- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.061
Evet cok gerildim bi de simdi idrar kultur sonucum geldi onda da cok yuksek cikmis enfeksiyon bebegin gelisim geriligi felan yapiyomus diye duydum canim iyice sikildi
Ne kadar cikti peki degerlerin biliyomusun?Canım bende de çıktı doktor antibiyotik verdi.. Sürekli ılık su iç dedi bi de.. Bu enfeksiyon bebeğe zararı verir mi dedim tedavi edilmezse verir dedi o yüzden mecbur antibiyotiğe başladım ben de 3. Günüm bugün..
Duydunmu yoksa kalp atisini:) ben de 5 haftalikken 2,42 olcmustu doktor bebegi ben hic secememistim nokta kadardiBeni merak edip yazanlara cok tesekkur ederim. Daha iyiyim insallah bebegime de bir sey olmayacak. 2mm ölçtü doktor kalbi de atıyor bugun 6+2 olduk ama geriden geliyor 5+4 dedi doktor ultrasona göre.
Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)Duydunmu yoksa kalp atisini:) ben de 5 haftalikken 2,42 olcmustu doktor bebegi ben hic secememistim nokta kadardi
Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)
Geriden geliyor bebek bugun sata gore 6+2 ultrasonda 5+4 cikti.
Ne kadar cikti peki degerlerin biliyomusun?
Makine iyiyse duyuluyor eskiyse duyulmuyor. O yuzdendir canim.Hicbsoeun degil o gec dollenmedir bosver onu...
Benin neden hala duyulmadi yaw 2.42 den beri haftada 3 kez hastanedeyim hep goruyorum bebegi ama neden duymuyorum sesini bak canim sikildi yine
Ne bileyim yahu zaten ilk defa gecen hafta acti doktorum sesini onda da allah allah neden duymadik dedi cihaz bozuk herhalde dedi 8.55 mm di o zaman boyu.Makine iyiyse duyuluyor eskiyse duyulmuyor. O yuzdendir canim.
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum yeni evliyim tecbubesizim bu konularda bu süreçte benide araniza kabul edermisiniz
Hoşbuldum canım..Hoşgeldin canım
Benim dr um da sesi açtırma gördük sadece.ses vücut ısısını yükseltiyor dedi.Dun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)
Geriden geliyor bebek bugun sata gore 6+2 ultrasonda 5+4 cikti.
Yoo dusmuyor da birincinin kalbi duyulmadi kurtaj oldum mol gebelik cikti ikoncisinde de kalbi durdu test yaptik kan pihtilasmasi cikti iste simdi de igne vuruluyorumİyi bakalm canm. Umarm iyi olur içine sözde değiştir sonuçta bebeğin olmuyor değil durmuyor düşuyo..
8 bardak yaklaşık iki litre oradan hesaplaBen hiç saymadım kaç lt içiyorumdur acaba , çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi hiç saymadımmm
Hoşgeldin günlerimiz aynı gibi :)Merhaba arkadaşlar araniza katılmak istiyorum yeni evliyim tecbubesizim bu konularda bu süreçte benide araniza kabul edermisiniz
Demk istediğim oydu k.bakma yanls cümle kullandm yani pıhtılaşma dolayısıyla kayıpların oluyor ya o nu demk istedimYoo dusmuyor da birincinin kalbi duyulmadi kurtaj oldum mol gebelik cikti ikoncisinde de kalbi durdu test yaptik kan pihtilasmasi cikti iste simdi de igne vuruluyorum
1 gün aramız var :) hadi hayırlısı :)Hoşgeldin günlerimiz aynı gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?