2017 Aralık Anneleri

Ay kızlar ben öldüm. Mutfak dolaplarını bi temizleyeyim dedim. Sabahtan daha yeni bitti. İyice ağırlaşmadan şu temizliği bi halletseydim. Yarın da camları sildim mi geriye zor iş kalmıyo. Yapmaya yapmaya hamlamışım resmen. Ama temiz ev gibisi yok oh miissss

ay kizlar kasim anneleri kasim gekmden yarisi dogurdu ya bizde kasimda baslamaylm dogurmaya ay tirstm vallah.daha da ne hazirlik var ne bisey.annem gelsinde baslayalm yikamaya temizlige
onlari okudukca ben heycanlaniyrm.hepimizin vaktyle gelsin insalalh kuveze girmeden direk koynumuza alalm insallah

masallah yaa ben bi bulasik makinesi bosaltiyrm belim kopuyo agridan.bidr kendimle kavga ediyrm ne cabuk yoruldun diye.allahin izniyle doguraym kalkaym ayaga saglikla oturmuycm hic hamlasiyorz dedgn gibi.iki gunde bir halilari kaldrip ole temizlk yapan dilek bi paspasi kaldiramiyo simdi

İki günde halı kaldırmak mı amannnnn..herhalde çalıştığım için bana çok zor gelir halı kaldırmak..bi hafta sonu evde olunca canım istemiyordu süpür sil toz al anca..cam kapıda ayda yılda bir..annem gelirdi de camları silerdi..

Canım çok normal. Bel ağrısı bende de var. Olmazsa ayıp olur. Ama mecbur yapıcaz. Eşim sağolsun evde olduğunda yardım ediyo bana. Ama ben kıyamıyorum ona. Elimden geldiğince bi şeyler yapıyorum. Allah'a emanet:) dediğin gibi sağlıklı bi şekilde gelsin de bebişlerimiz.

kiz halilari silkelemk degil hani halilar yerdeyken temizlk yapamiyrm ben esime kaldirtydm bazilarni oyle supurup siliydm sonra serip tekrar supuruydm.kiz benm bi hali var 6 metrekare kaldiramam zati onu.banada simdi annem yapiyo temizlgi ama camlarda cok kocaman oldugu icin hic silemedi temizlkci cagircz iste cam kapi icin.bi an once onu da atlatsak gerisi kolay

bana da yardim ediyo tabak bolumundeki tabaklari cikartiyo makineden egilmym diye diyrom beni bu kadr simartma diye ama adama temizlk deynce zaten bi acayip oluyo.bende agir isleri yaptryrm ona onu kaldir bunu indri gibi

Anladım cnm ben de yapmıyorum şimdi..anca küçül süpürgeyle mutfak ve salonu süpürüyorum tamam..sileceksem de eğilip silemiyorum mecbur vileda kullanıyorum onunda suyunu sktıramıyrm.elimle skmaya çalışıyorum..bugün çok hareket ettim benim kızla döndüm durdum öğlen yürüyüşe de çıktık birlikte beelim çok kötü bi de karnım gerginleşti.akşam yürüyüşü yapamadım bugün bakalım 2 saat kaç çıkacak

bana da yardim ediyo tabak bolumundeki tabaklari cikartiyo makineden egilmym diye diyrom beni bu kadr simartma diye ama adama temizlk deynce zaten bi acayip oluyo.bende agir isleri yaptryrm ona onu kaldir bunu indri gibi
:) iyi o zaman. Allah başımızdan eksik etmesin eşlerimizi. Allah razı olsun valla benimki de ne iş söylesem beni geri çevirmez çok şükür.

Cam falan zorlamasın canım dikkat et
Ben de elimle silerdim heryeri viledayı sevmediğim için
Şimdi çok yormadan yapmaya çalışıyorum mecbur
Cam kapı için falan erken değil mi canım
Ne zaman geleceği belli de olmaz gerçi ama
Kasım sonu gibi temizlikçi alırım diyordum ben genel temizlik için
Geç mi acaba?

Kızlar bebek odamızı babamız boyadı pembeye
Şimdi havalandırıyoruz
Mobilyalarımız da daha gelmedi ama beyaz olacak
Acaba nasıl bir perde seçsem güzel olur?
Daha hiç gezmedim perde için
Beyaz üstüne çiçekli bir fon mu?
Yoksa koyu olması açsından mürdüm tarzı bir fon mu seçmeliyim sizce?

Yok canım geç değil tabi ki. Ya benim bi arkadaşım illa evini temizlemeye gelicem dedi. Ben de kıza zahmet vermek istemiyorum. Dedim şimdi elim iş görüyorken ben bi yapayım. Son ayımda arkadaşımı çağırırım birlikte tekrar bi temizleriz.

Ben mürdüm tercih ederdim canım. Pembe soft bi renk. Mürdüm hareketlilik katar.

Ben de her haftasonu elimle silerdim her yeri
Şimdi çok yapamıyorum silersem bi mutfağı öyle siliyorum
Pedallı bir de viledam var diğer odaları da onunla siliyorum
Arada eşim sildi eliyle sağolsun hep yardımcı oldu
Doğumdan önce de temizlikçi alıcam

Anladım canım
Temizlik de başlayınca hemen bitmiyor dip köşe
Kolay gelsin :)

Acaba ne eksiklerimiz kaldı
Ben yüksek bel iç çamaşırı, göğüs ucu kremi,terlik falan almadım daha
Bebek hediyesi yaptırmadım
Küvet kova maşrapa bebek arabası almadım
Bebek şampuan pişik kremi fln almadım
Böyle sayınca çokmuş sanki eksiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…