Hayırlı olsun canım. Sağlıkla hayırla büyüsün bebişin içindeBen de bugün eksikleri tamamladım sonunda beşik aldım çekmeceli
yatip dinlen ne olur ne olmaz.cok ayakta kalimca oyle oluyoAnladım cnm ben de yapmıyorum şimdi..anca küçül süpürgeyle mutfak ve salonu süpürüyorum tamam..sileceksem de eğilip silemiyorum mecbur vileda kullanıyorum onunda suyunu sktıramıyrm.elimle skmaya çalışıyorum..bugün çok hareket ettim benim kızla döndüm durdum öğlen yürüyüşe de çıktık birlikte beelim çok kötü bi de karnım gerginleşti.akşam yürüyüşü yapamadım bugün bakalım 2 saat kaç çıkacak
kiz şaka diyrm nerde o akdr yarfim etse bana.bizimkine iste temizlk deme de ne dersen de.beyaz esyalaro söküp takar ama gerisini yapmaz.sagolsunlar başımızdan eksik etmesin cok sukur canim:) iyi o zaman. Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi. Allah razı olsun valla benimki de ne iş söylesem beni geri çevirmez çok şükür.
Sağol canım. Allah hepimize kolaylık versinAnladım canım
Temizlik de başlayınca hemen bitmiyor dip köşe
Kolay gelsin :)
Ay alemsin yaaa. :) Allah muhabbetinizi arttırsın.kiz şaka diyrm nerde o akdr yarfim etse bana.bizimkine iste temizlk deme de ne dersen de.beyaz esyalaro söküp takar ama gerisini yapmaz.sagolsunlar başımızdan eksik etmesin cok sukur canim
Alınır canım yavaş yavaş. Benim de hala bi sürü eksiğim var. Gözümüzde büyüttükçe bitmez eksikler.Acaba ne eksiklerimiz kaldı
Ben yüksek bel iç çamaşırı, göğüs ucu kremi,terlik falan almadım daha
Bebek hediyesi yaptırmadım
Küvet kova maşrapa bebek arabası almadım
Bebek şampuan pişik kremi fln almadım
Böyle sayınca çokmuş sanki eksiğim
Benimkinın de acelesi var sanki. Ben de 2. Sezeryan olucak. İlki 39+0 di sanırım. Bu naDr um bi sıkıntı gormedikce sezeryana alabildigi kadar gec almayi dusunuyo. Hiicccc acelesi yok valla.
Galiba bolesi daha iyi
Bana da 32 de nst istedi. Her hafta gel gorucem dedi. Doktor degistircem. Yani hastane. Sevmedim bu son gidişim de adamiKizlar dr bana bugun 3 hafta sonra goruselim dedi.
Sorun yoksa 35 haftadan sonra nst ye istio dr um.
Gecmisimde sezeryan dogumum var bu da sezeryan olcak yinede nst ye gerek duyar galiba dimi???
Haftada bir cagirmak icin cok erken.Bana da 32 de nst istedi. Her hafta gel gorucem dedi. Doktor degistircem. Yani hastane. Sevmedim bu son gidişim de adami
Oooo ben daha bir çöp bile almadım. Hayırlısı ile doğsun da eşim sen Doğum yapana kadar ben hepsini alır gelirim diyor. Yavaş yavaş en azından kendime pijama terlik falan alayım diyorum ama onu da kız kardeşim ben hallederim dedi. Hem herşeyi almak isteyip hem de hiç birşey almamak için kendini tutmaya çalışmak çok zor.Acaba ne eksiklerimiz kaldı
Ben yüksek bel iç çamaşırı, göğüs ucu kremi,terlik falan almadım daha
Bebek hediyesi yaptırmadım
Küvet kova maşrapa bebek arabası almadım
Bebek şampuan pişik kremi fln almadım
Böyle sayınca çokmuş sanki eksiğim
İlk etapta yeter çok kullanılıyormuş.Ben de onlardan alıcam inşallah. İkişer paket alsam yeter mi acaba.
