Ben de ebebekten aldım.Ağız mendillerini mermerşahi ve müslin olanlardan aldım kenarları renkli oyalı çok hoşuma gitti. Sırt bezini de müslin olanlardan aldım.
Ben de ebebekten aldım.Ağız mendillerini mermerşahi ve müslin olanlardan aldım kenarları renkli oyalı çok hoşuma gitti. Sırt bezini de müslin olanlardan aldım.
Inşallah alırsın sagsalim kucagina canim bilirim bebek için yanıp tutusmanin ne demek olduğunu bizim de 2 yıl olmadı eşim ameliyat oldu yine olmadı tup bebek şansımız bile çok zayıftı tam bitti umutlarimiz ddigimizde yüce rabbim bize mucizemizi verdi şükürler olsun ki ben de çok korkuyorum onun için hayırlısıyla kucagima almadan rahat etmeyecem insallah mucizelerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz
ay vakit hic gecmiyo sanki yaa.temizlk yapaym desem yapamam bide gelmisiz buraya kadr hemen basliyo kasik bel agriis riske atamam.her gun ne yemek yapaym diye dusunmekten biktim.cildircam sanki evde bi an once aralik gelsin bebislerle vaktimizi dolduralm ya.koca 7 bucum ay gecti son bi bucuk ay gecmiyo resmen
Cnm yürüyüş yapmadan 138 bence gayet iyi ne diyorsun kahvaltıda..ben bıktım aynı şeyleri yemekten ve yürüyüş yaparsam eğer 120lerde çıkıyor..bence stres yapma daha güzel olur değerlerin
Inşallah canim 3 dilim tam buğday ekmeği 1 tane yumurta bir dilim veya peynir 5 zeyti n domates salatalik anlayacagin diyete uyuyorum ama yediklerimden zevk.almıyorum farklı şeyler istiyo artık canim
Inşallah alırsın sagsalim kucagina canim bilirim bebek için yanıp tutusmanin ne demek olduğunu bizim de 2 yıl olmadı eşim ameliyat oldu yine olmadı tup bebek şansımız bile çok zayıftı tam bitti umutlarimiz ddigimizde yüce rabbim bize mucizemizi verdi şükürler olsun ki ben de çok korkuyorum onun için hayırlısıyla kucagima almadan rahat etmeyecem insallah mucizelerimizi sağlıcakla kucagimiza aliriz
Son haftalar geçmez derlerdide inanmazdım ama nasıl geceecek o 7 hafta telefondan bile sıkıldım kitap okuyordum sürekli şimdi ondan da sıkıldım 2 haftadır BI kitabı bitiremedim