2017 Aralık Anneleri

Niye bu kadar çok kilo aldin canim bebegin kilosu ne kadar ailede seker olması şart değil zati gebelik şekeri için benim ailemde de seker yok ama bende cikti
Canım ben elimde olmadan kilo aldım daha doğrusu aşırı zayıf hamile kaldım ilk 3 ay o açığı kapatmaya çalışmış bunyem şimdi o kadar hızlı kilo almıyorum ama 12 haftaya kadar 10 kilo almıştım
49 filandim ben hamile kaldığımda. Kilo almamın benim için bi sakıncası yok çok kolay verebiliyorum yapım itibariyle ama şeker filan çıkar diye tedirginim allah korusun. Ve tatlıya karşı aşırı hassasım durmadan tatlı yiyesim var

Canim kiloyla alakası yok bu tatliya aşırı istek de önemli değil benim tatliyla aram yok cayi bile şekersiz içerim bende zayiftim sadece 6 kilo aldim ama seker cikti belirtisi yok yani açlık tokluk sekerine baktirdin mi ki ben kilo alamıyorum zaten şimdi BI de diyete baslayacam

Ben de çok kilo aldım o yüzden şekerden tırsıyorum şuana kadar 17 kilo aldim. Ailemde şeker ya da gebelik şekeri olan kimse yok ama kimse de benim kadar hiçli kilo almadi. Umarım bi sorun çıkmaz
suyun ne durumda.diyabeti olanlarin suyuda fazla oluyoms yani ole diyolar.beni fakultede muayne ederken suya bakti dr.suyunda normal nasil diyabetsn sen dedi.bende anlamadim.ama kimisi kilo almaya musait bende oleyim 10 kiloyu gectim simdiye kadr

Kızlar evde bebeğinizin kilosuna bakabiliyormuş sunuz yumuşak metre ile göğsün altından bikini bölgesine kadar ölçün ekte cm göre kilo olan tablo buldum onu ekliyorum bakalım doğrumu acaba eskiden öyle yapılıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-09-10-34-56.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 91
Ilk defa duydum bunu. Ama bana listedeki uzunluklar bebegin haftasına göre olması gereken usg ölçümü gibi geldi. Haftaya gidicem dr a bi denerim bakalım ama boyla kilo orantılı olmuyor onu biliyorum. Hatta boyun bi önemi yokmuş kilo önemliymiş o da karin çevresiyle alakaliymis

Bu bana pek doğru gibi gelmedi çünkü aramızda 17 kilo alan da var 3-5 kilo alan da var doğal olarak karın büyümesi de farklı olur

Yok henüz şekere bakılmadı benim haftaya bakılcak. Umarım bisey çıkmaz

suyun ne durumda.diyabeti olanlarin suyuda fazla oluyoms yani ole diyolar.beni fakultede muayne ederken suya bakti dr.suyunda normal nasil diyabetsn sen dedi.bende anlamadim.ama kimisi kilo almaya musait bende oleyim 10 kiloyu gectim simdiye kadr
Benim suyum normalmiş olması gerektiği gibi yani ama ona güvenmiyorum öyle olsa suya bakıp direk anlarlardı zaten şeker yüklemesine gerek bile kalmazdı. Hiç belirti de vermiyormuş bu şeker

dün gece 11-12 ye kadar misafir vardı oturduk bisküvi falan da yedim sabah 8 de şekerim 101 çıktı yüksek mi sizce? Açlık 95 üstü olmaması gerekiyormuş ama kaç saat aç kalmak gerekiyor bilmiyorum.
benimde bugun 109 cikti.tokluklar kac senin.bugun bende bas donmesi basladi bugune kadr biseyim yoktu anlamdim gitti kalktgmdan beri basim dönüyo.tokluk iki gundr olcuyrm hic bi zaman 140 in ustune cikmadi anlamadım gitti.seker yuklemeisni yaparken hizli mi ictin glukozu yavas mi

Bende merak ediyorum bebişim zayıftı haftaya gideceğim kendimi oyalıyorum:))

Burdaki kilolar haftasına göre az ama.

merhaba guzel anneler bende 2 hafta sonra seker yuklemesine gidecegim gec olmaz dimi anca o zaman randevum var...

merhaba guzel anneler bende 2 hafta sonra seker yuklemesine gidecegim gec olmaz dimi anca o zaman randevum var...
Yok canım geç olmaz 28. Hafta sonuna kadar yapılabiliyor hatta benim doktorum ne kadar geç yaptırırsan o kadar iyi demişti. Bende yaptırdım sınırda çıktı diyet yapıyorum şimdi. İnşallah sende çıkmaz

Ya benim karnimin üstü g ogsumun altı ndaki (midenin olduğu yerler) deriler çok açıyor kızarıklık falan yok ama çok aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…