2017 Aralık Anneleri

Benimde öyle canım
Hareketler azaldı hafiften hissediyorum
Daha güçlü ve yoğundu önceden
Neden acaba
Pozisyon mu değiştirdi?
Yoksa yoruluyor muyuz?
ikiside olablr canim.bu aralar en ufak hareketleri bile hissediyrm ama hafif hafif geliyodu.dun dr a gittim fakulte diye ekrani bile cevirmedi bana kendisi bakti hersey normal dedi.hatta asagida hisseidyrm dedim bebek olmasi gereken yerde dedi.diycektm sagol ya cok aciklaycii oldu.sabahtan aksama kadr hastanede olunca o da bende yorulduk cogu sey etkiliyo beybileri.son 3 ayimiz hayirlisiyla saglikla alalim kucagimiza insallah

• Ben pirincin sevmiyorum zaten canim bol tereyağlı bulgur pilavı seviyorum ben diyete nasil uyacam bilmiyorum zati kilo alamıyorum pek istahim yok diyette yazılanlardan ziyade o ogun canim ne isterse onu yiyorum zati beybim haftasına göre zayıf nasil beslenecek senin bebisin kilosu ne kadar kuzum

Kuzum senin beybinin kilosu ne kadar

Kuzum senin beybinin kilosu ne kadar
22 haftada solediler bana en son canim bi daha solemediler zaten dun gorunmstk dr a o da soleemdi daha cok sekerle ilgilendiler.475 gramdi 22.haftada.pek takilma suan gramlara son aylar birden aliyo bebisler kilo

22 haftada solediler bana en son canim bi daha solemediler zaten dun gorunmstk dr a o da soleemdi daha cok sekerle ilgilendiler.475 gramdi 22.haftada.pek takilma suan gramlara son aylar birden aliyo bebisler kilo
Inşallah son haftalaara kadar dayanirim canim korkum erken dogum olursa zayıf olursa diye

Şeker yüklemesi mi uzun sürdü?
Ben de gitmedim daha
Ama çok meraktayım
Önce birşey içip tahlil veriyorsun galiba değil mi?
Hemen çıkıyor mu sonuç?
Hızlı kilo almaya başladım bende
Sakınmadım hiç bişeyi

sabah gidiysn iki uc saat kadr suruyo.ac karnina gidiysn.ogelden sonrada sonuclar cikiyo.gidecegn gunun onceki gecesi yediden sonra bisey yeme ve glukozu hizli icme.ben ictim yuksek cikmasi ondan sanirim.bugun hep olctm 120 nin uzerine bi kez cikti.
benim seker cikti diye fakulteye gonderdiler o cok uzun surdi kadin dogum endokrin diyestisyen sonuc gisterme derken aksam oldu

Meraba arkadaşlar çoğu kişinin şekeri çıkmış geçmiş olsun inşşh diyetle düzene girer.. ben yaptırmak istemiyordum ama gerekli görülüyor sanırım bu hafta sağlık ocağında genel tahlil istycm özellikle açlık şekerini

dün gece 11-12 ye kadar misafir vardı oturduk bisküvi falan da yedim sabah 8 de şekerim 101 çıktı yüksek mi sizce? Açlık 95 üstü olmaması gerekiyormuş ama kaç saat aç kalmak gerekiyor bilmiyorum.

Ben de çok kilo aldım o yüzden şekerden tırsıyorum şuana kadar 17 kilo aldim. Ailemde şeker ya da gebelik şekeri olan kimse yok ama kimse de benim kadar hiçli kilo almadi. Umarım bi sorun çıkmaz

Ben de çok kilo aldım o yüzden şekerden tırsıyorum şuana kadar 17 kilo aldim. Ailemde şeker ya da gebelik şekeri olan kimse yok ama kimse de benim kadar hiçli kilo almadi. Umarım bi sorun çıkmaz
Niye bu kadar çok kilo aldin canim bebegin kilosu ne kadar ailede seker olması şart değil zati gebelik şekeri için benim ailemde de seker yok ama bende cikti

Ha BI de bence kiloyla alakası yok ben 6 kilo aldm ama seker cikti

Benim kız yine 2 gündür çok hareketsiz ya çok nadir hareketlerini hissediyorum cikolata da yiyemiuorum sekerdn dolayı ne zaman hareketleri düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…