adana'dayim. Başkent hastahanesi hakan beye muayene oldum çarşamba günü. Iyi bir doktor. Tavsiye ederim.Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Yani işin ilginç olanı ikili testte risk 1/10000 çıkmıştı. Şimdi nasıl şüphe duydu anlamadım. Kafayı yemek üzereyimÇok geçmiş olsun canım sen hiç korkma Allah'ın izniyle hiç bişey yoktur dr amniyosenteze göre karar ver derken aldırmayı mı kastederek söyledi anlamadım inşallah herşey tertemiz çıkacak Rabbim hiç birimizi evlatlarıyla sınamasın ama ama sonuç ne olursa olsun evladının canına sakın kıyma kendini de üzme Rabbim ne dilemiş ise onu yaşıycaz dr lar da çok korkutucu konuşuyor bana da beyniyle ilgili bir şeyler söylediler ama ben Rabbim e tevekkül edip ona bıraktım sen de üzme kendini hele ki evladına kıymayı aklından bile geçirme cnm
Amin canım, inşallah..gecmis olsun.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.o kalpteki deligi bu haftaalrda cogu bebk icin soyluyolar ama kapanabiliyms.simdi herseyn caresi var rabbim dermansiz dert vermesin.icini ferah tut saglikla dogar insallah yavrun
Neye göre söyledi canım sana?Öncelikle bebişin inşallah gayet sağlıklı ve iyidir
Down riskini ayrıntılıda bana da söylediler pyelektazi olması 3 kat arttırır deyip nift testi önerdiler
Ama ben yaptırmadım
Allah'a emanet bebeklerimiz
Sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Teşekkür ederim canım. Bize de Cansun Beyi çok övdüler ama adam çok acımasız. Ve ayrıntılı ultrasonda görülemeyen deliği o nasıl gördü inan onu da anlamadım.Canını sıkma. Baska doktorlara da danis. Hemen aklina down sendromunu getirme. Bazi bebeklerde olabiliyor ve estetik bir durum. Bebeğin iyi olacak insallah. Ben de Adana'dayim. Başkent hastahanesi hakan beye muayene oldum çarşamba günü. Iyi bir doktor. Tavsiye ederim.
Böbrek kanalında genişleme var dedi canımNeye göre söyledi canım sana?
Yani işin ilginç olanı ikili testte risk 1/10000 çıkmıştı. Şimdi nasıl şüphe duydu anlamadım. Kafayı yemek üzereyim
Öncelikle çok geçmiş olsun, annelik sürekli bir kaygı hali.Ben istanbulda yaşıyorum ve bizimde detaylı ultrasonda kalbinde 2 mmlik delik olduğu görüldü. Ama doktor bu durumun ciddi bişey olmadığını ve zamanla kapanabileceğini belirtti. 8. Ayımızda bir daha kontrol yapılacak. Moralini modunu hep yüksek tutmalısın ki anne karnında yaşadığımız tüm stresi hissediyorlar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızıKızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Teşekkür ederim canım. Bize de Cansun Beyi çok övdüler ama adam çok acımasız. Ve ayrıntılı ultrasonda görülemeyen deliği o nasıl gördü inan onu da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?