2017 Aralık Anneleri

Selam kızlar bizimde bu gün kontrolümüz vardı her şey normal dedi doktorumuz. Ama miniğim yüzünü saklamıştı hem kolu hem bacağı İle. 800 gr 31 cm olmuşBir hafta önden gidiyor kasık ağrılarım oluyordu onun içinde magnezyuma başladım.

Kızlar mrb Bişi sormak istiyorum
Yürüyüş yapınca karnında gerginlik hisseden oluyor mu
Cok sert oluyo benim karnım
Neden öyle oluyo acaba

Merhabalar size bir konuda danışmak istiyorum, 27 Temmuz günü bebegimin kalbinin durmasıyla suni sanciyla doğum yapıp sonra kürtaj oldum. Daha önceden buraya yazmıştım. Belki benimle ilgili bir fikriniz olur. Yaklaşık 3 hafta oldu ara ara kanamam devam ediyor. Dün dr gittim 12 mmlik parça kalmış dedi takip edelim dedi yarın tekrar gidicem doktora. Çocuğum olmadığı için tekrar kurtaja almak istemedi. Yarın da kürtaj yapacağını sanmıyorum tekrardan. Asıl sormak istediğim ben tekrardan hamile kalmak istiyorum. Çevrenizde böyle durum yaşayıp ertesi ay hamile kalan oldu mu?

Ben ocak ayında kürtaj oldum canım bebegimin kalbi durdu, mart ayında bu bebeğime hamile kaldım yanlız benim tüp bebek oldu 36 yaşımdayım o yüzden acele ettim, yaşın müsaitse yani 35 altı isen kendini toparla 6 aya kadar rahar ol rabbim inşallah nasip eder.

Bence zamanın varken bi kan testi yaptır devlet hastanesine yada sağlık ocagına bi sor gerekli mi diye için rahat etsin

Kızlar ben23 ünde detaylıya giricem de o zaman 22+6 oluyorum geç mi oluyor acaba 24. Haftaya kadar yazıyo nette ama bilemedim yaa geç mi kalıyorum acaba istediğim dr de daha erken yok geçse dr değiştirmek zorunda kalırım

Bende kürtaj dan 2 ay sonra hamile kaldım doktor adet düzenine bak dedi sende bekld adetin düzene girmiş mi hemde vücut dinlensin doktor bize 3 ay demişti gerçi ben dayanamadım:)

bilgim yok, çevremde olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…