- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.121
Benimde bir tek halsizlik var ama normaldede uykuyu severim zatenBir de arada göğüslerimi yokluyorum. Tutunca acıyor mu diye. Acıyınca iyi bari diyorum yaa. Hepten psikolojimi bozdu bu gebelik benim
Umarim yaşamam ben de çok zor.benimki 4.5 yaşında.Değişiyor cnm benim ilkinde 8.haftada basladi 2 ay sürdü. Bunda 6. Hafta da başladı umarim uzun sürmezSenin Bebis kac yasinda??
Ben iki hamileligimde de hissediyorum diyorum kimse inanmıyor. Kasılma hareketi sanırım. Belirti yok gibi geçen haftalarda psikolojik sıkılmalar vardı.Başka belirtin var mı. Bende ilaçtan kaynaklı biraz bulantı oluyordu ilacı bıraktım şimdi bulantı yok. Bizde genetik bulantı olmamış hiç, bende de bu yüzden yok sanırım ama başka bişey de kalmadı sanki. Kendimi hep dinliyorum bazen günde bir 3 sn. kasıkta ince bir sızı o kadar. Randevuma 2hafta var daha, napsam ki yaa. Normal mi bu durum?
Hemen hemen yasitlar Allah yardımcımız olsunUmarim yaşamam ben de çok zor.benimki 4.5 yaşında.
Amin.aslında geç Bile kaldık ana kısmet. İş güç derken ancak.Hemen hemen yasitlar Allah yardımcımız olsun
Aynen cnm ama bazen sartlar onu gerektiriyo...Amin.aslında geç Bile kaldık ana kısmet. İş güç derken ancak.
Ay inş hiç bulanmaz , normalde 9. Hafta en yüksek olduğu hafta oluyorBenim ilkinde 12.haftada bulantı başladı 16.haftada bitti.şimdi de bulantı başlamadı acaba yine aynı haftalarda mi başlayacak. Böyle iyidir ama:))
Oy maşallahHaziranda 4 ünü dolduracak oğlum
Anladım canım hadi kazasız belasız sağlıkla kucağına alırsın inşşDr söyledi sezeryan olacağı için büyük ihtimalle 28 eylül dedi.
Amin cümlemiz inssAnladım canım hadi kazasız belasız sağlıkla kucağına alırsın inşş
aminnn hepimizin kolay geçsin insAy inş hiç bulanmaz , normalde 9. Hafta en yüksek olduğu hafta oluyor
Benim dr un zararsız dedi hatta bilmeden boyattim ama kimyasal ne gereği var boyatma boyatmam ben.Mrblar:) bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür sağlıklıyız sat lada uyumluyuz :) yalnız dr rahmimin ters olduğunu söyledi bu bi sıkıntı yaratır mı bir de saç boyatmak sizce zararlı mı ya da ne zaman yaptırmalıyız bilgilendirirseniz çok sevinirim
Evet kimyasalda benim şu an sarı boyalı olduğu için çol çirkin duruyo dip gelince bitkisel boyalar falan var ama emin de olamadımBenim dr un zararsız dedi hatta bilmeden boyattim ama kimyasal ne gereği var boyatma boyatmam ben.
Canım telefon bozuldu cevap yazamadım bugün d&r dan 9 aylık bekleyişin heyecanı hamilelik günlüğü diye bir defter aldım.resim atacaktım beceremedimben düşünüyorum canım yaptığım idrar testini bile atmadımnerde gördün hangi sitede nasıl oluyor
Ben varım canım hepsi geçtiMerhaba kızlar. Ya bugün ben biraz endişeliyim. Bugüne kadar olan bulantılarımdan bugün eser yok. Sabah çok az bi oldu ondan sonra tık yok. Göğüslerimin acıması da azaldı sanki. Korkuyorum acaba bebeğime bişey mi oldu diyebenim gibi şikayetleri birden kesilen var mı? Normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?