2017 Aralık Anneleri

Cnm meyve şekeri yükseltiyor diye biliyorum.ama nette diyet listelerinde hep meyve koymuşlar.banada pazartesi 100lük yapılacak dikkat ediyorum yediğime ama diyet deyince işte yemediğim şeyi bile canım istiyo
armut yenmesi gerekenlerin arasinda canim arastrdm netten.anlamadım ki bu isi ben.cok kariisk.gidecegn gunun bi gun oncesi 7 den sonra hic bisey yeme o da etkiliyo

Kızlar bendede çıktı seker 50 lik yüklemede 162 çıktı ve diyet verdi zaten kilo verdim bir haftada 1 kilo birde diyet verdi bu çocuk nasıl büyüyecek ben anlamadım

Kızlar bendede çıktı seker 50 lik yüklemede 162 çıktı ve diyet verdi zaten kilo verdim bir haftada 1 kilo birde diyet verdi bu çocuk nasıl büyüyecek ben anlamadım
sorma yaa benmde aklim fikrim onda ve gariptr ki bugun pek hareketli degil beybim.cok üzülüyrm.normalde sert vurur yurusen bile hissederm onu şimdi hissedemiyrm

103 cok degil ki ya.Bi aclık bi de tokluk olcmuyr musn?
bak sana yazaym sabahtam beri olctgmu cok da dengesiz yani.
sabah ac 72 tok 1.saat 129 2.saat 113
oglen ac 103 tok 1 saat 113 2.saat 72
sabah yediklerm peynir domates iki dilik tam bugday ekmegi 1 yumurta 1 brdak sut
oglen 3 4 kasik bulgur pilavi tavuklu bezelye ve yogurt
bezelye dusuruyms sekeri diye okudum yaptim ama 2.saat bu sefer cok dusuk cikti simdide sekerim mi dustu :)))

Bence bu degerler cok iyi. Oglen aclık sekeri sabah aclık sekerine benzemezki. Cok da ac kalma canım.

Bence bu degerler cok iyi. Oglen aclık sekeri sabah aclık sekerine benzemezki. Cok da ac kalma canım.
vallah bu 1 haftada kafayi yemezsem iyidir.dolapta en sevdigmz mamalar bize bakiyo biz beybimlr agliyrz.
haftaya gidince insalalh sorun yok sadece dikkat et derlerde rahatlariz

Sekeri olanlara diyetisyen meyveleri yagsız yogurtla birlikte veriyo kızlar haberiniz olsun.

vallah bu 1 haftada kafayi yemezsem iyidir.dolapta en sevdigmz mamalar bize bakiyo biz beybimlr agliyrz.
haftaya gidince insalalh sorun yok sadece dikkat et derlerde rahatlariz
Boyle cıkarsa degerler hic korkma.Karnın doyuyor mu boyle?Onceki yeme alıskanlıgın daha mı fazlaydı?

Boyle cıkarsa degerler hic korkma.Karnın doyuyor mu boyle?Onceki yeme alıskanlıgın daha mı fazlaydı?
karnim doyuyo ama enerjim yok gibi.bebegmn de ole normalde vurdugnda canimi bile yaktığı olurdu bugun donuyo sadece arada vuruyo ama ciliz sekilde.dun cok yoruldum onunda etkisi var mi bilmiyrm ama bebegmn sevdgi seyleride yiyemiurm onu da enerjisz hissediyrm

Canım sen yorgun olunca hareketi azalıyor bugun doktorda bunu söyledi eger hiç hareket hissetmezsen doktora git su an sorun yoktur bnce

Enerji vrrecek seyleri yiyemiyoruz ki dedigin gibi.Yorulunca,moral bozuk olunca az hissediliyr canım

Kızlar bas,karın,femur kemigi olcmleriniz es zamanlı mı gdyr? Ben de haftalar farklı göruniyor.Kafama taktım

Canım sen yorgun olunca hareketi azalıyor bugun doktorda bunu söyledi eger hiç hareket hissetmezsen doktora git su an sorun yoktur bnce
dun koca gun hastanedeydim aksamsida misafir gezdirdik mafoldum.bide seker cikti ya tatli ve seker yukselten meyveler yasak ondanda sakin.en sevdiklermz yasak anlayacgn ama kucuk bi muz yedik kendimize geldik cok şükür.

Benimde öyle canım
Hareketler azaldı hafiften hissediyorum
Daha güçlü ve yoğundu önceden
Neden acaba
Pozisyon mu değiştirdi?
Yoksa yoruluyor muyuz?

Kuzum ya senin diyet listende bulgur pilavı var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…