2017 EKİM Anne adayları

Merak ettim de şişlik olması neyi ifade ediyor ilk defa duydum da ben

Yok korkma bence ayrica mide bulantisi oyle hemen pat diye gitmez kalbi dursa bile. Yani ictigin gun cat diye kalbi duracak o gunde bulantin azalacak degil ya:) bence icini rahat tut
İnşallah canım haklısın. Panik yapmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

Ay maşallah ya bunları okudukça yaşadığım zorluklar daha da güzel geliyor zamanı gelince elimizle hissedeceğiz bunu düşünmesi bile muhteşem geçsin zamanlar ve cinsiyeti öğrenip hissedelim sipalari

Ay maşallah ya bunları okudukça yaşadığım zorluklar daha da güzel geliyor zamanı gelince elimizle hissedeceğiz bunu düşünmesi bile muhteşem geçsin zamanlar ve cinsiyeti öğrenip hissedelim sipalari
O kadar heyecanliyim ki:) allahim heveslerimiz kursagimizda kalmasin den hepimize bagisla ne olur rabbim:)

benimde sürekli mide bulantılarım oluyo ama kusmuyorum enfeksiyondan mı ki sizinde mi öyleydi yoksa kusuyor muydunuz? bende var ama drum ılık su iç dedi içiyorum ama geçmiyo sanırım

Allah kolaylık versin ben 2015'te yazmıştım yüksek lisans tezimi ne kadar zorlu bir süreç bilirim. Uzatmaya kalmadan bitirirsiniz inşallah.
İnşallah ya şimdi birde turnitin falan çıktı
Hep stres

İnşallah ya
Birşey kalmadı zaten 3 ayımızı doldurmaya
Benim hergünüm dolu değil aslında ama
Hem iş hem okul olunca yine fullendim

Biz normal değiliz zaten biliyorsun o yüzden sıfır sıkıntı
Tersten gidiyoruz ikimiz

aa çok sevindim . neredesin? ben merkezdeyim. hangi hastaneye gidiyorsun? ben sekiz eylülde Ebru Taşkent hnm a gidiyorum.
Bende merkezde oturuyorum devlet hastanesindeki Ayşenur Evrenos hanımı tanıdığım için ona gidiyorum, ama bir ay sonra değiştirip Ebru hanıma gidicem. Görümcem hemşire ve onda doğum yapmış. O çok beğeniyor o doktoru sen o doktordan memnun musun ?

şuan için bir sorun yok. yaklaşımı konuşmaları sıcak kanlı güzel. ayrıntılı bilgilendiriyor. ama doğum zamanı bakalım nasıl olacak . genelde özel hastaneler pek normal doğum yanlısı değil ya.... bakalım dediğim gibi şimdilik çok iyi. senin ilk gebeliğin mi? benim 3 yaşında bir oğlum var. çalışıyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…