- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 103
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.021
İnşallah bursye olmaz cnm en dusuk dis rontgeni korkmaIkiz demedi canim agliyordum zaten sormak aklima bile gelmedi. Kalp sesini duydum 3 kez sonra duyamadim nefes alisimdan cihaz kaydi doktor da kizdi bana kıpırdama diye. Cok şükür varmis bebek kalbi de atiyormus. Insallah sakat olmaz benim yüzümden nasil üzgünüm sana anlatamam. Diger evladim zaten Allah korudu nasil bir korku yasadigimi sana anlatamam. Sabah once doktoruma sonra da veterinere gidip kedimi alicaz. Musade altinda ic kanama olmasin diye. Berbat bir geceydi aglamayi yeni kestim. Bebegime bir sey olmasin nolur.
Himm .. canm demir 12.hafta sonrasi veriliyormus sna neden erken verdi acabaImom omega
Himm benmkide bir daha ki gittiğimde tam haftasını gosterir bence yoksa doğum tarihini sorarm. Ona Gore duzeltirimAnladım cnm bizim oturdu düzen dr satı 8 gn sonraya cekti artık hem tam cıkıo ne önde ne geri
Neden gerildin cnm dun konustugumuz sebep miBende bi gerildim aslinda ama ya ne bilim hayirlisi insallah herseyin
Canım kaçıncı gününde görmüş oldun kesen ve bebek ne kadar dı ben göremedim henüzKızlar az önce bizde duyduk kalp atışını çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Canım kaçıncı gününde görmüş oldun kesen ve bebek ne kadar dı ben göremedim henüz
Evet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildiNeden gerildin cnm dun konustugumuz sebep mi
Henüz görmedim bakalım nasipİkimizin doğum tarihi aynı gözüküyor
Ben 6+1 ken görmüştüm keseyi
Sat 4 ocak
Henüz görmedim bakalım nasip
Aramizda bir gun var 6+5 olduk bizde :) ses çok güzel bir şey degil mi:)merhabalar
doktordan geldim bugun bebeğimi gördüm sesinide duydum çok şükür.6+6 günlüğüz.Benim rahmim ters olduğu için hala karnımdan göremedik bebişimizi.Alttan bakıyolar mecburen orda uslu uslu duruyordu kesesiyle.Ağrılarımı tekrar sordum adet ağrıları çok çok normal dedi.3 hafta sonra birdaha gidiyor olacağım.Rabbim hepimize sağlık versin.Hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler.
Neden gerginsin canimBende bi gerildim aslinda ama ya ne bilim hayirlisi insallah herseyin
Gözün aydın canimmerhabalar
doktordan geldim bugun bebeğimi gördüm sesinide duydum çok şükür.6+6 günlüğüz.Benim rahmim ters olduğu için hala karnımdan göremedik bebişimizi.Alttan bakıyolar mecburen orda uslu uslu duruyordu kesesiyle.Ağrılarımı tekrar sordum adet ağrıları çok çok normal dedi.3 hafta sonra birdaha gidiyor olacağım.Rabbim hepimize sağlık versin.Hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sevgiler.
İdrar yolu enfeksiyonum cikti saha gostermedim sonuclari dr ama bebekte gelisim geriligi filan yapabiliyomus cok korktumNeden gerginsin canim
Sen lütfen duyduklarında okuduklarınla iyice germe kendini lütfen biraz rahat bırakmaya çalış kendini çünkü herkesin yaşadığı gebelik ve çocuk gelişimi kendine özel oluyor senin bebisimize güzelce gelişecek annesi sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak bak herşey güzel olacakEvet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildi
Doktora sor bakalım emin ol kötü bişey söylemeyecek sen dert etme lütfen doktora daha bişey söylemeden de bu kadar evham yapıp hem kendini hemde bebisini üzme annesiİdrar yolu enfeksiyonum cikti saha gostermedim sonuclari dr ama bebekte gelisim geriligi filan yapabiliyomus cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?