Doktorum bana günde 10 defa hareket ediyorsa sıkıntı yok demişti ama işte insan vesvese yapiyoCanım doğum pozisyonu almaktan değil de artık alanı kısıtlı olduğu için çok hareketli olmayabilir. Daha minik hareket edebilir artık. Ama yine hiç hareket etmemesi durumunda doktora söylemek gerekli galiba.
Kendisi de bebisi de iyi olsun da
Amin kuzum insallahAllahım tüm hamilelerin yardımcısı olsun hiç bir küçük kuzuya da dermansız dert vermesin
gunduzleri benmde pek hareketli olmuyo.ittiriyo kendini dedgn gibo hickirik tutuyo arad tekme atar gibi oluyo ama cok degil.karnini isitiyoms gibi ellerini surt rahatsz olup kipirdmaaya basliyo.hic etmiyosa dr a git canim ne olur ne olmaz.bide gece daha hareketliler dun gece 3 e kadr ne o ne ben uyuduk bide hickirik tuttu sinirden uyumadi ordan oraya vurdu kendini.bu kadr uzun sure hareket ettgni gormemstm.yani bzi uyurken daha harketliler canim.ve simdi yine hickirikla bogusuyrz hik hik kalktgmzdan beriDoğum pozisyonu alınca tekmemeler azalıyor mu
Küvet setini A101 den alanlarımız oldu. Sen de öyle yapabilirsin canım. Hepsi plastik sonuçta.Acaba ne eksiklerimiz kaldı
Ben yüksek bel iç çamaşırı, göğüs ucu kremi,terlik falan almadım daha
Bebek hediyesi yaptırmadım
Küvet kova maşrapa bebek arabası almadım
Bebek şampuan pişik kremi fln almadım
Böyle sayınca çokmuş sanki eksiğim
uyanınca ilk bi saat icinde yada sonra kahvalti etmen lazim.cok ac kalmanda yuksek cikartr.bide gece saat 10 dan sonra bisey yeme.benmde bazen 100 yada 100 e yakin cikardi ama dr pek takilmazdi ona.stres yapma canim az kaldi zaten bakSabah aclık sekerim cok yuksek cikmaya başladı düşmüyor diger olcumler guzel düşük ama bu düşmüyor dun 101 bugun 99 cikti 90 dan aşaya hiç düşmüyor
Dinlenip sola uzanıp bekliyorum. Süt içince hareketleniyor bazen de su içince. Ama geçen hafta üşütüştüm. 1 hafta hareketleri azdı. Olabiliyor yani.Bunu düşünmekten başım da ağrıyorvesveseler bitmedi bir türlü selametle sona gelsek ..
Kızlar siz neler yapıyorsunuz bu durumda ?
Küvet setini A101 den alanlarımız oldu. Sen de öyle yapabilirsin canım. Hepsi plastik sonuçta.
Şsmpusn krem setler oluyor. Uni baby set aldım ben dün, çantası da kullanılacak boyutta. Ayrıca bir de Sebamed şampuan aldım.
Aksam 9 9 bucugu gecmiyo son yemek ama bu siralar 8 de kalkamiyorum 9 bucuk 10 u buluyo bazen kahvaltiya oturmam acaba o mu etkiliyoruyanınca ilk bi saat icinde yada sonra kahvalti etmen lazim.cok ac kalmanda yuksek cikartr.bide gece saat 10 dan sonra bisey yeme.benmde bazen 100 yada 100 e yakin cikardi ama dr pek takilmazdi ona.stres yapma canim az kaldi zaten bak
bizim burdaki şokta yoktu bölgesel sanırım21 l mi yaziuodu 23 u ku tam okuyamdm bugun bi bak yakinindaysa
bence o siralr ederdim ama dusuk ciktigida olurdu.cok ac kalmaktan kaynaklanr diye biliyrm.uyaninca cok gecikmdn yemelsn.bide su ic diye yaizyolardi burda iki bardak kadr icmeye calis belki duzelir kahvalti etmdnAksam 9 9 bucugu gecmiyo son yemek ama bu siralar 8 de kalkamiyorum 9 bucuk 10 u buluyo bazen kahvaltiya oturmam acaba o mu etkiliyor
ptesiden sonra olabilr.cok kucuk yaziyolar o gunleri ram goremedm nette gormustm bende.hatta mama sandalyesni falan ben ordan aldim gecenlerde gelmsti iki uc hafta once.bölgesel oluyo mu bilmiyrmbizim burdaki şokta yoktu bölgesel sanırım
Sabah aclık sekerim cok yuksek cikmaya başladı düşmüyor diger olcumler guzel düşük ama bu düşmüyor dun 101 bugun 99 cikti 90 dan aşaya hiç düşmüyor
Küvet setini A101 den alanlarımız oldu. Sen de öyle yapabilirsin canım. Hepsi plastik sonuçta.
Şsmpusn krem setler oluyor. Uni baby set aldım ben dün, çantası da kullanılacak boyutta. Ayrıca bir de Sebamed şampuan aldım.
Nasıl a101 deki küvet seti. Bpa free yazıyor mu. Ben anlamadım 20 liraya da var 90 liraya da farkı ne ikisinin. Diğerinin plastiği kötü mu acaba. Markası neydi bir de. Benim bi banyo seti kaldı
Yok gece en gec 9 bucukta yeme icmeyi bitiriyorum ama magnezyumu yatarken iciyorum etkiler miGece bısehlermı yıyosun cnm . Bn denemk ıcın gece on tane falan fıstık cevz yedm 92 cıktı bu sabah
Yok gece en gec 9 bucukta yeme icmeyi bitiriyorum ama magnezyumu yatarken iciyorum etkiler mi
O zaman bübchen al şampuan cnm..hatta seti de var onun..onu. Üstüne tanımam.ben ilçdeyim Burda bulamıyorum kızımda kullanmıştım gratise falan geliyormuş ama hemen bitiyormuş..nettende güvenip alamıyorum..şimdi jhonsons baby kullanıyorum..Bnde daha deterjan krem tarzı bısey amadım ne alcagımıda nlmıyotm sampuanı falan herkes bısey dıyor kafam karstı benım cıldım hasssatr sıvı sabun bıle kıllanmam bebıste ole olrsa dıye korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?