2017 EKİM Anne adayları

Bugün dr a gittik çok şükür 10 haftalık dedi, 11 olması gerekirken 1 hafta geç ciması normal dedi ki ben de biliyordum ilkinden.sorunumuz yok haftaya ikili teste gidecez inş. Bütün tahlilleri verdik sonuç bekliyoruz.

Ayy ben çok duygusala bağladım ya. Reklamların çoğuna ağlayasım geliyor, neyseki reklam bitince geçiyor

2 gündür tansiyonum düşuyo ya buna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Düşük tansiyon bayılmadıkça sıkıntı değilmiş. Yüksek olması tehlikeli. Bende de bazen 9a6 çıkıyor, bazen 11e7.
Topiklere baktım gebelikle beraber tansiyon düşmesi normal demiş doktorları.

Canım benim ilk gebelik ve bende bilgileri Selçuk hocayla başlamıştım beni kalp atışı için iki hafta sonra çağırmıştı 6 Haftalikken bende onu gün içinde gidersen ücretsiz oluyor diye on gün sonra gittim amacımı anlayıp kalp atışı var ama çok derinden duyamıyoruz dedi bir hafta önce herseyi ne bakan Hoca bir hafta sonra bir dakika anca bakıp bilgi vermeden iki hafta sonra gel dedi bende sinirlendim aynı gün medical parka gittim orada bir hocaya girdim resmen 20 dakika boyunca inceledi ve kalp sesini dinletti gümbür gümbür geliyordu o yüzden bıraktım Selçuk hocayı birde bilgi de yeni doğan ünitesi yokmuş o yüzden oradan vazgeçtim bugün de yenimahalle devlet hastanesinde adını çok duyduğum Tülay hoca vardı 15 gün öncesinden randevu almıştım ona gittim gayet güler yüzlüdür birde bizim köylümüz o yüzden onu tercih edecek gibiyim çünkü özel hastane para tuzağı resmen sadece cinsiyet öğrenirken ve detaylı ultrasonda özel düşünüyorum

Kızlar bu sonuçlardan birşey anlayananız var mı acaba bazıları kırmızı ya kafama takıldı?

Eklentiler

• IMG_1141.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1142.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1143.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_1144.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_1145.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1146.webp
    34 KB · Görüntüleme: 44
2 gündür tansiyonum düşuyo ya buna birşey yapabilir mi doktor bilmiyorum gtsem mi br diyorum onun harici br sorun yok. Siz nasılsınız bakalm:)
Benim de dusuyordu doktora soyledim dedi ki butun hamilelerde tansiyon sorunu vardir bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur bebege yada anneye hic bir zarari yoktur sadece bayilirsan duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et bir de etrafindakileri uyar sana hemen tuzlu hirseyler icirsinler yapcak baska birsey yok dedi:)

Evet ayrıca damar ve kan yollari genisledigi ve rahimin büyüdüğü icin olurmuş bende de cok oluyor.... Çıkması fenaymış Allah hepimizi korusun

Akıntı sorunu olan hamişler. Gebelik hormonları nedeniyle renksiz kokusuz akıntı normalmiş ama benimki koyu sarı ve çoktu. Doktorum ilk 3ay ilaç vermek istemiyorum, Kokusuz kaşıntısız sa sorun yok, sirkeli su yap tuvalet sonrası onunla yıka dedi. 5lt kaynayıp ılımış suya 1bardak sirke koy demişti ama ben onu uygulamaya zorsundum şöyle yaptım. Kapaklı bir saklama kabına 2kaşık kadar sirke döküp Kalanı içme suyu ile doldurdum. Tuvaletten sonra normal suyla yıkadıktan sonra makyaj temizleme pamuğunu sirkeli suya batırıp o bölgeyi silip kuruluyorum. Kabın Kapağını kapatıyorum 2gün yetiyor.
1haftadır faydasını gördüm, akıntının rengi açıldı ve miktarı ciddi azaldı. 3lt su içiyorum onun da etkisi var tabi. Bir de hep peçete katlayıp koyuyorum hep kuru kalması için ve sıksık çamaşır değiştiriyorum. Mantar gebelikte sık rastlanan bişeymiş, önlem almaya çalışıyorum böyle.
Sağlıklı gebelikleeeerrrr

Düşük tansiyon bayılmadıkça sıkıntı değilmiş. Yüksek olması tehlikeli. Bende de bazen 9a6 çıkıyor, bazen 11e7.
Topiklere baktım gebelikle beraber tansiyon düşmesi normal demiş doktorları.
Himm benm normal zamanda 8 9 çıkıyor ama düsnce nasıl bilmiyorum sadece br kaç kere tansiyonum düşnce acile gtmistim çok düşuk demişlerdi aynı oyle oluyorum o yüzden düsüyo diyorum ama aslında tansiyonum mu düsn tam olarak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…