2017 Aralık Anneleri

Peki mecburi bir şey mi bu musyene, yani her hamile çatı muayenesi oluyor mu muhakkak ?

Bizimde odamız pembe mobilylarımız beyaz ama bende perde tül falan bakamadım güzel bişey bulursan foto atarmısın canım banada fikir olsun

Bebek arabası bebek kamerası tül ve perdem kaldı alınacak terlik taç vs alıp süslemem kaldı bide hediye yaptırıp yaptırmamakta kararsızım mevlütte zaten dağıtacağım

İnternetten al bence canım. Ben bi çok şeyi öyle yaptım. Hem de daha uyguna geliyor. Gezerken yoruluyorum ben de

Bugun kontrolum vardi kizlar.calisabilir raporumu aldim.37 ye kadar calismak istiyorum ama bakalim nasip.zorda geliyor ama sonrasi daha onemli benim icin.2350 olmus tombik bebisim 45 cm.34. Haftada tekrar cagirdi ozaman nst ye baslicakmis. 1-4-5 aralik bu 3 gunden birini sec sezeryan icin dedi.nasil heyecan yaptim.artik resmen gun sayiyoruz ya

Tam 32+0da mı aldın canım
Benim de ptesi randevum 31+2olacak
O gün vermezler herhalde değil mi?

Yok canim 32+1 de aldim.32. Haftanin icinde herhangi bir gunde alinabiliyomus
İlk bebek degilmi canım, maşallah tombik bebişine ben mide agrısındAn çok yemeklerle aram yok inşallah bebişim kılo alır. Sezeryan doktorunmu istedi yoksa kendinmi istedin

Tuhafiyelerde hazır keçe harfler satılıyor onlarla düz beysz bir tshirte yazabilirsin. Kız için süsleme yapmak daha kolay bence.

İlk bebek degilmi canım, maşallah tombik bebişine ben mide agrısındAn çok yemeklerle aram yok inşallah bebişim kılo alır. Sezeryan doktorunmu istedi yoksa kendinmi istedin
Evet ilk canim.benimde midem kotu butun yediklerim geri geliyo sanki.bizimki biraz babaya cekmis galiba.esim iri yari ve uzun boylu.dogarkende 6.5 kilo dogmus zaten.aman saglikli olsunlarda ben hic kilosunda degilim valla.benim genital sigil problemim var oyuzden mecburen sezeryan oluyo canim.oyuzden doktorumda simdiden gun belirle ameliyathaneye isim yazdiralim diyo.

Bacagını sarkıtması yasak salı günü dikişleri alıncak oturmasına izin verirse doktor ütüyü anneme yığarım diye düşünüyorum

Canim mevlutte ne dagitmayi dusunuyosun.
Kayınvalide istiridye şeklinde kutu almış onun içine badem şekeri ve tespih koyucam küçük kuranlardan alıcam bide pleksi magnet yaptırıcam isim yazılı çikolata da yaptırcam onları kağıt çantaya koyup dağıtıcam belki değişiklikte yapabilirim

Seker olunca normal dogum olma ihtimali sıfır mı ben normal dogum istiyodum hep.bide kasılmayı nasıl anlıyorsun nasıl bişey acaba bendede oluyo da anlamıyomuyum
Geneliklle şekeri olanları normal doğumda stres heyecean vs şeker yükselir diye riske atmıyorlar uaada iri bebek olma durumu olur diye sezeryan diyyorlar ama ne hikmetse benim bebis zayıf kasilmaya gelince canim rahmin yanı bebegin BI yere toparlanıyor sertleşiyor benim o anda karnimdan ağzıma doğru bir his olusuyor

Yok kuzum ya burasi küçük osmaniyedeyim avm si bi tane o da küçücük 3 tane bebek mağazası var sadece ben aslen mersinliyim mersinde olsaydim forum avm de öyle bir alternatif var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…