2017 Aralık Anneleri

rahim toparlamadn hamile kalman iyi olmaz en az 2 ay kendini toplamali rahim yani iki adetini gormelosin
anliyrm hemen istyrsn yarıda kalmasi cok zorr allah bi daha yasatmasin ama iki ay bekle.insallah rabbim tekrar nasib eder

Merhaba anneler bugun detayliya girdim rahim boyum 2.7 mm idi 3.5 mm yukselmis bebegin ense kalinligida 5.8 mm 4 mm dusmus doktor hersey yolunda dedi rabbime sukur.dikkat etmeye devam edecegim sadece

Merhaba anneler bugun detayliya girdim rahim boyum 2.7 mm idi 3.5 mm yukselmis bebegin ense kalinligida 5.8 mm 4 mm dusmus doktor hersey yolunda dedi rabbime sukur.dikkat etmeye devam edecegim sadece
Rahim agzi boyu yükselebiliyor mu canim benim 25 ml düştü tekrar yükselebilir mi

Ilaç falan kullandin mi canim
Yok hic ilac bermediler sinirda oldugu icin takip.edilecek dendi sadece gerci bunu soyleyen riskli gebelik uzmaniydi tekrardan kadin doguma gozukmedim kadin dogum randevum pazartesi gunu sonuclarimin hepsini ona gosterecegim bakalim doktor ne soyleyecek bana sadece dinlenmem gerektigi soylenmisti bende oyle yaptim

Inşallah doktorunda güzel şeyler söyler canim pazartesi haberini bekliyprum

Merhaba, gecmis olsun oncelikle. Ayni seyi yillar once bende yasadim. Suni sanci ile dogum yapip daha sonra kurtaj oldum. 3 ay beklememi soyledi doktor 3 ay sonra hamile kaldim. Simdi 2. Çocuğuma hamileyim. Doktorunla konus tabi ama birkac ay beklemen iyi olur. Zor zamanlar biliyorum ama zamanla hele ywniden cocugun olirsa insallah hersey atlatiliyor.

Kızlar bugun gebe okuluna basladım
Cok faydalı bnce
Bulunduğu yerde olan varsa gitmesini tavsiye ederim

Kızlar bugun gebe okuluna basladım
Cok faydalı bnce
Bulunduğu yerde olan varsa gitmesini tavsiye ederim
Ne kadar güzel olmuş canım. Güzel bilgilerini bizimlede paylaşırmısınn

Ayrıca ocak 10 dedı doktor ama aralıktada sıze katılabılırım cunku ben son adet tarıhım martın sonuydu ama duzensız oldugum ıcın 8 nısan dedı onun üçün heran aralıkta olabılır

Ben bir haftadır filan bebegim hareketlerini net hissediyordum ama dün akşamdan beri hissetmiyorum normal mi kızlar. Arada bir bi kıpırtı oluyor gibi ama barsak mi bilmiyorum çok nadir o da. Bu haftalarda olup bugün hissedip bir gün hissetmeyen var mı aranızda

Geçmiş sayfalara bakarsan bi ara herkes de öyleydi bende bi ara hissetmedim pek ama yinede sırtüstü yat dinle bakalım bol su iç kıpırtı varsa korkma

Derinlerden hareket ediyodur cnm. Yorgun olunca az hareket hissediliyo

Selamlar kizlar. Surekli giremiyorum kkya hepiniz iyisinizdir insallah bebislerde iyidir :)

Olabiliyor öyle canım dert etme bişey yoktur inşallah bnm minik dondurma yiyince coşuyor daha çok dondurma sevecek herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…