Ben iki paket aldım yetmezse daha sonra alırsınız.Bnde hablu ve agz öendılını brer paket aldm yetermıkı 8mı 6lımı ne ıkısıde
Evet çok şükr hiç sıkıntı yok .en azından doktor sormadı ve ben bisı demedimHaftada bir cagirmak icin cok erken.
Sikıntısız gidio dimi hamilelik?
Canim ben de o yleydim ilk defa dün aksam gittik eşimle ben sandalyeye oturdum eşim getirdi gösterdi öyle aldım 3 tane alt üst takım bi tane kalın takım 1 tane hastane çıkışı ayakkbisi tadi uzun köklü yarim kollu zibin çorap ağız mendili bir tane battaniye aldım tabi daha çok.şey alınacak ama eşim çok.zorlama ddi ha gorumcemde küvet takımını emzigini a 101 de aldiOooo ben daha bir çöp bile almadım. Hayırlısı ile doğsun da eşim sen Doğum yapana kadar ben hepsini alır gelirim diyor. Yavaş yavaş en azından kendime pijama terlik falan alayım diyorum ama onu da kız kardeşim ben hallederim dedi. Hem herşeyi almak isteyip hem de hiç birşey almamak için kendini tutmaya çalışmak çok zor.
Seker olunca normal dogum olma ihtimali sıfır mı ben normal dogum istiyodum hep.bide kasılmayı nasıl anlıyorsun nasıl bişey acaba bendede oluyo da anlamıyomuyumBI sorunun rahat etsin canim bana dogum tarihi olarak 15 aralık demişti şimdi 36 37 de alır gibi çünkü kasilmalarim çok fazla bebis çok baskı yapıyor artık zati sezeryan olacam seker olduğu için doktor dogum anında aşırı stresten şekerin yükselebilir normal dogum riskli olabilir ddi
Ahhh ahhh benmde hayalim anamın gelmesiydi geldi ama bana yardımı hayal oldu çok şükür varlığı yetiyo ama ben ne hayaller kurmuştummay kizlar kasim anneleri kasim gekmden yarisi dogurdu yabizde kasimda baslamaylm dogurmaya ay tirstm vallah.daha da ne hazirlik var ne bisey.annem gelsinde baslayalm yikamaya temizlige
onlari okudukca ben heycanlaniyrm.hepimizin vaktyle gelsin insalalh kuveze girmeden direk koynumuza alalm insallah
canim orda alışveriş merkezi yok mu.icinde bebek magzalrri falan.bazi alisveris merkezlernde girislerde tekerlekli sandalye veriyolar hastalar dolasablsn diye.yani burda gormustm en azindan vardr diye dusundm daha rahat bakarsn hem dolasablrsnCanim ben de o yleydim ilk defa dün aksam gittik eşimle ben sandalyeye oturdum eşim getirdi gösterdi öyle aldım 3 tane alt üst takım bi tane kalın takım 1 tane hastane çıkışı ayakkbisi tadi uzun köklü yarim kollu zibin çorap ağız mendili bir tane battaniye aldım tabi daha çok.şey alınacak ama eşim çok.zorlama ddi ha gorumcemde küvet takımını emzigini a 101 de aldi
yavas yavas yaparsn canim.oturdgn yerde utulersn dinlene dinlene.benide yardm edeck kimsem olmasa durtucem herifi ikimiz yapcz da cok sukur annem yapabliyo.gorumcek falan da var ama anca arayip ne zaman doğacakti bebek yeaaaa deyip duruyo bi gun esref degilde esek saatime denk gelck ama du bakalm ne zaman :))Ahhh ahhh benmde hayalim anamın gelmesiydi geldi ama bana yardımı hayal oldu çok şükür varlığı yetiyo ama ben ne hayaller kurmuştummyarın babam ve eşim kızımın oda takımını kurcaklar bende başa gelen çekilir diyip yıkamaya başlıcam bebinin çamaşırlarını kurudukça ütüleyip yerleştiririm dolabına hafta sonuna doğruda hastane çantamı hazır edicem kısmetse rolleyes: dermanım kalırsa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?