İçini ferah tutmaya calış canım. Biz ne hissedersek miniklerimiz de etkileniyor. Bizde de böbrekte sıkıntı cıktı. Ben üzgünken o da kıpırdamıyor hiçTeşekkür ederim canım. Bize de Cansun Beyi çok övdüler ama adam çok acımasız. Ve ayrıntılı ultrasonda görülemeyen deliği o nasıl gördü inan onu da anlamadım.
Canim ins. amniyosentezin iyi gelir bu soylenenler olasılık tahmin uzerine konusuluyo saglıklı bi evlat rabbim nasip eder ins.Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Normalde deliği önemsenem ama yarık dudak damak da olunca şüpheli dedi.. Allah dualarımızı kabul etsinÖncelikle çok geçmiş olsun, annelik sürekli bir kaygı hali.Ben istanbulda yaşıyorum ve bizimde detaylı ultrasonda kalbinde 2 mmlik delik olduğu görüldü. Ama doktor bu durumun ciddi bişey olmadığını ve zamanla kapanabileceğini belirtti. 8. Ayımızda bir daha kontrol yapılacak. Moralini modunu hep yüksek tutmalısın ki anne karnında yaşadığımız tüm stresi hissediyorlar. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Mucizeler bizi bulur inşallahBenimde ikili testimde hic bir problem cikmadi ama detaylida ense kalinligi sinirda.cikti doktor takip edilecek dedi detayliya dun girdim oradaki kagitta %10_20 arasi yanilma payi vardir yaziyor sen kalbini ferah tut ben birsey cikacagini dusunmuyorum Allaha emanet yavrularimiz cnm.sikma kendinide bebeginide
Bunca sıkıntıdan sonra kavuşup şimdi de kaybetme korkusu çok kötü..İçini ferah tutmaya calış canım. Biz ne hissedersek miniklerimiz de etkileniyor. Bizde de böbrekte sıkıntı cıktı. Ben üzgünken o da kıpırdamıyor hiçBunu fark ettim. Şimdi daha pozitif düşünmeye çalışıyorum. Allahım hepimize yardım etsin inş. Sagsalim, saglıkla alalım kucaklarımıza.
Amin canım, Allah razı olsunCanim ins. amniyosentezin iyi gelir bu soylenenler olasılık tahmin uzerine konusuluyo saglıklı bi evlat rabbim nasip eder ins.
Öyle düşünme nolur. Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz.Bunca sıkıntıdan sonra kavuşup şimdi de kaybetme korkusu çok kötü..
Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
Normalde deliği önemsenem ama yarık dudak damak da olunca şüpheli dedi.. Allah dualarımızı kabul etsin
İnşallah.. Duaya sığındım ben deHer yarık dudak down sendromlu olmuyor cnm dayımın kızı yarık dudak doğmuş ve ameliyat olmuş küçükken içini ferah tut.
Cok gecmis olsun canimya.allahim sagsalim sana kavustursun bebegini insallah.bisey soracam canim sigara falan mi ictin sen.oyle bisiy okumustumda.allah yardimcin olsun canim.Kızlar.. Hepinizin duasına ihtiyacım var, Allah rızası için.. En son muayenem 2 hafta önceydi ve her şey yolundaydı. 2'li test, kan değerleri, bebeğin hareketleri ve organları, her şey.. Ama dün ayrıntılı ultrason yapıldı ve radyoloji doktoru yarık dudak damak var dedi, kendi Dr da onayladı. Fakat daha önceden biliyorum ki doğduktan sonra operasyonla düzeltilen sadece estetik bi durum. Yani kafaya bile takmadım yeter ki sağlığı yerinde olsun dedim. Fakat böyle durumlarda perinatologdan rapor gerekiyormuş. Adana'da Prof. Cansun Demir var ona gittim. Durumu onayladı ve üstüne kalpte küçük bir delik ve yine küçük bir parlaklık var dedi. Aslında sorun değil normal şartlarda ama yarık dudak damaklarda aynı anda görülünce downdan şüphelendim dedi. Pztsi amniyosentez yapılsın sonuca göre kararını ver dedi. Ve dünya durdu.. Bu mucize 3 düşükten sonra ilaç tedavisiyle çok zor denen bi anda geldi bana. Kalbim ağrıyor inanın.. nolur dua edin nolur...
