2017 Aralık Anneleri

yatip dinlen ne olur ne olmaz.cok ayakta kalimca oyle oluyo

:) iyi o zaman. Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi. Allah razı olsun valla benimki de ne iş söylesem beni geri çevirmez çok şükür.
kiz şaka diyrm nerde o akdr yarfim etse bana.bizimkine iste temizlk deme de ne dersen de.beyaz esyalaro söküp takar ama gerisini yapmaz.sagolsunlar başımızdan eksik etmesin cok sukur canim

Alınır canım yavaş yavaş. Benim de hala bi sürü eksiğim var. Gözümüzde büyüttükçe bitmez eksikler.

Kizlar dr bana bugun 3 hafta sonra goruselim dedi.
Sorun yoksa 35 haftadan sonra nst ye istio dr um.
Gecmisimde sezeryan dogumum var bu da sezeryan olcak yinede nst ye gerek duyar galiba dimi???

Dr um bi sıkıntı gormedikce sezeryana alabildigi kadar gec almayi dusunuyo. Hiicccc acelesi yok valla.
Galiba bolesi daha iyi

Dr um bi sıkıntı gormedikce sezeryana alabildigi kadar gec almayi dusunuyo. Hiicccc acelesi yok valla.
Galiba bolesi daha iyi
Benimkinın de acelesi var sanki. Ben de 2. Sezeryan olucak. İlki 39+0 di sanırım. Bu na
38 de dedı. Ne kadar dursa o kadar iyi değilmi ya.

Kizlar dr bana bugun 3 hafta sonra goruselim dedi.
Sorun yoksa 35 haftadan sonra nst ye istio dr um.
Gecmisimde sezeryan dogumum var bu da sezeryan olcak yinede nst ye gerek duyar galiba dimi???
Bana da 32 de nst istedi. Her hafta gel gorucem dedi. Doktor degistircem. Yani hastane. Sevmedim bu son gidişim de adami

Oooo ben daha bir çöp bile almadım. Hayırlısı ile doğsun da eşim sen Doğum yapana kadar ben hepsini alır gelirim diyor. Yavaş yavaş en azından kendime pijama terlik falan alayım diyorum ama onu da kız kardeşim ben hallederim dedi. Hem herşeyi almak isteyip hem de hiç birşey almamak için kendini tutmaya çalışmak çok zor.

Canim ben de o yleydim ilk defa dün aksam gittik eşimle ben sandalyeye oturdum eşim getirdi gösterdi öyle aldım 3 tane alt üst takım bi tane kalın takım 1 tane hastane çıkışı ayakkbisi tadi uzun köklü yarim kollu zibin çorap ağız mendili bir tane battaniye aldım tabi daha çok.şey alınacak ama eşim çok.zorlama ddi ha gorumcemde küvet takımını emzigini a 101 de aldi

Seker olunca normal dogum olma ihtimali sıfır mı ben normal dogum istiyodum hep.bide kasılmayı nasıl anlıyorsun nasıl bişey acaba bendede oluyo da anlamıyomuyum

Ahhh ahhh benmde hayalim anamın gelmesiydi geldi ama bana yardımı hayal oldu çok şükür varlığı yetiyo ama ben ne hayaller kurmuştumm yarın babam ve eşim kızımın oda takımını kurcaklar bende başa gelen çekilir diyip yıkamaya başlıcam bebinin çamaşırlarını kurudukça ütüleyip yerleştiririm dolabına hafta sonuna doğruda hastane çantamı hazır edicem kısmetserolleyes:dermanım kalırsa)

canim orda alışveriş merkezi yok mu.icinde bebek magzalrri falan.bazi alisveris merkezlernde girislerde tekerlekli sandalye veriyolar hastalar dolasablsn diye.yani burda gormustm en azindan vardr diye dusundm daha rahat bakarsn hem dolasablrsn

yavas yavas yaparsn canim.oturdgn yerde utulersn dinlene dinlene.benide yardm edeck kimsem olmasa durtucem herifi ikimiz yapcz da cok sukur annem yapabliyo.gorumcek falan da var ama anca arayip ne zaman doğacakti bebek yeaaaa deyip duruyo bi gun esref degilde esek saatime denk gelck ama du bakalm ne zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…