2017 Aralık Anneleri

Evet onları da e Bebek'ten alıcam inşallah. Dün bi kaç parça bi şey aldım. Yavaş yavaş toplarız eksikleri
Ben de ebebekten aldım.Ağız mendillerini mermerşahi ve müslin olanlardan aldım kenarları renkli oyalı çok hoşuma gitti. Sırt bezini de müslin olanlardan aldım.

Ben de ebebekten aldım.Ağız mendillerini mermerşahi ve müslin olanlardan aldım kenarları renkli oyalı çok hoşuma gitti. Sırt bezini de müslin olanlardan aldım.

Bnde hablu ve agz öendılını brer paket aldm yetermıkı 8mı 6lımı ne ıkısıde

Inşallah alırsın sagsalim kucagina canim bilirim bebek için yanıp tutusmanin ne demek olduğunu bizim de 2 yıl olmadı eşim ameliyat oldu yine olmadı tup bebek şansımız bile çok zayıftı tam bitti umutlarimiz ddigimizde yüce rabbim bize mucizemizi verdi şükürler olsun ki ben de çok korkuyorum onun için hayırlısıyla kucagima almadan rahat etmeyecem insallah mucizelerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz

Al bnden de o kadar canim zaman durdu geçmiyor sanki bir an önce kasım ayını sonu gelse sonra birakacam kendimi zaten 36 yi doldurmuş olacam

Cnm yürüyüş yapmadan 138 bence gayet iyi ne diyorsun kahvaltıda..ben bıktım aynı şeyleri yemekten ve yürüyüş yaparsam eğer 120lerde çıkıyor..bence stres yapma daha güzel olur değerlerin
Inşallah canim 3 dilim tam buğday ekmeği 1 tane yumurta bir dilim veya peynir 5 zeyti n domates salatalik anlayacagin diyete uyuyorum ama yediklerimden zevk.almıyorum farklı şeyler istiyo artık canim

Al bnden de o kadar canim zaman durdu geçmiyor sanki bir an önce kasım ayını sonu gelse sonra birakacam kendimi zaten 36 yi doldurmuş olacam
aynen zaman durmus gibi oyalanck biseyde bulamiyrm bulsam hemen sıkılıyorum.7 hafta daha sabir etcz hayırlısıyla

Amın canım ınsallah

aynen zaman durmus gibi oyalanck biseyde bulamiyrm bulsam hemen sıkılıyorum.7 hafta daha sabir etcz hayırlısıyla
Son haftalar geçmez derlerdide inanmazdım ama nasıl geceecek o 7 hafta telefondan bile sıkıldım kitap okuyordum sürekli şimdi ondan da sıkıldım 2 haftadır BI kitabı bitiremedim

Ya kizlar bugün benim minnamm çok hareketsiz bugün topu topu 5 6 kara hareket etti uyuyor mu ki

Soyle gıdıp otrabılecegım sohbet edebılecegım bı agkafasım yok cok sıkıluuorm hep kendımı oyalaamktan

Ben de onlardan alıcam inşallah. İkişer paket alsam yeter mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…