2017 Aralık Anneleri

nasil saatlerle kaybediyrdn suyun falan geldi mi sanci ayy ne merak ettim

Ne kadar sanslisin canim ya kilo a ldikca bebegin de kilo aliyo ben yattığım yerden kilo veriyorum herhalde bebeğim de kilo a lmiyo değilse karnim cikardi
annenin kilosuyla bebinin kilosu orantili degildr ki canim yaa belki bebegin kilo aliydr sen almiysndr.ole olması daha iyi.keske benmde bebegm alsada ben almasam.

annenin kilosuyla bebinin kilosu orantili degildr ki canim yaa belki bebegin kilo aliydr sen almiysndr.ole olması daha iyi.keske benmde bebegm alsada ben almasam.
Canim kilo alamadigimi bide ishalim hiç halim kalmdiyor lavabo zor gidiyorum eski kiloma geri doniyoeum biliyorsun karnimdaçıkmıyor benim benim için işkence gibi geliyor hamielilik

Allahım güç versin. Sağlıkla ci ki n hastaneden. Solunum sıkıntı vs. Yoktur inşallah. Sen nasılsın . Neden erken geldi minisss

Geçmiş é baktım da. Bekliyormussun zaten..şükür 28 é kadar durmuş korumuş rabbim. İyi ve mutlu olun hep.

Yok kızlar ben kanama yüzünden iki gün önce yine hastaneye yattım bugün detaylı ultrasonla baktıklarında kordonun basında büyük bir kanama gördüler ve bu kanama keseye geçiyordu bebek kanı yutsaydı kaybedecektik Allah korusun ve acil sezeryana aldılar bebeğim MasaAllah iyi ama cok küçük Avcı'nın içinden küçük yüzü var mandalın kadar dua edin biZe

oyyy masallah kucuk mandalinayaaa.allah korumus canim çabucak büyür o merak etme.eve getirdgn gunleride yazacaksn insallah saglikla büyüsün

Canım Allah sizi birbirinize bagislasin.göreceksin bak ne güzel ve hızlı büyüyecek. Haberdar et bizi de.Dualarimdasiniz. Allah'a emanet olun

:)) yuvarlanacağımız kesin gibi bakalım çarşamba benmi bebekmi kilo alıyorum göreceğim, bacaklarım şimdiden birbirine sürtüyorsa vay halime:))

Canım bunada şükür sağ salim kucağına alırsın tez zamanda inşAllahhhh dualarım seninle mutlu sağlıklı çıkın hastaneden inşAllahhhh vardır Rabbim'in bir bildiği sakın üzülme şükret yaşıyor minnağın

aynen ya canim bendede oyle

Allah hayırlı uğurlu etsin. Sen de bebekte iyi olun inşallah. Çok şaşırdım ve duygulandım.

gulii7 gerçekleşen doğumları da tabloya ekleyebilir miyiz?

Kizlar bugün asimi yaptırdım ebe kilo alamadığım için beslenmemin sağlıksız olduğunu söyledi kilo alman sağlıklı beslenmen lazım ddi artık bebek buyuyor ddi ben ne yapacam nasil kilo alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…