2017 Aralık Anneleri

Allahım bağışlasın sana sağlıkla canım inşallah en kısa zamanda ikinizde toparlarsınız

hercal Allah kızını sana bağışlasın cnm içini ferah tut yiyecek ekmeği varmış ki doktorlar anlamıç inşallah sağlıklı bir şekilde evede çıkacaksınız

ozlemyo başınız saolsun cnm

Kizlar bugün asimi yaptırdım ebe kilo alamadığım için beslenmemin sağlıksız olduğunu söyledi kilo alman sağlıklı beslenmen lazım ddi artık bebek buyuyor ddi ben ne yapacam nasil kilo alacam
Cnm istahsizmisin? Vitamin kullan istahıni acar yani bende ole oldu.
Kan hapıda kullan oda işe yarıyo.

Canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.İkinizin de iyi olmasına çok sevindim.İlk annemiz sen oldun.Tebrik ederim.

Cnm istahsizmisin? Vitamin kullan istahıni acar yani bende ole oldu.
Kan hapıda kullan oda işe yarıyo.
Evet caanim istahsizim yemek yemek zor geliyor açlık hissim yok kan ilacina da bu ay başlayacaktı doktor kontrolum de söyleyeyim vitamin ilacı olarak ne kullaniyorsun

Evet caanim istahsizim yemek yemek zor geliyor açlık hissim yok kan ilacina da bu ay başlayacaktı doktor kontrolum de söyleyeyim vitamin ilacı olarak ne kullaniyorsun
Decavit canim cogunlukla bu kullanılıyo. Degerlerin bu halsizlikle normalde degildirki neden gec kaldin bukadar ilac kullanmaya? Imom omega yi recete karsilamiyo decavitle donusumlu kullaniom gun gun.
Magnezyum tozu kullaniom kramplarim oluyo ayaklarimda. D vitaminimde var.
Imom u al kullanmaya basla bence.

allahtan hemen müdahale etmişler canım. en kısa sürede toparlar bebeğin hızla kilosu boyu normale döner inşallah. gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun. kanama neden olmuş dediler sorup canını sıkmak da istemem ama ben de hamileliğim başlarında kanamalar geçirmiştim şimdi çok dikkat etmeye çalışıyorum yormamaya çalışıyorum kendimi. dualarım seninle

arkadaşlar 50lik şeker yüklemesinden sonra tokluk şekerim 145 çıkmıştı. doktorum sınırı biraz geçmiş 100lük yüklemeye bence gerek yok beslenmene dikkat et dedi. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen canım çok tatlı istiyor. bir iki petibör bisküviyle geçiştirmeye çalışıyorum. bayramda sadece bir tane küçük top çikolata yedim tüm tatliları geri çevirdim. tokluk şekeri 145 çıkan var mı başka. kafama takılıyor bu durum korkuyorum biraz

kardelen1748 benim kuzenim fizyoterapist ve şeker yüklemesi yüzünden ciğerlerine şeker yapışmış olan bir sürü özürlü bebek olduğunu söylüyor. sürekli yeni vakalardan bahsediyor üstelik. ben şeker yüklemesi yaptırmayacağım.

banada yarin yapilcak 75 lik alip sabah gel dedi.nasil oluyo simdi eczaneden alıp direk asistanin yanina mi gidiyrz.erken gel dedi bana randevim 9 dan sonra ama sekiz bucuk gibi burda ol dedi.sonuclar hemen cikiyo mu sonraki gun mu gosteriyrz

banada yarin yapilcak 75 lik alip sabah gel dedi.nasil oluyo simdi eczaneden alıp direk asistanin yanina mi gidiyrz.erken gel dedi bana randevim 9 dan sonra ama sekiz bucuk gibi burda ol dedi.sonuclar hemen cikiyo mu sonraki gun mu gosteriyrz

canım ben bişey almamıştım orda bi içecek vermişlerdi onu içmiştim. sonra 2 saat boyunca hiçbir sey yiyip içmeden bekledim kan alıp glukoz değerine baktılar. aynı gün çıkmıştı sonucum. senin açlık şekerine bakacaklar galiba. akşam yemeğinden sonra bişey yeme istersen. inşallah iyi çıkar değerin

Erken doğumu olan arkadaş Allah bebeğinin yardımcı olsun ...ben de 7 aylık doğmuşum .annem diyor el kadardın :) can veren Allah veriyor ...Insallah hayirliidyla herşey 1 2 ay içinde düzelir .kızlar beşik alan var mı?

doğrudur bilemem. doktor yaptırmak gerekli diyince o riske giremedim çünkü şeker gebelik döneminde de çıkabiliyor. neye kime güveneceğimi şaşırdım bende. 100lüğü de doktorum sen bilirsin değerin sınırı biraz geçmiş sadece gerek yok bence diyince açıkcası ben de yaptırmak istemedim ama şimdi içimde bi tedirginlik var. cihaz aldım evde kendim ölçüyorum. tekrar kontrole gittiğimde glikoz değerime baktıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…