2017 Aralık Anneleri

Evet sadece 6 ay kullanabiliyor.Siz de güzel günlerde kullanın

Kizlar nasılsınız ya ben çok HaLsizim karnin ağrıyor niye bu kadar zor geçiyor bu hamilelik

Benim de kuyruk sokumunda ağrı var ama dururken değil oturunca ağrıyor hele ki uzun sure oturduktan sonra kalkmak işkence resmen uyuşmuş gibi ağrıyor. Bi kafe ya sa restorandaysam utanıyorum resmen sandalyeden kalkarken

Neden bu kadar zor geçiyor bu hamilelikler ya

Canım benimde aşağıda bişey olmaz boyna kasıklara daha aşağı çalışıyor endişelenme kimi bebek aşağıda olur korkma be yaaa :)) sen beni öldüreksin bi gün :)))

Canım benimde aşağıda bişey olmaz boyna kasıklara daha aşağı çalışıyor endişelenme kimi bebek aşağıda olur korkma be yaaa :)) sen beni öldüreksin bi gün :)))
ayy vallau asagida hareket ettikce deli oluyrm ama gorunen o ki herkesin oleyms:)) carsamba gunu gidicem dr a azicikta onun omrunu yiyeyim :)))

ayy vallau asagida hareket ettikce deli oluyrm ama gorunen o ki herkesin oleyms:)) carsamba gunu gidicem dr a azicikta onun omrunu yiyeyim :)))
ilahi kuzum yaa:)) benimde çrşmba ayrıntılı ultrason var bakalım ne diyecekler kafamda netleşmedi daha cinsiyetini net bişey demediler, çok kilo aldım yaa hiç doymuyorum kafayı yedim artık :))

Benim bugün cok az hareket etti bebegim sabah bi tikirdadi bidaha bisey yok yine tedirginlik sardı beni

hiç tedirgin olma benim de arada oluyor dönem dönem hareketli dönem dönem sakin oluyor. meyve çikolata ye şeker sorunun yoksa dinlen uzan elini karnına koy hareket eder

ilahi kuzum yaa:)) benimde çrşmba ayrıntılı ultrason var bakalım ne diyecekler kafamda netleşmedi daha cinsiyetini net bişey demediler, çok kilo aldım yaa hiç doymuyorum kafayı yedim artık :))
ay sen beni gör.penguen gibi oldum yuruyemiyrm.bi kahve yapiyrm soluk soluga kaliyrm.millet gebelignde fildir fildir geziyo ben obez mubarek:)) dogumdan sonra vercez insallah be canim nabalm olcak o kadr.son aylar artk yuvarlanarak mi gezerim popo ustu mu artik bilmiyrm yuruyemem o kesin :))

ay sen beni gör.penguen gibi oldum yuruyemiyrm.bi kahve yapiyrm soluk soluga kaliyrm.millet gebelignde fildir fildir geziyo ben obez mubarek:)) dogumdan sonra vercez insallah be canim nabalm olcak o kadr.son aylar artk yuvarlanarak mi gezerim popo ustu mu artik bilmiyrm yuruyemem o kesin :))

yemek yiyebiliyorsaniz ne kadar saanslisiniz ben de istahsizlik açlık hissi yok hemen doyuyorum 5 kilo almıştım onu da geri verdim herhalde

yemek yiyebiliyorsaniz ne kadar saanslisiniz ben de istahsizlik açlık hissi yok hemen doyuyorum 5 kilo almıştım onu da geri verdim herhalde
cokta yemiyrm ben normal yani.ama acayip irilestim.aynada kendimi gorunce bu ne diyrm.en son 83 tum 3 hafta sonra tartildm 700 gram almisim.carsamba bakalm kac diyecek 95le bitirsem zil takip oynuycam:)))

cokta yemiyrm ben normal yani.ama acayip irilestim.aynada kendimi gorunce bu ne diyrm.en son 83 tum 3 hafta sonra tartildm 700 gram almisim.carsamba bakalm kac diyecek 95le bitirsem zil takip oynuycam:)))
Ne kadar sanslisin canim ya kilo a ldikca bebegin de kilo aliyo ben yattığım yerden kilo veriyorum herhalde bebeğim de kilo a lmiyo değilse karnim cikardi

Kızlar bugün kızım daha fazla dayanamadı sonunda kavuştum 27. Haftada kızıma ikimizde iyiyiz elhamdulillah yaklaşık 1 kiloya yakın doğdu saatlerle kaybediyordum Rabb'im cok şükür korudu bize bağışladı kızımı sanırım aralık anneleri ilk bebek benim Rabb'im sizlerede sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin

aaaa gozun aydin saglikla buyusun insallahh.ilk bebisimiz ne mutlu sana.ikinizde iyisinizdr insallahh.amin insallahh hepimiz saglikla alirz yavrulari kucagimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…