- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabrınıza hayran kalmamak mümkün değil ben ışık tutup görmeye çalışırdım zarfın içini hile yapardım kesinGünaydın güzel kadınlar. Dün ben de minnak bebişi görmeye gittim. Tam 1 ay oldu görmeyeli. Doktora biz cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz, bize bir kağıda yazıp verin, ailece öğreneceğiz dedik. Bu defa eşim videoya aldı ultrason ekranını. En son gördüğümde 11-12 haftalıktı ve ekrana sığdığı için kafası midesi ayakları seçiliyordu. Bu gidişimde doktor diyor, burası mide bura omurilik bu elleri bu poposu, bu ayak tabanı falan ama inanın hiç birisini anlayamadım. O kadar büyümüş ki maşallah ekrana sığmıyor. 14 cm boyunda 113 gram olmuş minik. Uykuda yakalandı bize, bacak bacak üstüne attığı için de apış arasını göremiyorum dedi doktor. Baya uğraştı doktorumuz uyandırmak için, dürttük dürttük uyanmadı. Siz koridorda biraz dolaşın yürüyün tekrar alacağım sizi dedi doktor. Babasıyla baya bir volta attık dürttük uyansın diye. İkinci kez içeri girdiğimizde birazcıcık daha hareketlenmişti minnak ama yine çok uğraştırdı doktorumuzu. Doktor birden ekranı dondurup gördüm ben dedi,kağıda bir şeyler yazdı zarfa koydu bize verdi. Şu an eşimle köyden indim şehire filmindeki gibiyiz. Hem birbirimizden koruyoruz zarfı, hem açmamak için zor duruyoruz. Haftaya pazar annemler İstanbul'dan döndüğünde benim ailem ve eşimin ailesiyle hep birlikte öğreneceğiz. Beklemek çok zor ve heyecan verici![]()
![]()
![]()
 keşkem evde ultrason cihazımız olsa durmadan bakardıkSabrınıza hayran kalmamak mümkün değil ben ışık tutup görmeye çalışırdım zarfın içini hile yapardım kesin![]()
Okuyor canım benimde arada hele akşam yemek yediğimde kendimi yerlere atasım geliyor davul gibi geriliyor karnımKizlar benim 16+1 oldu hateketleri ne zaman hissetmeye başlayacam ilk gebeligim gecen hafta doktorum 2 haftaya hissedersin demişti.bide azıcık yemek yesem bile akşamları bi şişkinlik oluyor bende sizdede oluyor mu

Sabrınıza hayran kalmamak mümkün değil ben ışık tutup görmeye çalışırdım zarfın içini hile yapardım kesin![]()
Depend markasının külotları çok öneriliyor.hem kanamayı dışarı çıkartmıyormuş hem de kullan at; hastanede pratik olur. Hastane bezi yerine iyi bir alternatif. Evde ilk bi kaç gün De kullanılabilir. 10 lü paketler halinde satılıyor.Aman kızlar pede özellikle dikkat. En son doğumumda aşırı kanamam vardı sözde en kaliteli ve gecepedi olmasına rağmen dayanmadı ne pijama takımlarım kaldı ne çarşaflar çok zor bi duruma düştüm sonradan bebek bezi kullansaydın dediler de iş işten geçmişti artık ben her ihtimale karşı bu defa yanıma 4 veya 5 No bez almayı düşünüyorum aşırı kanama olmazsa ped kullanırım olursa da bez
Sagol cnm ben baktim hepsi kiz diyordu ...27 aylik bir oglusum var kime sorsam bebegi sol tarafta olanlarin kizdi.bnm ki bizk ters kose yapti resmenWalla bn hcbırıne bakmadım bısuru kafa karsklıgı bıde bn ugrastskca ruyalarıma gırıyo zaten. Hayrlı saglıkla gelsın ınsallah gerısı gelır
Yaslilarin kullandigi kulot bezlerden almistim ilk dogumumda rahat ettim.Depend markasının külotları çok öneriliyor.hem kanamayı dışarı çıkartmıyormuş hem de kullan at; hastanede pratik olur. Hastane bezi yerine iyi bir alternatif. Evde ilk bi kaç gün De kullanılabilir. 10 lü paketler halinde satılıyor.
Neeeey sonda mıİlk ayağa kalkmak dedinde içim bi hoş oldu :)) sonta çıkınca ilk hasta bezi mantıklı ve tabiki pijama asla olmuyor gecelik benimde teknaklımda olan bir tek hastaneden çıkarken giyerim pijama kış olacakya malum donmayalaım :))
Canım sezeryan doğum olanlar için o normal doğum için geçerli değil canım ebdişelenecek bir şey değil zaten inan hissetmiyorsun korkmayın yahuNeeeey sonda mıilk Kez Doğum yapacakları korkutmayalım ama lütfen
gerçi nasip olur da normal Doğum olursa o acıdan sonra vız gelir tırs gider herhalde
![]()

Hayırlı sabahlar canimm amiinnn..cinsiyet belli oldu mu :)Hayırlı sabahlar herkese saglıklı huzurlu bır gun olsn ınsaallahh
Bende ilk gebeliğim 20+1 haftada bir hissediyorum acele etme bi 20 haftalara gel o zaman hissedersin.bende de var şişkinlik özellikle göbeğimin üstü taş gibi oluyor.Kizlar benim 16+1 oldu hateketleri ne zaman hissetmeye başlayacam ilk gebeligim gecen hafta doktorum 2 haftaya hissedersin demişti.bide azıcık yemek yesem bile akşamları bi şişkinlik oluyor bende sizdede oluyor mu
Hayırlı sabahlar canimm amiinnn..cinsiyet belli oldu mu :)
Benimde iştahım çok ama çok açıkBugunlerde ıstahım yone acıldı sankı ıkcı aydakı gbı allah sonumu hayretsın![]()
Sen cinsiyeti öğrenmemiştin değil miCanım en son foto attım siz pipi bu demstınız ama bn hala belrsız dıyorm dktrdan net duyana kadar![]()