30 yaşındayım sigara asla kullanmadım. Eşimle tanıştığımızda tek şartımdı sigarayı bırakması, yani öyle uzağım sigaradan. Kuzenimin eşi iki çocuğunda da 9 ay içti, sapasağlam doğdular.. isyan etmek istemiyorum ama..Cok gecmis olsun canimya.allahim sagsalim sana kavustursun bebegini insallah.bisey soracam canim sigara falan mi ictin sen.oyle bisiy okumustumda.allah yardimcin olsun canim.
hic isyan etme annem.sigarayla olcak bisey degil bu sakin uzme kendini.arkadasm gunde iki paket icti.hatta doguma girmedn telde konustk sigara iciyodu hastane bahcesnde o derceydi yani30 yaşındayım sigara asla kullanmadım. Eşimle tanıştığımızda tek şartımdı sigarayı bırakması, yani öyle uzağım sigaradan. Kuzenimin eşi iki çocuğunda da 9 ay içti, sapasağlam doğdular.. isyan etmek istemiyorum ama..
İnş canım Allah ağzından duysun.. Allah razı olsunhic isyan etme annem.sigarayla olcak bisey degil bu sakin uzme kendini.arkadasm gunde iki paket icti.hatta doguma girmedn telde konustk sigara iciyodu hastane bahcesnde o derceydi yani
ama saglikli bi oglu var.
olacagi varmis ki hemen down sendromu falan dusunme.cunku dr lar iki tane kotu bulguyu yanyana koyunca hemen yapistryolar down sendrmnu.allah kimseye gostermesn ama illa bi sorun ciksaydi testte cikardi ikilide.damak dersen caresi var cok şükür.kalbide sanmiyrm ben cunku cok okudum burda oyle deyip ilerleyn haftalarda ya yok oldgnu ya kapndgni.ki allah saklasin ole olsa bile onunda caresi var.
belkide bebegnde hic bisey yok o yuzden stres yapma.stres yaparsn cok etkileniyolar.sen saglam duracaksn ki beebgnde saglam dursun.
Anladim canim.bak eltim 10 gun once dogum yapti.dawn sendrimu dediler.ama masallah sapasaglam.icini ferah tut canim dua et bol bol.stresini bebeginede yansitma.unutma nasil olursa olsun allahin verdigi ve kanin canin bu yuzden moralini hic bozma.30 yaşındayım sigara asla kullanmadım. Eşimle tanıştığımızda tek şartımdı sigarayı bırakması, yani öyle uzağım sigaradan. Kuzenimin eşi iki çocuğunda da 9 ay içti, sapasağlam doğdular.. isyan etmek istemiyorum ama..
Canım benimde öyleydi ilk zamanlarda göbeğin altında hareket ediyordu iki haftadır falan göbeğimin üstünde hareket ediyor çıkar yukarı zamanla. Şimdi takla bile attığını hissediyorum içerdekizlar ben bebgin hareketlerini hep asagida hissediiyrm ya normal mi.tecrubeliler daha iyi bilir bebek ne zaman gobek deliginin yukarisina cikiyo.her vurdugnda gobek deligmn altnda sanki
ayy insallah ya arada gobek deligmn hizasina da vuruyo ama genelde asagida.ben cok erken hissetmeye basladim ilk zamanlardn beri boyle dr da hic asagida diye bisey demedi.korkmaya basladim.insallah cikar yakin zamandaCanım benimde öyleydi ilk zamanlarda göbeğin altında hareket ediyordu iki haftadır falan göbeğimin üstünde hareket ediyor çıkar yukarı zamanla. Şimdi takla bile attığını hissediyorum içerde
Çıkar çıkar merak etme zamanla göbek deliğini geçiyor. Bir sıkıntı olsa kontrolde söylerdi doktor Zaten. Benimki aşağıdaydı baskıda yapıyordu kasıklarda ama şimdi öyle bir sıkıntı kalmadı.ayy insallah ya arada gobek deligmn hizasina da vuruyo ama genelde asagida.ben cok erken hissetmeye basladim ilk zamanlardn beri boyle dr da hic asagida diye bisey demedi.korkmaya basladim.insallah cikar yakin zamanda
baski degilde vurdgu zaman irkiliyrm resmen.benmki hep yanlamasina yatiyo yani ayaklar solda basi sagda en son oyleydi.ama hep sola vuruyo vurdu mu.insallah tez vakitte ciksinÇıkar çıkar merak etme zamanla göbek deliğini geçiyor. Bir sıkıntı olsa kontrolde söylerdi doktor Zaten. Benimki aşağıdaydı baskıda yapıyordu kasıklarda ama şimdi öyle bir sıkıntı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?