- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.081
Ne güzel erkenden duymussun canm. Benim de randevum 8 inde o zamn duyucaz insaallah. Bu arada benim sata gore 1 gun geriden gidiyoruz bugun 5+4 olduk seninle ayni gidiyoruz cnmDun aksam duydum canim bugun dinletmedi kendi doktorum atis var ama sesi simd acmayalim dedi. 8 martta br daha cagirdi. Bana da nokta gibi geliyor :)
Geriden geliyor bebek bugun sata gore 6+2 ultrasonda 5+4 cikti.
Ben de bugün çıkarmalara basladim cok kotuyum tum gün bişey yiyemedimBu mide bulantısı ne zaman geçecekçok zorlanıyorum
İnşallah biz de yakin zamanda arayi kapatiriz :) Benim.de randevum 8 'inde canim.Ne güzel erkenden duymussun canm. Benim de randevum 8 inde o zamn duyucaz insaallah. Bu arada benim sata gore 1 gun geriden gidiyoruz bugun 5+4 olduk seninle ayni gidiyoruz cnm
İnsaallah cnm. Hadi bakalim 8 inde guzel haberlerle donus yaparız umarim :)İnşallah biz de yakin zamanda arayi kapatiriz :) Benim.de randevum 8 'inde canim.
Önceki hamileliğimde 5 ay sürmüştü , inş şimdi daha az sürerBen de bugün çıkarmalara basladim cok kotuyum tum gün bişey yiyemedimÇok erken başladı bu sefer
Arkadaşlar dün geceden beri kasiklarimda agri var ozellikle sol tarafimda bir batma var....benim gibi olan var mı?
merhaba inşallah olumsuz bir sorun çıkmazsabende ekim annesi olacağım
Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar hamilelik anı defteri diye birşey gördüm internette aranızda böyle birşey hazırlayan ya da düşünen var mı
Hapşırmaktan mıdır nedir kaslarım ağrıyor yaa. Karın mekiği çekmiş de hamlamış gibiyim. Göbeğim de ağrıyor sanki.
Aman kızlar hasta olmayın. Dün geceden beri çok fenayım.
Kızlar az önce bizde duyduk kalp atışını çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Benim de aynı ama eylül sonunda olacak benimki.1 gün aramız var :) hadi hayırlısı :)
Hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşş:)1 gün aramız var :) hadi hayırlısı :)
Allahım sabır versin canm hemn atlatrsin inslh.. gerçekten üzücü ama herşey kısmet ..Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalir saglikla kucağiniza alirsiniz Rabbim sabir versin.Arkadaşlar dün kontrolüm vardı bebeği yine göremedik boş gebelik olduğu kesinleşti ve kürtaj oldum buraya kadarmış ilk hamileliğimdi çok üzgünüm Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim inşallah canımCanım benim çok ama çok geçmiş olsun nolur üzülme Rabbim isterse yine olur sıkma canını benim cevremdede çok iki ay sonra ikinciye hamile kaldılar. Darısı başına olsun tez zamanda .
Teşekkür ederimAllahım sabır versin canm hemn atlatrsin inslh.. gerçekten üzücü ama herşey kısmet ..
Teşekkür ederim Allah sizlere sağlıklı sıhatli gebelik nasip etsinİnşallah tez zamanda tekrar hamile kalir saglikla kucağiniza alirsiniz Rabbim sabir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?