- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.641
Evet canm polemk yasakmis. Hakaret serbest
Bosver annem sen bizi terk etme gel:)Evet canm polemk yasakmis. Hakaret serbest. Hala sinirlerm bozuk br ara uzak duracm burdan bir size bakaym dedm. kirmizigitar
2 gündür tansiyonum düşuyo yaBosver annem sen bizi terk etme gel:)
Napiyorsun ne var ne yok
Kan degerlerin nasil canim bu arda hosgeldin:)2 gündür tansiyonum düşuyo yabuna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Kan degerlerin nasil canim bu arda hosgeldin:)2 gündür tansiyonum düşuyo yabuna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Düşük tansiyon bayılmadıkça sıkıntı değilmiş. Yüksek olması tehlikeli. Bende de bazen 9a6 çıkıyor, bazen 11e7.2 gündür tansiyonum düşuyo yabuna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Valla ben hergün çalışıyorum o yüzden zorluyor ama olsun minikler için degerİnşallah ya
Birşey kalmadı zaten 3 ayımızı doldurmaya
Benim hergünüm dolu değil aslında ama
Hem iş hem okul olunca yine fullendim
Canım benim ilk gebelik ve bende bilgileri Selçuk hocayla başlamıştım beni kalp atışı için iki hafta sonra çağırmıştı 6 Haftalikken bende onu gün içinde gidersen ücretsiz oluyor diye on gün sonra gittim amacımı anlayıp kalp atışı var ama çok derinden duyamıyoruz dedi bir hafta önce herseyi ne bakan Hoca bir hafta sonra bir dakika anca bakıp bilgi vermeden iki hafta sonra gel dedi bende sinirlendim aynı gün medical parka gittim orada bir hocaya girdim resmen 20 dakika boyunca inceledi ve kalp sesini dinletti gümbür gümbür geliyordu o yüzden bıraktım Selçuk hocayı birde bilgi de yeni doğan ünitesi yokmuş o yüzden oradan vazgeçtim bugün de yenimahalle devlet hastanesinde adını çok duyduğum Tülay hoca vardı 15 gün öncesinden randevu almıştım ona gittim gayet güler yüzlüdür birde bizim köylümüz o yüzden onu tercih edecek gibiyim çünkü özel hastane para tuzağı resmen sadece cinsiyet öğrenirken ve detaylı ultrasonda özel düşünüyorumankara'dan kimler var acaba? doktor ve hastane önerebilecek. ilk hamileliğimde bilgide selçuk beye gittim ama doğumumu memleketimde yaptım. bunda iki defadır yine bilgide nida hanıma gidiyorum ama eşim orda doğum yapmamaı istemior. medicalpark istiyor onlarda soyguncu gibiler. doğum sigortası yaptırıp oraya mı gitsem bilemedim. yardımcı olabilecek birileri çıkar mı acaba
Benim de dusuyordu doktora soyledim dedi ki butun hamilelerde tansiyon sorunu vardir bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur bebege yada anneye hic bir zarari yoktur sadece bayilirsan duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et bir de etrafindakileri uyar sana hemen tuzlu hirseyler icirsinler yapcak baska birsey yok dedi:)2 gündür tansiyonum düşuyo yabuna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Kuzum referans araliklari gorunmuyor testlerin bazilari yuksek bazilari dusuk ama ne oranda dusuk ne oranda yuksek o gorunmuyor tabiKızlar bu sonuçlardan birşey anlayananız var mı acaba bazıları kırmızı ya kafama takıldı?
Canım referans aralığı belirtmemişler zatenKuzum referans araliklari gorunmuyor testlerin bazilari yuksek bazilari dusuk ama ne oranda dusuk ne oranda yuksek o gorunmuyor tabi
Amaannn sendeeeeEvet canm polemk yasakmis. Hakaret serbest. Hala sinirlerm bozuk br ara uzak duracm burdan bir size bakaym dedm. kirmizigitar
Evet ayrıca damar ve kan yollari genisledigi ve rahimin büyüdüğü icin olurmuş bende de cok oluyor.... Çıkması fenaymış Allah hepimizi korusunBenim de dusuyordu doktora soyledim dedi ki butun hamilelerde tansiyon sorunu vardir bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur bebege yada anneye hic bir zarari yoktur sadece bayilirsan duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et bir de etrafindakileri uyar sana hemen tuzlu hirseyler icirsinler yapcak baska birsey yok dedi:)
Bn zatn burdaydm canm :)))Kan degerlerin nasil canim bu arda hosgeldin:)
Himm benm normal zamanda 8 9 çıkıyor ama düsnce nasıl bilmiyorum sadece br kaç kere tansiyonum düşnce acile gtmistim çok düşuk demişlerdi aynı oyle oluyorum o yüzden düsüyo diyorum ama aslında tansiyonum mu düsn tam olarak bilmiyorumDüşük tansiyon bayılmadıkça sıkıntı değilmiş. Yüksek olması tehlikeli. Bende de bazen 9a6 çıkıyor, bazen 11e7.
Topiklere baktım gebelikle beraber tansiyon düşmesi normal demiş doktorları.
Sağ salim kucağımıza alalımda her sıkıntıya değerValla ben hergün çalışıyorum o yüzden zorluyor ama olsun minikler için deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?