2017 de tup bebek yaptiranlar ve sonuç bekleyenler

bana doktorum söylemişti ben bir kaşık içtim normale döndü bir kaşıkta ertesi gün içtim sonra bıraktım. Kullanmadan önce istersen bi doktoruna danış ne olur ne olmaz.
transfer günümde kabız oldum ve ertesi günde devam etti ikinci günün gecesi artık dayanamadım korkmaya başladım embriyonun tutunmasına zarar verir diye. hemen eşimi eczaneye yolladım gece 2 de şurubu aldı geldi çok rahat ettim sonrasında.

Çok söyledim sıpaya, tutun dedim ama bakalım dinledi mi beni :)

Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim

Merhaba bende souc bekleyenlerdenim.sabah sonuc icin hastaneye gidicem.ben 11 gunde idrar testi yaptim negatif cikti aglamaktan mahvoldum.kendimi biraz negatife alistirdim
Idrar testine aldanma canim insallah yarin yaptiracagin kan testinde pozitif sonucu alirsin insallah bebegin sana simsiki tutunmustur.

teşekkür ederim cnm Sağol

Evet inşallah iyi haberle gelirsin sende göz yaşların bebeğinin sevinç gözyaşları olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…